Jak obalit syrečky, aby nevytekly? Vždy vytečou...

15.3.17 17:30

jak obalit syrecky aby bevytekli???? vzdy vytecou...

Poradite??? dekuji :pankac:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

11228
15.3.17 17:31

A jak je obaluješ ty?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 17:34

V trojobalu… :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4186
15.3.17 17:36

Musíš je obalit 2×

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 17:49

Přesně tak, do vajíčka a strouhanky vždy 2×, dělám to takhle už léta a od te doby nikdy nic nevyteče :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
968
15.3.17 17:50

Obalit koleckem sunky a dvakrat zopakovat trojobal.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1580
15.3.17 17:56

Trojibal a hoď to na chvilku do mrazáku. pak ani nesmrdí

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.3.17 17:56

A hlavně mít dobře rozpálenou pánev, ať se strouhanka dřív nerozpadne než neusmaží.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
24867
15.3.17 19:02

Každý sýr obaluji 2× (syrečky, hermelín, nivu,.. krom eidamu) - mouka, vajíčko, strouhanka, vajíčko, strouhanka. A jak tu bylo psáno, dobře rozpálený olej.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 19:04
@Maky.p píše:
Každý sýr obaluji 2× (syrečky, hermelín, nivu,.. krom eidamu) - mouka, vajíčko, strouhanka, vajíčko, strouhanka. A jak tu bylo psáno, dobře rozpálený olej.

Já i eidam obaluju 2krát, nepůsobí tolik mastně (i když samozřejmě je :lol: )

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
47729
15.3.17 19:12

Vzdy obalim dam do mrazaku chvilku, 2-3× zopakuji.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
31425
15.3.17 19:19

No já vyteču z BevyteklI :zed:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 19:28

2× obalit, na chvilku zamrazit, rozpalit panev… nevytekl mi ani chedar na pidi kousky

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
28876
15.3.17 20:30

Dělala jsem o víkendu. Obalit třikrát, dát chvíli do mrazáku a smažit prudce ve vyšší vrstvě tuku, já smazim na sádle. NIKDY nevytekly :*

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.11.17 15:33

Tož poslóchéte ženský, já su chlap, a jediné recept na stopro kvalitní tvargle je ten, že si kópite tvargle, necháte je ještě dva tédně v lednici na dozrátí, oni pak změknó a bodó měkký, ale to vobec nevadí - a teď pozor - každé uleželé tvargl obalíte ve stróhance, ona se na něj nalepí, a pak to obalíte ve vécu a dáte do strohanky, obalíétem mírně unhnantate, a necháte ve strohance, atse co névic té stróhasnky na ty tvargle nalepi.,No a pak im dáte druhz kolo to samy, čili zestrohanky do veca, pak zase d strohanyk aprvní etapa je hotova. Druhá etapa, je podchlazení v marazáku. Klidně na hranici zmražení, to vůbec nevadí. pak si rozpálíte olej na poloviční žár - při silnějším se vám tvarůžky začnó nafukovať a zákonitě prdnó a začnó vytěkať, no a pak už stačí nebyt nemehlo při obracení tvarglů, esli si porušite krosto, pak vám nepomože ani pámbo, esli mi někdo nevěří, at se dostaví ke mne dom, já ho to naučim, na tém nic neí, mně eště tvargle neoprdly, a to je mně 54 let a mám aji profil na FB… jo a smažím ají tvarhlový válečky a ani ty ně nevytekly… ženský učte se.-)))

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama