Jak na lidi, kteří v diskuzi urážejí?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To by tu zůstala tak půlka lidí Máš šest příspěvků a už tě stihla
hromada lidí pozurážet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@slidilka takovych je
nejlepsi si vubec nevsimat! Vetsinou jsou to lidi, kteří si potřebujou
ventilovat svoje komplexy na internetu, ale ve skutecnosti jsou to chudinky,
ktery maj problemy v praci a nefungujici partnerstvi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@slidilka tak sem nechoď, když to psychicky nezvládáš po 6ti příspěvcích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neslo. Emimino na nich zije. Vydelava na nich. Vetsinou maji 22tisic
prispevku a timto stylem se bavi bud cely den ci jen po vecerech uz treba
i nekolik let. Jak se tomu branit? Tak za prve si uvedomit, kolik casu temto
lidem zbyva na realny zivot a jak asi teda vypada To uz si musis odpovedet sama. A pak proste
ignore. Nazor takoveho cloveka ti fakt muze byt putna. Jedine, co je na tom
depresivni, ze fakt existuji, chodi po teto planete, akorat ze o nich nevis,
pac jsou proste zde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@KaroliS píše:
Neslo. Emimino na nich zije. Vydelava na nich. Vetsinou maji 22tisic prispevku a timto stylem se bavi bud cely den ci jen po vecerech uz treba i nekolik let. Jak se tomu branit? Tak za prve si uvedomit, kolik casu temto lidem zbyva na realny zivot a jak asi teda vypadaTo uz si musis odpovedet sama. A pak proste ignore. Nazor takoveho cloveka ti fakt muze byt putna. Jedine, co je na tom depresivni, ze fakt existuji, chodi po teto planete, akorat ze o nich nevis, pac jsou proste zde
Kdo má 22 tisíc příspěvků?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Prof. Farnsworth píše:
Kdo má 22 tisíc příspěvků?
já ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@slidilka píše:
Taky se vam stava, ze pisete o radu a normalne se vam lidi sklebi a urazeji vas? Nekolikrat jim clovek pise at toho nechaji Ale oni neprestanou a porad musi mit posledni slovo, nechapu proc to delaji asi maji potrebu se do nekoho navazet. Neslo by takovym lidem znemoznit pristup?
Ja bych asi na uplnem zacatku zacala od sebe, ted jsem se divala na tvych sest prispevku a vsechny utocne, viz. https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Anonymita internetu je kouzelná… Do očí by ti to třeba neřekli, sem se
to napíše snadno. Hoď na ně ignor .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ontarova.stara píše:
Ja bych asi na uplnem zacatku zacala od sebe, ted jsem se divala na tvych sest prispevku a vsechny utocne, viz. https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…
Jakých 6 příspěvků, prosím Tě?
Kouknu do diskuse a hned vidím, že Slídilka je i Štáva, ono je to
těžké, když někdo musí mít dva nicky a ještě se mu nesmí
odporovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@KaroliS píše:
Neslo. Emimino na nich zije. Vydelava na nich. Vetsinou maji 22tisic prispevku a timto stylem se bavi bud cely den ci jen po vecerech uz treba i nekolik let. Jak se tomu branit? Tak za prve si uvedomit, kolik casu temto lidem zbyva na realny zivot a jak asi teda vypadaTo uz si musis odpovedet sama. A pak proste ignore. Nazor takoveho cloveka ti fakt muze byt putna. Jedine, co je na tom depresivni, ze fakt existuji, chodi po teto planete, akorat ze o nich nevis, pac jsou proste zde
tak 22k prispevku maji povetsinou takove, co se registrovali v 2010 nebo tak nejak.
Mne tuhle taky osocil uzivatel, ze nemam zadny zivot, kdyz mam 13k prispevku. Kdyz jsem si to ale rozpocitala na dobu, co jsem tady registrovana, tak mi vyslo, ze to dela nejakych 10-11 prispevku na den a to clovek da uplne v pohode. Staci nakouknout do par diskuzi, odpovedet par lidem a uz ma za ten den splneno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@KaroliS píše:
pokud je urýpanost vázaná na 22 tis. příspěvků, tak to abych si už
hledala kanály, kterýma se budu po nocích plížit! Ještě před tím musím
poděkovat náhradním matkám, které mi porodily tu tlupu dětí, a armádě
chův a služek, které je vychovávají a udržují v cajku domácnost. Čímž mi umožnují žít můj zahálčivý
urýpaný emiminí život
A též manželovi, který to
všechno uživí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pe-terka píše:
pokud je urýpanost vázaná na 22 tis. příspěvků, tak to abych si už hledala kanály, kterýma se budu po nocích plížit! Ještě před tím musím poděkovat náhradním matkám, které mi porodily tu tlupu dětí, a armádě chův a služek, které je vychovávají a udržují v cajku domácnost.Čímž mi umožnují žít můj zahálčivý urýpaný emiminí život
A též manželovi, který to všechno uživí!
Navic decka otravuji a ty moje obcas vubec nechapou, ze mama musi sirit lasku
a dobre rady napric tolika ruznorodymi tematy .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Příspěvky, na které má narok každá samoživitelka
- Který iphone?
- Jak si najít holku do které se hned zamiluju..☺☺
- Jak se chová muž; který má o ženu zájem?
- 20-30% mzdy lidí na HO by mělo jít potřebným
- Otázka, která nikdy neomezí... :) Je tam duch?
- Jak zvládáte, když dítě hlídá tatínek, který s vámi nežije?
- Začínají mi vadit lidé
Taky se vam stava, ze pisete o radu a normalne se vam lidi sklebi a urazeji vas? Nekolikrat jim clovek pise at toho nechaji Ale oni neprestanou a porad musi mit posledni slovo, nechapu proc to delaji asi maji potrebu se do nekoho navazet. Neslo by takovym lidem znemoznit pristup?