Jak na domácí pyré/přesnídávku pro miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Podusila bych ve vlastní šťávě a pak rozmixovala. Na páře to lze taky, bude to asi mít lepší výživové hodnity. Do těch sklenic se to horké plní, když to chceš déle uchovat. Jak to chladne, tak se víčko zatáhne a nedostanou se tam patogeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vody jen minimum, ovoce ho dost pouští. To s tou sklenicí dnem vzhůru se dělá po zavarovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Rozdusím. jablla, pak rozmixuji,. naplním sklenice a pak dávám sterilizovat na 70 stupňů do trouby asi na hodinu tuším. Naposled jsem to teda dělala před rokem, letos nebyla taková úroda jablek. No, ale rok mi ty zásoby vydržely, skladovány normálně v teple ve špajzu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mischae podívej se sem do
receptů , najdeš tam různé kombinace a způsoby zavaření
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Chameleoni miminka krmeni
- Špatné držení rukou miminka na bříšku (foto)
- Miminko které málo pije
- Miminko tlaci a nemuze se vykakat
- Nedonošené miminko s minimálním kontaktem
- Lezení u 8 měsíčního miminka
- Miminko a vlhčené ubrousky aloe vera
- Svačinka 6 měsíční miminko
Zdravím, prosím můžete mi poradit, jak na domácí ovocné pyré? Povařit např. hrušky ve vodě nebo dát na napařovák? A po rozmixování jsem vyčetla, že ještě horké nalít do sklenic a otočit dnem vzhůru, to se ale dělá proč? A do lednice to dát až po vychladnutí?
Děkuji za rady