Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, jde o to že jsem měla negativni názor na svatbu, teď mi ale už docela ubihaji léta je mi 35 let, jsme spolu 10 let,2 deti a chtěla bych to prostě jednou zažít být krásná mladá nevěsta, ale jak to partnerovi říct že jsem změnila názor? Docela se stydím a také me trápí to ze jsme se kdysi na tohle téma bavili a on by chtěl velkou svatbu, já mini s pár lidma, jak udělat kompromis?
Normálně. Miláčku změnila jsem názor, co kdybychom se vzali. Menší svatba cca xx lidí?
@JancaS84 jenze já bych chtěla aby on požádal mě, takhle mi to nepřijde správně, jenže on to neudělá, protože ví že si ho vzít nechci.
Přesně tak, prostě to otevřeně řekněte - přesně jak je to napsáno v příspěvku nebo něco ve stylu - chci pro Tebe být nevěsta v nádherných bílých šatech a samosebou si užít svatební noc. Chlap na to určitě bude slyšet
A řekněte, že chcete šetřit, takže malou svatbu a za ušetřené peníze si může koupit třebas novou motorovou pilu (nebo já nevím po čem Váš manžel touží ![]()
A co kdyz vyuzijes prestupneho roku a pozadat pritele o ruku ty?
@Anonymní píše:
@JancaS84 jenze já bych chtěla aby on požádal mě, takhle mi to nepřijde správně, jenže on to neudělá, protože ví že si ho vzít nechci.
Však tě pak požádá
A nemáte v okolí někoho kdo bude mít svatbu, že bys nenápadně zmínila, že je to hezký a tak? Být tebou, lehce bych nadhodila, že by ta svatba nakonec přece jen nebyla špatná. Měla jsem to podobně, ale jen jsme věděli, že se brát v budoucnu chceme
@Anonymní píše:
No tak bohužel. Ne vždy můžeme mít vše. ![]()
Třeba tě i požádá, ale stejně už to nebude takový to wow neočekávaný.
Příspěvek upraven 18.02.24 v 21:37
My jsme se domluvili na svatbe tak, ze bude rychlovka po krtu miminka. Rodina o tom nevedela, pro vsechny to bylo prekvapko. 😁
Takze tam byla cela rodina a my meli splneno. Nechteli jsme velkou tradicni svatbu.
@Liška32 taky me to napadlo.
A nebo se muzou podivat na Zeny v behu 😅 Kostkova se tam take “dozaduje” snatku 🙂
@Mgree no ono je i problem že on by na svatbě chtěl sveho bráchu, bratrance, tátu, já bych zkousla jen jeho babičku
a přes to nejede vlak u mě a nevím jestli by to zkousnul ![]()
@Anonymní píše:
Nejlepší bude upřímnost. Nečekej, že partner udělá nějaké wow gesto s překvapením, když jsi mu jasně řekla, že svatbu nechceš. Proč by se vystavoval ponižujícímu odmítnutí? ![]()
@Anonymní píše:
@Mgree no ono je i problem že on by na svatbě chtěl sveho bráchu, bratrance, tátu, já bych zkousla jen jeho babičkua přes to nejede vlak u mě a nevím jestli by to zkousnul
Jak tě tak čtu, tak se radši neberte ![]()
Takže tobě je 35 let, máš dvě děti s dvěma muži (usuzuji z toho, že se současným jsi 10 let a máš 13 ti leté dítě), vdávat jsi se nechtěla a najednou chceš být mladá krásná nevěsta? Napadá mě jen stroj času
Nebo AI na rozpoznávání trollů ![]()
Ahoj, jde o to že jsem měla negativni názor na svatbu, teď mi ale už docela ubihaji léta je mi 35 let, jsme spolu 10 let,2 deti a chtěla bych to prostě jednou zažít být krásná mladá nevěsta, ale jak to partnerovi říct že jsem změnila názor? Docela se stydím a také me trápí to ze jsme se kdysi na tohle téma bavili a on by chtěl velkou svatbu, já mini s pár lidma, jak udělat kompromis?