Jak poznám, že miminko přibírá na váze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nijak jinak, než vážením to nepoznáš. Počkej na další návštěvu
k doktorce a nestresuj se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Koukni se, jestli někde u vás v okolí váhu nejde půjčit, třeba na
měsíc, pak už si budeš jistější. Pokud jsou plenky počůrané, je to
dobré znamení .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A přes den je chvíli vzhůru, nespí pořád? na kojení přes den se budí jak často?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím, jde nějak poznat zda miminko přibývá? Kromě vážení? Váhu doma nemám, k dr jdeme až v pátek. Mám 11ti denní mimčo, kojím. V porodnici jsme měli problém s kojením…pak Na první prohlídce u dr za 3 dny přibral 130g. Kojení nam trvá dlouho, musím ho budit. Třeba půl hodky kojím.. Usíná u toho, takže ho musím budit. Takže kloudne nevím jestli aktivně saje třeba dohromady aspoň 10 minut..![]()
v noci ho nechávám spát, jinak šíleně řve když ho probudím. Po každém kojeni má trošku nacurano v plence. Moc je světla, poznám to dle indikátoru moci, používáme pampers plenky. Jinak přestanu kojit v době, kdy nechce otevřít pusinku, a usne. Ani prst nechce dumlat.
Pokud je spokojený, tak to neřeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pavla001 když spinká v noci tak je přes den vzhůru, když v noci řádí tak je spavější.. Budem ho po cca 2 hodinách, občas se vzbudí sám po hodině..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@pannda hlady nebreci, občas když ho bolí brisko, jinak je milionovej…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tvoje pediatricka by ti měla říct. Já si teď přesně nevzpominam, ale musí mít x pocuranych plinek za den a jestli pije se taky pozná podle dlouhého tahu a „stříhání“ ušima, krátký tah znamená, že si jen dudla. Já taky nevazila, ani teď to nemám v plánu. Ono tě to může zbytečně stresovat..případně doporučuju návštěvu laktační poradkyně u tebe doma. Mě to hodně pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, váha jde i půjčit, koukni se na net, není to drahý, a budeš mít
klid - zaprvé, jestli přibírá, a zadruhé, kolik toho vlastně vypije
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak to je v pohodě, to určitě pije dost, oni to mají vypitý za chvilku, a stačí jim to a pak u toho usínají. To by plakal, kdyby měl hlad a v noci se budil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když je milionovej, tak je spokojenej buď ráda za klidné miminko, urcite dostává
dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Tres nohy u miminka
- Ostrava-Poruba-miminko 2023
- Pád na hlavu 14 denního miminka
- 38tt a panika o zdravi miminka
- Termín porodu začátek prosince 2022 a první pohyby miminka
- Přetáčení miminka na bok a spaní na bříšku
- Vykloubené rameno miminka
- Kdy vám nejdříve miminko sedělo a lezlo?
Zdravím, jde nějak poznat zda miminko přibývá? Kromě vážení? Váhu doma nemám, k dr jdeme až v pátek. Mám 11ti denní mimčo, kojím. V porodnici jsme měli problém s kojením…pak Na první prohlídce u dr za 3 dny přibral 130g. Kojení nam trvá dlouho, musím ho budit. Třeba půl hodky kojím.. Usíná u toho, takže ho musím budit. Takže kloudne nevím jestli aktivně saje třeba dohromady aspoň 10 minut..
v noci ho nechávám spát, jinak šíleně
řve když ho probudím. Po každém kojeni má trošku nacurano v plence. Moc
je světla, poznám to dle indikátoru moci, používáme pampers plenky. Jinak
přestanu kojit v době, kdy nechce otevřít pusinku, a usne. Ani prst nechce
dumlat.