Jak počít holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
22.5.13 13:11

No nevím ten můj by se toho zalekl on tomu moc nevěří že je ovlivněný tímto pohlaví jako ale jako že to četl ale že by to extra byla pravda :))

Zatím to nechám volně ale zas si budu rvat vlasy abych se někdy vůbec trefila když vynechám :))

• Citovat
  • Upravit
1180
22.5.13 13:23

@Marry11 tak samo to neni na 100%, jen se zvyšuje šance z 50:50 na 70:30 ve prospěch kluka, když je to přímo na ovulku, tak plození zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.5.13 14:05

Uvidíme no pravda je že obě holky jsou od začátku až do konce cyklu ale tam u druhé jse si udělala i ovu testík ale asi se splodilo už před testem :))
pravda je že čárka byla už 26den místo 29den tak asi je to možné :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
22.5.13 15:47

No musím u toho i přemýšlet nechci ho zkamat aby se syna už dožil :lol: :mrgreen: :mrgreen: takže si vzpomenu na diskuzi zákaz :mrgreen: :mrgreen:

NO uvidíme co bude :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.13 11:02

Anička koukám máš 3 děti tak to máš zkušenosti při všech když máš obě pohlaví :)

No asi to nechám až na víkend pak bych ho asi strhala abych ten den nepromeškala :mrgreen:
ale tipuju to na neděli s pndělím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14110
24.5.13 11:06

@Marry11 když budete zkoušet každej den, bue z toho určitě holčička, chce to fakt yvchytat ovulaci, nebo těsně a po ní a klidně si užívejte, jen nositele genu hodtě do koše :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.13 11:19

No obě děti jsou právě každej den já četla u druhého studii že při denním sexu je to KLUK :mrgreen: :mrgreen: a ono nic :))

No tak leda dnes zas přerušovaně a čekat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.13 11:20

Proto začínáme hodně dřív že kluk bude makačka někdy ýt těhotná :))
kdž nevím kdy to vlastně je ale třeba ten ovu test koupí ale řekl že to necháem nějak vytypovat a ptal se kdy jsem to měla a řekl tak v uterý si myslí že jsem kalkulačka podle netu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
351
24.5.13 11:30
@aničkakytička píše:
@Marry11 když budete zkoušet každej den, bue z toho určitě holčička, chce to fakt yvchytat ovulaci, nebo těsně a po ní a klidně si užívejte, jen nositele genu hodtě do koše :mrgreen: :mrgreen:

Ahoj, my máme 1.ho kluka a chtěli bychom zoufale holčičku…tak mám nastudovaný všemožný články a našla jsem od nějakýho doktora, že když je každodenní sex, tak by to měl být kluk, že na holčičku je potřeba aspoň týden staré sperma…takže my zkoušíme týden po ms a pak ještě jednou za týden, mám celkem dlouhý ciklus a někdo docela nepravidelný, takže nevím kdy mám ovu, ale snažíme se abychom nesplodili v půlce cyklu aby nebyla ovu a nebyl to kluk :D jinak při 1. jsme se milovali v podstatě denně a máme kluka, tak na tom asi něco bude…teď mám 5 dní zpoždění sex jsme měli právě akorát týden po ms a pak už ne, tak nevím jestli z toho něco bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.5.13 11:37

@kristin11 @Marry11 jenže ono záleží na tom, ejstli při tom každodenní sexu používáte kondom, protože ph v pochvě je věc jedna a přítomnost tři dny strejch spermií věc druhá…
@kristin11 udělat holčičku je strašně jednoduchý,, manžela pošli an toaletu, a naplní si čistou skleničku, tu skleničku postav an pár hodin na ok, pak obash natáhni do stříkačky a doparv do sebe. pkud tam manžel má nějaký dámský permie, ěmlo yb to vyjít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.5.13 11:39

Nevím, ejstli jsem to odbře napsala, spermie v ženě přežijou třeba tři dny, takže pokud se souloží každej den, stejně už jsou tam nachystaný ty holky na to vajíčko a ty čerství chudáci někde v zadu nejmaj šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.13 11:41

Ani ani ve 2 dětec přece kondomy nebyly a dnes to bude taky bez tím pádem zda nemám radši abstinovat :mrgreen: :lol:

ne fakt porad já ho snad pro ten test vyšlu a pak si objednám z ebay tam to výjde na pár kaček on že je to drahý a z ebay to dojde za 14dnů to přece nemůžu čekat :mrgreen: :mrgreen:

Ty máš dti přesně dle plánu?:)aspn tu holčičku?:)
on ví že kluk nebude ale chce si to dokázat že se neplete asi ne chtěl by ho moc ale ví že nebude :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.13 11:42

Zatím jsme to dovnitř nikdy nedaly a neotěhotněla jse ale vím, že to sem tam ukápne takže vlastně aby zrovna ted to nevyšlo z toho přece jen ta natikoncepce nemůže být doživotně neplodící :mrgreen: :lol:

A ta touha chlapečka máme oba ale můj je už naprosto srovnaný ale včera v noci říkal kdy máš ten SUPER PLODICÍ DEN NA CHLAPEČKA tak řekl tak mám ještě 3 dny čas odpočívat

jenže nemá mít taky čerstvý to sperma chlapčky? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14110
24.5.13 11:43

@Marry11 jo, holčičku mám tři dny před ovulací a to ještě se zavedeným gynopevarylem :)) takže tam klučičí neměli šanci.. a aprvní kluk je přesně na oculaci a druhej po ní.. to už sem mysella, že ani bejt těhu němůžu a ejhle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.5.13 11:43

@Marry11 na kluky je elpší sperma, takže honit a honit :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí