Jak nepřijít o peníze z rodičáku, když čekáme druhé dítě
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak neprijit o penize z rodicaku, když čekáme druhé dítě
Ahoj. Prosim pěkně o radu. Pobírám na syna RP. Ted mu byl rok. Do toho jsem zjistila, ze jsem těhotná. Druhe mimco by se melo narodit v srpnu. Momentálně Pobírám tu nejvyšší moznou částku, co můžu a i tak mi to vychází, ze dost penez nestihnu dovybrat. Jak postupovat, abychom o to nepřišli, když uz částku nemůžu zvýšit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Ssmajlik nijak, kdyz uz nemuzete zvednout, tak propadnou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ssmajlik Nemusí, já otěhotněla 3,5 měsíce po prvním porodu a taky jsem si to dala přes manžela a na rodičáku jsem byla já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vtirnu se s dotazem, nevite kdy je v ramci zvyseni rodicaku mozne si jit
zmenit mesicni vysi? Prezident uz to podepsal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@zudina plati to od 1.1., takze pokud ti zbyva malo, tak v lednu, jinak treba dnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1 píše:
@zudina plati to od 1.1., takze pokud ti zbyva malo, tak v lednu, jinak treba dnes.
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zrovna dnes jsem premyslela, jak to vlastne je, kdyz je RP na manzela. Kdo je pak vedeny jako osoba pecujici o dite mladsi 4 let? Manzel nebo vy? Zapocitava se vam tato doba jako nahradni doba pojisteni? A zdravotni za vas plati stat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cecetka no, to je taky zajimava uvaha. Každopádně ja teda ani nevedela, ze to jde napsat na manzela. Ja jdu v Lednu na socialku a rovnou to tam zkusim zjistit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Zoe1 no a jak to pak je, az se narodi druhé? To ten rodicak, co je na prvni dite a psany na otce běží dal a ja si na sebe beru ten druhy nebo ten prvni se tak jako tak automaticky stopne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ssmajlik píše:
@Zoe1 no a jak to pak je, az se narodi druhé? To ten rodicak, co je na prvni dite a psany na otce běží dal a ja si na sebe beru ten druhy nebo ten prvni se tak jako tak automaticky stopne?
Tak jako tak ho musite stopnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ssmajlik O stopnuti musis zazadat ty, jinak penize vracis zpetne. Cerpas rp na nejmladsi dite v rodine, at je psany na kohokoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dovolená sama s dítětem, neumím anglicky
- Jaké je porodné u druhého dítěte ?
- Růstový spurt jeden den.. druhý den ok.
- Dítě snědlo gumový náramek
- Carnivore diet -jen maso a vajicka
- Zapečené brambory a těstoviny pro roční dítě
- Čárka mezi půlkama dítěte je nahoře šikmo
- Partner se na dítě necítí, ale já nemůžu už čekat