Jak opět nastartovat sexuální touhu ve vztahu?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelem jsme 4 roky, je nám 24 a 26 let. V poslední době spolu moc nespímePřítel je často unavený, bolí ho hlava, je mu špatně, na sex prostě nemá náladu
Když se sexem začnu já, většinou mě neodmitne, ale mě nebaví se pořád „prosit“. Sam začne tak 1× za měsíc. Už mě i chuť na sex přechází, když k něčemu dojde, tak se ani neumím pořádně vzrusit, radši si to udělám sama, když mám chuť
S přítelem jsem o tom mluvila, prý se mu pořád líbim, má mě rád, vzrusuju ho, ale nemá na to síluJe pravda, že se mi to snazi vynahradit tim, ze mi nekolikrat denně přijde dát pusu, před spaním se chce mazlit, to dřív moc nedelaval.
Nenapadá vás, jak zase nastartovat tu sexuální touhu v něm a i ve mně? Neco, co by nazhavilo nas oba?Prosím o zachování anonymu z důvodu intimního tématu
Asi jen nová partnerka. Fakt chlapa bolí před sexem hlava? Není na kluky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelem jsme 4 roky, je nám 24 a 26 let. V poslední době spolu moc nespímePřítel je často unavený, bolí ho hlava, je mu špatně, na sex prostě nemá náladu
Když se sexem začnu já, většinou mě neodmitne, ale mě nebaví se pořád „prosit“. Sam začne tak 1× za měsíc. Už mě i chuť na sex přechází, když k něčemu dojde, tak se ani neumím pořádně vzrusit, radši si to udělám sama, když mám chuť
S přítelem jsem o tom mluvila, prý se mu pořád líbim, má mě rád, vzrusuju ho, ale nemá na to síluJe pravda, že se mi to snazi vynahradit tim, ze mi nekolikrat denně přijde dát pusu, před spaním se chce mazlit, to dřív moc nedelaval.
Nenapadá vás, jak zase nastartovat tu sexuální touhu v něm a i ve mně? Neco, co by nazhavilo nas oba?Prosím o zachování anonymu z důvodu intimního tématu
Já se bohužel přidávám k Russetovi. Nemá někoho jiného? Taky je možné, že už jsi ho prostě
přestala přitahovat, i když ti to neřekne… Podobný story znám a
většinou blbě končí
Jak se chlap začne vymlouvat, tak je tam
většinou někdo další…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@VVVZ píše:
Já se bohužel přidávám k Russetovi. Nemá někoho jiného?Taky je možné, že už jsi ho prostě přestala přitahovat, i když ti to neřekne… Podobný story znám a většinou blbě končí
Jak se chlap začne vymlouvat, tak je tam většinou někdo další…
Já jsem ženská. A fakt nechápu, že 26 letý chlap má v posteli povolnou partnerku a bolí ho hlavinka. Jestli nemá extrémně náročnou práci nebo nějakou nemoc, není to teda obvyklé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud je po 4 letech vztahu a ve vašem věku potřeba něčím vytvářet touhu, tak za mě bych dala na @růžový achát
Možná nějaký společný výlet někam mimo všední starosti, dovolená? Ale jak jsem řekla, není to úplně skvělý, tohle tak za 20 let možná, a to ještě v těch horších případech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Noo takhle, do práce vstává po 4. ráno, domu jezdí kolem 5. odpoledne.
Ještě často musí dodělávat něco na druhý den, aby měl vše
v pořádku. Tu nevolnost a bolest hlavy přisuzuje tomu, že se mu změnily
dioptrie, je objednaný na oční. Prý už to takhle jednou měl před pár
lety. Samozřejmě to může být pravda a taky nemusí, zejo Když jsme byli 14 dni na dovolené, tak chtěl
každý den, někdy i 2×
, proto si myslím, že to ještě není
ztracený
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tak ho trochu znejisti, ať musí zase zabojovat, řekl bych že normální rutina a pohodlnost. Co se tady člověk docte za názory a jednoznačně soudy, že má někoho jineho. Ženské vy jste fakt z jiné planety 😂 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@AloisR píše:
Tak ho trochu znejisti, ať musí zase zabojovat, řekl bych že normální rutina a pohodlnost. Co se tady člověk docte za názory a jednoznačně soudy, že má někoho jineho. Ženské vy jste fakt z jiné planety 😂 😁
A jak to udělat, aby to zabralo, nemám s tím zkušenosti a nevím, jak
ho zajistit, aby to zase nepochopil třeba nějak špatně to, že nikoho nemá, vím, takže na to ani
nijak nereaguju
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
A jak to udělat, aby to zabralo, nemám s tím zkušenosti a nevím, jak ho zajistit, aby to zase nepochopil třeba nějak špatněto, že nikoho nemá, vím, takže na to ani nijak nereaguju
Na tohle bacha. Ať do vztahu nezasadíš semínko nedůvěry. Jak se říká, kdo seje vítr, sklízí bouři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Noo takhle, do práce vstává po 4. ráno, domu jezdí kolem 5. odpoledne. Ještě často musí dodělávat něco na druhý den, aby měl vše v pořádku. Tu nevolnost a bolest hlavy přisuzuje tomu, že se mu změnily dioptrie, je objednaný na oční. Prý už to takhle jednou měl před pár lety. Samozřejmě to může být pravda a taky nemusí, zejoKdyž jsme byli 14 dni na dovolené, tak chtěl každý den, někdy i 2×
, proto si myslím, že to ještě není ztracený
Hele, tak tohle bych docela pochopila. Někdo prostě může být z práce
víc k. o… Tak ho zkus třeba něčím překvapit. Něčím, co má rád a
