Jak na domácí pyré/přesnídávku pro miminko?

  • Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mischae
25.1.22 13:56

Jak na domácí pyré/přesnídávku pro miminko?

Zdravím, prosím můžete mi poradit, jak na domácí ovocné pyré? Povařit např. hrušky ve vodě nebo dát na napařovák? A po rozmixování jsem vyčetla, že ještě horké nalít do sklenic a otočit dnem vzhůru, to se ale dělá proč? A do lednice to dát až po vychladnutí?
Děkuji za rady :srdce:

  • Citovat
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4007
25.1.22 14:08

Podusila bych ve vlastní šťávě a pak rozmixovala. Na páře to lze taky, bude to asi mít lepší výživové hodnity. Do těch sklenic se to horké plní, když to chceš déle uchovat. Jak to chladne, tak se víčko zatáhne a nedostanou se tam patogeny.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
14860
25.1.22 14:14

Vody jen minimum, ovoce ho dost pouští. To s tou sklenicí dnem vzhůru se dělá po zavarovani.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2430
25.1.22 18:47

Rozdusím. jablla, pak rozmixuji,. naplním sklenice a pak dávám sterilizovat na 70 stupňů do trouby asi na hodinu tuším. Naposled jsem to teda dělala před rokem, letos nebyla taková úroda jablek. No, ale rok mi ty zásoby vydržely, skladovány normálně v teple ve špajzu.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
15766
30.1.22 17:42

@Mischae podívej se sem do receptů , najdeš tam různé kombinace a způsoby zavaření ;)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat