Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mám mít teď chlapečka a zase je to děvčátko
otěhotněla jsem taktéž vždy jen po jednom sexu obě na poprvé
![]()
@Acinore píše:
právě, když máš sex třikrát za měsíc, z toho jednou ještě před MS, tak je pak jednoduchý zjistit kdy to teda bylo
A není to trochu škoda? Já mít sex třikrát měsíčně, tak za sebou nechávám stopu jak šnek ![]()
@avinka píše:
@Kacenka1987 tak odpočítat si ten den 13tý po MS a je to holčička![]()
no to právě že ne, každá máme ovulaci jiný den, já třeba ten 13DC, takže na tu holku by to chtělo už 10DC, aby tam ty holčičí spermie vydrželi čekat na vajíčko, mezi tim ty klučičí pojdou ![]()
jinak na tuhle teorii věřim, ale je nutný fakt sledovat tu ovulaci, mám dva kluky přesně na ovu a do třetice zkusíme tu holku a ovu už sleduju
U nás to asi sedí, naše druhá snad dcera Isabelka byla počata tutově hned po MS, protože těhu testy byli pozitivní už pár dní před MS a první dcera byla počata odhadem taky před ovulací, jsme rádi, že budeme mít dvě holčičky, já si je vždy přála, ale každý nám tipoval kluky, u mojeho v rodině jsme jediní kdo umí udělat holčičky
A co i tak okolo teď vídám, tak samí kluci, na holky je prý potřeba větší dřina co jsem teď někde četla, tak jsem ráda, že můj určil, že budeme mít dcery ![]()
Najit si elektrikare…
Nebo kluka, co hodne pracuje s elektrinou… rika se, ze maji vic holcicky…
![]()
Je to úplně jednoduchý, je předpoklad je, že sperma otce nějaké holčičé spermie obsahuje. ale opkud ano, metoda je velice jednoduchá, jemnuje se to sexované semeno, používá se to kravínevh,. kde stojej hlavně o jalovičky
prostě tatík vyejakuluje do skleničky, ta se na pár hodin odstaví… kluci pochcípají a pak stačí natáhnout do stříkačky a zavést ![]()
@luc31 jj přesně tak, chce vědět kdy přesně má maminka ovulaci. já ji možná měla až 14den, jen Sofinka se povedla na ten 13.den Tak jsme zkusili znova a je to Julinka ![]()
Ale je to hroooozně nejisté, je mi líto jedné kamarádky, snažili se krátce po MS a pak vůbec, že budou vyčkávat kdy se zadaří a budou kdyžtak posouvat každý měsíc o 1 den, aby měli holčičku a ejhle, hned na poprvé se zadařilo a stejně čekají zase klučíka. Bylo mi líto ji říkat, že čekáme druhou holčičku. Manžel asi nic jiného neumí, já chtěla hodně poprvé holčičku, bála jsem se o péči klučíka a teď mi to bylo jedno a máme to co mít. Hlavně že budou zdravé, upřímně se někdy nemůžu podívat na zprávy, ať je to co je to, ale to zdraví nám nic nenahradí ![]()
@Ema N. tak to musím vyvrátit, manžel dělá elektroinstalace a 3 ze 4 zaměstnanců mají chlapečky. My též ![]()
@mammy píše:
@Ema N. tak to musím vyvrátit, manžel dělá elektroinstalace a 3 ze 4 zaměstnanců mají chlapečky. My též
muj manzel a kamaradka (oba jine) znaji par elektrikaru a vetsinou zase maji holcicky…
Ale mas pravdu, ze je to individualni… ![]()
Nam se ta holcicka povedla, tak jsme radi… ![]()
@avinka v tom pripade by meli vsichni co dou na umele oplodneni holcicky ![]()
@Verca1989 ale upřímně holčičky jsou stejně nej