nečeká to. Nechci psát trapný a ohraný prádélko a vanu, ale prostě
něco, o čem víš, že měl dřív hodně rád .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já nosím brýle jen občas, ale když jsem je začala nosit, tak jsem měla
neuvěřitelné migrény asi měsíc. Bolestí jsem zvracela, tekla mi krev
z nosu, humus. Takže tohle mu i věřím. Jestli jezdí do práce ve 4 a
vrací se v 5, tka chápu, že je unavený. Podle mě je to fakt ta únava+
možná i ty brýle. Nemyslím si, že má jinou ani že je gay.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Noo takhle, do práce vstává po 4. ráno, domu jezdí kolem 5. odpoledne. Ještě často musí dodělávat něco na druhý den, aby měl vše v pořádku. Tu nevolnost a bolest hlavy přisuzuje tomu, že se mu změnily dioptrie, je objednaný na oční. Prý už to takhle jednou měl před pár lety. Samozřejmě to může být pravda a taky nemusí, zejoKdyž jsme byli 14 dni na dovolené, tak chtěl každý den, někdy i 2×
, proto si myslím, že to ještě není ztracený
Já vstávat ve čtyři ráno do rachoty, vracet se z ní večer a ještě
dělat přípravy na další den, tak bych se na nějaký kukání mohl akorát
tak vykašlat Jestli říkáš, že na dovolené je
jak připuštěný bejček, tak u vás evidentně chemie pořád funguje, což
je krásná práce, když se říká, že opadá tak po roce max dvou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já si taky myslím, že na vině je spíš únava z práce - a na to by si měl dát bacha, nebo za pár let (spíš dřív než později) budete řešit totální vyhoření, a to je teprve mazec. Místo znejišťování (a podobných blbých rad) raději přemýšlej, jestli se mu v tom zápřahu nedá nějak ulevit (změna zaměstnání? převzetí nějakých povinností doma?) nebo alespoň vymyslet nějaké aktivity na odreagování. Když bude odpočatej, tak do budeš mít i doma v ložnici jako o dovolené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuju za uklidnění Já chápu tu únavu a že je rád, že může
spát a tomu, že mu je špatně z těch brýlí taky, protože třeba dřív
by chtěl vždycky za každé situace řídit, protože ho to baví a je to pro
něj odreagovani, pri posledních pár delších cestách mě ale poprosil,
jestli bych nemohla řídit, že ho bolí ta hlava a hned jak jsme vyjeli, tak
vytuhnul a spal celou cestu. Je totoho na nej proste moc a snazim se mu kazdy
den aspon nachystat jidlo po práci, svačinu do prace, pripadne mu pomoci
i s tou praci, kdyz to nejak jsem schopna zvládnout.
Na tý dovolený jsem ho snad ani nepoznavala a když si na sebe najdeme
chvíli a tak nějak to naplánujme (Jo, zní to hrozne), tak je to pak taky
super, ale pořád se mu pripominat, mě nebaví
Napadlo mě příští víkend, kdy bychom snad meli mít společně volno,
přichystat dobrou večeři, nějaký zákusek, film, vanu a snad to nějak
klapne Napadlo mě i nějaké to prádlo,
ale on vždycky říká, že je radši, když jsem bez něj než s ním
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Děkuju za uklidněníJá chápu tu únavu a že je rád, že může spát a tomu, že mu je špatně z těch brýlí taky, protože třeba dřív by chtěl vždycky za každé situace řídit, protože ho to baví a je to pro něj odreagovani, pri posledních pár delších cestách mě ale poprosil, jestli bych nemohla řídit, že ho bolí ta hlava a hned jak jsme vyjeli, tak vytuhnul a spal celou cestu. Je totoho na nej proste moc a snazim se mu kazdy den aspon nachystat jidlo po práci, svačinu do prace, pripadne mu pomoci i s tou praci, kdyz to nejak jsem schopna zvládnout.
Na tý dovolený jsem ho snad ani nepoznavala a když si na sebe najdeme chvíli a tak nějak to naplánujme (Jo, zní to hrozne), tak je to pak taky super, ale pořád se mu pripominat, mě nebaví
Napadlo mě příští víkend, kdy bychom snad meli mít společně volno, přichystat dobrou večeři, nějaký zákusek, film, vanu a snad to nějak klapneNapadlo mě i nějaké to prádlo, ale on vždycky říká, že je radši, když jsem bez něj než s ním
Tak jde taky o zbavování toho prádla, no ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Názor na chování muže ve vztahu
- Uzavření okresů a vztah na dálku...
- 10 let vztahu, rozchod a konec života?
- Paralelní vztah - budoucnost
- Kapičky touhy
- Skúsiť zapracovať na vzťahu po rozchode s odstupom času?
- Vrátit se k manželovi, nebo budovat nový vztah?
- Jak mít vztah s dcerou přítele
Ahoj, s přítelem jsme 4 roky, je nám 24 a 26 let. V poslední době spolu moc nespíme
Přítel je často unavený, bolí ho
hlava, je mu špatně, na sex prostě nemá náladu
Když se sexem začnu já, většinou mě
neodmitne, ale mě nebaví se pořád „prosit“. Sam začne tak 1× za
měsíc. Už mě i chuť na sex přechází, když k něčemu dojde, tak se
ani neumím pořádně vzrusit, radši si to udělám sama, když mám chuť

Je pravda, že se mi to snazi vynahradit tim, ze
mi nekolikrat denně přijde dát pusu, před spaním se chce mazlit, to dřív
moc nedelaval.
S přítelem jsem o tom mluvila, prý se mu pořád líbim, má mě rád, vzrusuju ho, ale nemá na to sílu
Nenapadá vás, jak zase nastartovat tu sexuální touhu v něm a i ve mně? Neco, co by nazhavilo nas oba?
Prosím o zachování anonymu z důvodu intimního tématu