Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jak by to vypadalo, kdyby na diskuzní fóra chodily naše děti:
Poraďte, jak doma řešíte odchody do školky? Moje máma (27) je ráno ve stresu. Někdy nám trvá třeba hodinu, než odejdeme z domu. Často je vzteklá, když si na poslední chvíli vzpomenu, že potřebuju bagr. Někdy si sedne u dveří a nechce jít. Nepomáhá, ani když po ní tím bagrem začnu jezdit. Myslíte, že z toho vyroste?
Kolik má správně měřit a vážit 35letá máma? Mám strach, jestli nejí špatně. Neměla bych ji nechat vyšetřit?
Kdo má ozkoušené toto: http://goo.gl/fNeYVa? Bude to fungovat i na moji mámu, když už je jí 40 let? Ráda bych se s ní konečně domluvila. A myslíte, že to funguje i na táty?
Je normální, že máma pořad mluví? Myslím, že v jejím věku by mohla občas trochu mlčet. Není to vývojová porucha?
Poraďte se záchvaty vzteku. Máma je hysterická, když si hned neobleču ponožky, mívá záchvaty vzteku a nejde ji nijak uklidnit. Když něco chce a není po jejím, plácá mě i brášku. Někde jsem četl, že by jí mohly pomoct ledové sprchy, děláte to taky?
@Barusczka Ano ano, i já to mám odtamtud, ale sem se to prostě vyloženě hodí, tak mi nedalo, nepodělit se. ![]()
@NikynaU To každopádně, když jsem to četla poprvé, hned jsem si vzpomněla na emimino. Na druhou stranu, je to trošku smutné…
Při pondělním ránu jsem se pobavila, hned je líp na pracovní proces ![]()
@Barusczka @Cosmos Přesně, člověk se zasměje a pak si řekne. Tvl, tohle přesně tady furt řešíme.
![]()