Jak přítele naučit být něžný při sexu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Proč to zakládáš 2×? Kdybys věnovala stejně úsilí tomu, abys otevřela pusu a něco mu řekla, než zakládala tady diskuze dokola, udělala bys lépe a zřejmě by ti to zabralo stejný čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mynameislove píše:
Ahoj. Jsem s přítelem 3 roky. Sex máme rádi. No on neumí být něžný. I když už jsem mu ukazovala jak na to a zkoušel to. Stejně mu to moc nešlo, ale podle mě spíše protože o to ani nestojí. Mě už bohužel přestává bavit jen samý drsný sex. Co poradíte? Jak přítele naučit, aby byl něžný při sexu (samozřejmě ne pořád) a zároveň aby si to užil i on?
Najít si jiného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Píšu zde, že jsme to i zkoušeli. Pokaždé je položena trochu jiná otázka.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Russet vztah jako
takový je fajn, nevím zda tohle je přímo důvod hledat jiného
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Mynameislove píše:
@Russet vztah jako takový je fajn, nevím zda tohle je přímo důvod hledat jiného
Tak si představ, že si uděláte dvě děti a patnáct let do toho bude bušit jak jak smyslů zbavený. Pořád si myslíš, že to je v pořádku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mynameislove ne pokaždé stejné, zbytečně založeno 2×. On to má rád tvrdý a rychlý, tobě to už nevyhovuje tak mu to řekni a uvidíš co on na to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mynameislove
Se zeptej Eriky Mitchellové (Fifty shades…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nezměníš ho, on má na rád tvrdý sex ty ne. Prostě ho to vzrušuje, tohle nejde změnit, tak jako u tebe nejde změnit aby jsi si začla libovat v tvrdém sexu. Ale na tohle si měla myslet už od začátku vztahu. Sex je ve vztahu důležitý, ne nejdůležitější ale je důležitý dost. Dělat něco co ty nechceš není dobré řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lucie1906 dříve se mi také líbil, jen i přes různé experimenty se možná stal rutinou. Děkuji za názor. Dost mě to trapi, protože jinak je přítel zlatý.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
To už tu bylo ne? Najdi si někoho s kým si budete vyhovovat. Nějaký přemáhání stejně povede do kopru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zkus být aktivnější, zvolit polohu, kdy jsi nahoře a sama udávat tempo a styl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mynameislove píše:
Ahoj. Jsem s přítelem 3 roky. Sex máme rádi. No on neumí být něžný. I když už jsem mu ukazovala jak na to a zkoušel to. Stejně mu to moc nešlo, ale podle mě spíše protože o to ani nestojí. Mě už bohužel přestává bavit jen samý drsný sex. Co poradíte? Jak přítele naučit, aby byl něžný při sexu (samozřejmě ne pořád) a zároveň aby si to užil i on?
To je opravdu něco číst tyhle odpovědi, zkus být taky drsná.. svázat mu ruce a kousání trochu to i přehnat, až by si začal stěžovat vyslechla bych ho povyprávěla co vadí mě a pokud to nebude brát v potaz tak konec
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak to je při pobytu doma s dítětem, když jsem studentka?
- Chinin při kojení
- Vrátí se ke mě bývalý přítel?
- Co znamená být špatná matka?
- Tvrdnutí břicha, bolest jako při ms v těhotenství
- Muž se při sexu neudělá, nebo mu to moc dlouho trvá...
- Hledám zralou ženu na sex Praha
- Kolik peněz vám dává přítel/manžel, když jste na mateřské?