Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ema N. tak za chvíli uvidím, jestli manžel nedostal náhodou pár elektrických šoků navíc. Ne, že bych byla manželka tyran, ale myšlenka párečku se mi úplně nepříčí ![]()
Tak a my máme 2 holky a rozjetá dráha od začátku do ovulace ted se možná zkusí jiný metoda pokud se to vydrží ![]()
Asi na tom něco pravdy ve většině případů bude.
Takže ten můj ted snad bude jen počítat a počítat třetí holku by asi umřel
Ne jemu je to i ted jedno ale už by se prý z nás zbláznil
![]()
@avinka
my na poprpve holku podruhe kluka a pokazde temer stejne akce proste sex v dobe ovulace. Ja myslim, ze na to neni obecny figl, ale uplne zalezi zrovna na tom jak je ktere telo v dany okamzik nastavene - proste cista chemie, jak ses ve stresu, co si spapkala, jestli zrovna nejsi nachlazena, ph apod. takove drobnosti co v tele zrovna probihaji v dany okamzik. rika se ze kluci jsou vybiravejsi na prostredi v tele. napr. znama nemohla nikdy donosit kluky, vzdy potratila, udrzela jen holcicky, ktere se pry prizpusobi lepe. kdo vi. moje gyndarka ma tri kluky a je nestastna ze nema holku, no myslim, ze kdyby na to byl figl tak zrovna ona, co uz odrodila kopu deti vi jak na to.
Taky jsem cetla ze opravdu velke procento tehotenstvi zacina jako tehotenstvi dvojcat, ja to tak mela u obou a obvykle to jedno zanikne tak spontalne, ze si telo vybere… takze asi cista prirodni selekce, silnejsi vyhrava.
Ovsem znam u nas jedny ty maj 6 kluku, to uz je fakt zoufalstvi…
@krupkobrani jj tohle přesně všechno co píšeš to hodně ovlivní. A 6 kluků bych nebrala jako zoufalství, aspoň je velká šance, že jedna nebo dvě snachy budou normální ![]()
Přemýšlím když to tu píše v den ovulace tak to mám jako 6 dnů abstinovat do 12dne?
či nevím od kdy si dat start a ted můžeme at je to kluk
![]()
@Marry11 pokud chcdš chlapečka, tak nejlepší čůrat na ovulační testy, a bys trefila ovulku přesně a před tím bu´D CHRÁNĚNÝ SEX ( KONDOM) NEBO POSLAT MANŽELA NATZÁCHOD ![]()
No já vím jenže mně kondomy nesedí možná z nich mám alergii a pak mně to dole pálí proto nemáme žádnou antikoncepci už jsem toho fakt měla od porodu dost ![]()
ale vydržela jsem je používat do 1 roku malé a pak jsem už se na to vyprdla.
To bylo děsné.
Takže máme nechránaný furt ale přerušované a kdyby náhodou zatím se nic nestalo ale co kdyby tím pádem moje studie jak počít jsou vlastně zničené
![]()
No já ovu poznám mokrem a břichem ale to nevím zda už je jako právě nebo bude za 1 den
zas tomu tak nerozumím ![]()
@Marry11 tak my se taky chráníme jen přerušovaným…už přes dva roky, tak zkus ty ovu testy nebo levnější měřit bazální teplotu, ale to bys musela víc měsíců předem
Takt o asi funguje tak já se budu snažit vydržet až na den D ty ovu testy nemám a zas to tak hrotit nechci ![]()
A BT už vůbec nebot to bych musela měřit v noci v 5 a to mám půlnoc ![]()
NO kdysi jsem taky takto dělala u druhého ale to třetí bych nechala trochu volněji pocitově ![]()
mýmu by se to nelíbilo on tu ovu tipuje prý je největší chut a o tom mokru mně referuje ![]()
Uvidíme třeba se dobelhám k těm ovu ale to bych si je musela nechat poslat z ebay
U nás jsou předražené.
@Marry11 nemusíš měřit v 5 ráno, ale přibližně ve stejnou dobu, jestli vstáváš v 8, tak než vstaneš tak změřit a je to ![]()