Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anička heled ještě častý sex ale nic do mně rovná se taky kluk???já že kdyby ovu byla zítra tak to bude dnes
ale tipuji ji na neděli já to poznám a nějak nefunguje probudil mně po uspání dětí
![]()
ale možná se toho ještě vyhnu ![]()
@Marry11 přesně tak, často sexovat a ne do tebe, do tebe až fakt těsně před ovulací..nebo po ní…
Ddíky moc ti pak musím jednou napsat jak to dopadlo
včera mne při tom řekl nato ze jestli miminko fakt chce a odpověď ano aké dnes ne MUsí to být kluk! Bylo to tak pěkný jak to řekl ale stejně vím ze nebude čekám co udělá výrok aby býk ciry a na příště ovu testy obden sex je taky špatný?
dnes máme 12 den tak ja ještě vydržím uz se bojím ze se mineme ale jak řekl musi to být kluk sen měla strach sexovat nechci ho zklamat at jsne štastní
@Marry11 jéé ty objednáváš s ebay?
to příjde za 14 dní? a kolik stojí poštovné? ![]()
No 100 kč mám pocit stojí 50 kusů ![]()
ještě to objednáno nemám. Jen můj mně zakázal koupit že ted se budeme řídit pocitem
ale mám pocit že je to den co den
ale dnes vynecháme ![]()
@Marry11 a jak dlouhý máš cyklus? píšeš, že si 12DC, tak to bych ještě počkala
Mám holčičku a povedlo se tak, jak píšeš. Měli jsme sex hned, jak jsem zahodila poslední vložku
Chlapečka nemám, tak v tomto případě nemůžu sloužit.
Já teď každopádně řeším otázku: „Jak počít?“ (cokoliv) ![]()
panebože to jsou tady alchimie
Holky vy tomu vážně věříte?
Já mám 3 holky, každou splozenou v podstatě omylem a každou v jiné fázi cyklu. Ani 7,8,9,20 let od sebe nepomohlo, prostě samý baby ![]()
Tak u nás by to téhle teorii odpovídalo, kluk zrozen na ovulaci. Vím to, páč jsem byla náhodou zrovna na gyndě a doktorka mi od utz požehnala, že vidí ovulaci, že je velká šance na splození potomka.
No a dcerka počata pár dní před ovulací, sledovala jsem si v té době ovulaci měřením teploty.
Ale jestli to fakt funguje ví jen pánbůh…a kdoví jestli.
@berry4 ona to alchymie baž tak neí, třeba například v kravíně
se metoda sexovanýho semen používá celku běžně, jelikož jsou zapotřebí jalovičky, že ![]()
@aničkakytička v kravíně se prostě kráva, která se běhá nainseminuje a narodí se, co se narodí ![]()
No já DNES NIC NEDĚLÁM HOLKY 12dc břicho sem tam píchne ale nějak se mně tma nezdá extra vhodný prostředí já čekám JÁ STEJNĚ VÍM ŽE TO TÍM PÁDEM MINEME
Ä na další cyklus mně v pondělí objedná ovu testy nebot on se mnou nechce nic dělat nebot čeká jen na 1 den ten nejplodnější a že to ted musí být kluk ![]()
Takže tato metoda se píše je známá a pokud nic tak prostě nic ![]()
Je s tím stejně smířený že bude mít 4 holky a prý si užije
![]()
Ale pro nás je samozřejmně důležité zdravý ale i dcera starší tu hučí tady jsou samý holky
jen tatínek je kluk ted musíme mít ONDRU
![]()
A tak jsem ji řekla, že bude dřív když bude chodit dřív spát ![]()
Tak prý že jo že bude chodit extra brzy spát a zda miminko tam bude už zítra
![]()
No snad se do 1 roku zadaří času mám do 3 let věku Neli takže pohoda ![]()
No cyklus jinak mám babo rad 1 je vždy 29dnů další někdy mám 27-28 dnů pak zase přesně někdy se mně to prostřídá nemám to každý cyklus stejně
ale delší cyklus opravdu jsem ještě neměla.
Spíš to dostanu o 1 den dříve.
A U NÁS FAKT OBĚ DĚTI DĚLANÉ od vložky po 18den cyklu NECHTĚLA JSEM PROMARNIT OVULACI
ted ji raději promarním s tím že ji třeba trefím ![]()
@Marry11
já tomu věřím
a držím palce ať se zadaří na chlapečkovi
taky bych holčičku dělala hned po MS ![]()
Já si tu obálkuju a koupat se nehodlám
ne uvidíme jste mně tka zmázly že se budu bát i 1 den před ovulací to stále nefunguje na kluky?:)
té starší Nikolce už tu hlásil až ti bude 7 tak bude mít HONZÍČEK 3
ptala se kolik ji bude až bude mtí 3 roky 
Tak to musím myslet i trochu mozkem zatím mně to myslí