Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marry11 tak samo to neni na 100%, jen se zvyšuje šance z 50:50 na 70:30 ve prospěch kluka, když je to přímo na ovulku, tak plození zdar!
Uvidíme no pravda je že obě holky jsou od začátku až do konce cyklu ale tam u druhé jse si udělala i ovu testík ale asi se splodilo už před testem ![]()
pravda je že čárka byla už 26den místo 29den tak asi je to možné
![]()
No musím u toho i přemýšlet nechci ho zkamat aby se syna už dožil
takže si vzpomenu na diskuzi zákaz
![]()
NO uvidíme co bude
![]()
Anička koukám máš 3 děti tak to máš zkušenosti při všech když máš obě pohlaví ![]()
No asi to nechám až na víkend pak bych ho asi strhala abych ten den nepromeškala ![]()
ale tipuju to na neděli s pndělím ![]()
@Marry11 když budete zkoušet každej den, bue z toho určitě holčička, chce to fakt yvchytat ovulaci, nebo těsně a po ní a klidně si užívejte, jen nositele genu hodtě do koše
![]()
No obě děti jsou právě každej den já četla u druhého studii že při denním sexu je to KLUK
a ono nic ![]()
No tak leda dnes zas přerušovaně a čekat ![]()
Proto začínáme hodně dřív že kluk bude makačka někdy ýt těhotná ![]()
kdž nevím kdy to vlastně je ale třeba ten ovu test koupí ale řekl že to necháem nějak vytypovat a ptal se kdy jsem to měla a řekl tak v uterý si myslí že jsem kalkulačka podle netu ![]()
@aničkakytička píše:
@Marry11 když budete zkoušet každej den, bue z toho určitě holčička, chce to fakt yvchytat ovulaci, nebo těsně a po ní a klidně si užívejte, jen nositele genu hodtě do koše![]()
Ahoj, my máme 1.ho kluka a chtěli bychom zoufale holčičku…tak mám nastudovaný všemožný články a našla jsem od nějakýho doktora, že když je každodenní sex, tak by to měl být kluk, že na holčičku je potřeba aspoň týden staré sperma…takže my zkoušíme týden po ms a pak ještě jednou za týden, mám celkem dlouhý ciklus a někdo docela nepravidelný, takže nevím kdy mám ovu, ale snažíme se abychom nesplodili v půlce cyklu aby nebyla ovu a nebyl to kluk
jinak při 1. jsme se milovali v podstatě denně a máme kluka, tak na tom asi něco bude…teď mám 5 dní zpoždění sex jsme měli právě akorát týden po ms a pak už ne, tak nevím jestli z toho něco bude ![]()
@kristin11 @Marry11 jenže ono záleží na tom, ejstli při tom každodenní sexu používáte kondom, protože ph v pochvě je věc jedna a přítomnost tři dny strejch spermií věc druhá…
@kristin11 udělat holčičku je strašně jednoduchý,, manžela pošli an toaletu, a naplní si čistou skleničku, tu skleničku postav an pár hodin na ok, pak obash natáhni do stříkačky a doparv do sebe. pkud tam manžel má nějaký dámský permie, ěmlo yb to vyjít ![]()
Nevím, ejstli jsem to odbře napsala, spermie v ženě přežijou třeba tři dny, takže pokud se souloží každej den, stejně už jsou tam nachystaný ty holky na to vajíčko a ty čerství chudáci někde v zadu nejmaj šanci…
Ani ani ve 2 dětec přece kondomy nebyly a dnes to bude taky bez tím pádem zda nemám radši abstinovat
![]()
ne fakt porad já ho snad pro ten test vyšlu a pak si objednám z ebay tam to výjde na pár kaček on že je to drahý a z ebay to dojde za 14dnů to přece nemůžu čekat
![]()
Ty máš dti přesně dle plánu?:)aspn tu holčičku?:)
on ví že kluk nebude ale chce si to dokázat že se neplete asi ne chtěl by ho moc ale ví že nebude
![]()
Zatím jsme to dovnitř nikdy nedaly a neotěhotněla jse ale vím, že to sem tam ukápne takže vlastně aby zrovna ted to nevyšlo z toho přece jen ta natikoncepce nemůže být doživotně neplodící
![]()
A ta touha chlapečka máme oba ale můj je už naprosto srovnaný ale včera v noci říkal kdy máš ten SUPER PLODICÍ DEN NA CHLAPEČKA tak řekl tak mám ještě 3 dny čas odpočívat
jenže nemá mít taky čerstvý to sperma chlapčky? ![]()
@Marry11 jo, holčičku mám tři dny před ovulací a to ještě se zavedeným gynopevarylem
takže tam klučičí neměli šanci.. a aprvní kluk je přesně na oculaci a druhej po ní.. to už sem mysella, že ani bejt těhu němůžu a ejhle ![]()
No nevím ten můj by se toho zalekl on tomu moc nevěří že je ovlivněný tímto pohlaví jako ale jako že to četl ale že by to extra byla pravda
Zatím to nechám volně ale zas si budu rvat vlasy abych se někdy vůbec trefila když vynechám