Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim holky:)
Poradi mi prosim nektera, jak mam pustit titulky k serialu? Serial i titulky mam stazeny, ale nevim jak to zkloubit-musi na to byt nejaky program pres ketry se to rozjede??
Diky Lucie
Záleží na přehrávači, ale většinou postačí po spuštění seriálu přetáhnout myší do okna.. nebo pak ještě krom koncovky titulky přejmenovat stejně jako seriál, jo a pokud jsou zabalené tak samo rozbalit..
@Jellyx máme nové dvd a také se mi nepodařilo zjistit jak to udělat, aby titulky přehrával
někde jsem četla, že titulky musí mít stejnou koncovku jako ten film, ale to mi nepomohlo…tak snad někdo chytřejší poradí…
Záleží jaký máš přehrávač. Většinou, když pojmenuješ soubor a titulky stejně: např.: film.avi a film.srt , tak se to ukáže bez nějakého nastavování. Jinak pravým tlačítkem kliknout na obraz a hledat, kde se dá načíst titulky:-)
@Purelily Ne stejnou koncovku, ale stejný název
a jinak na ovladači bývá čudlík, který se jmenuje subtitle a když ho mačkáš, tak to většinou zapne a pak přehazuje kodování titulků.
@missmiri s tou koncovkou jsem to zkousela a nic a pravy tlacitko taky nic nedela-nebo jsem to spatne pochopila-na tohle jsem antitalent ![]()
@Jellyx Ne koncovku, ale název a máš to ve stejném adresáři? V čem to pouštíš?
Zkus udělat novou složku, do tý přetáhni staženej film a stažený titulky. Pak dej tu novou složku přehrát.
Pojmenuj film a titulky úplně stejně (krom koncovky) ale mělo by to jít jen na pc
Poustim to v media player ale porad nic, problem asi bude v tech titulkach, ze bych je stahla spatne?
Na takovéhle pouštění je nejlepší stáhnout si VLC player, tam stačí přetáhnout do puštěného seriálu…Jinak dát do stejné složky a přejmenovat, ale se zachováním koncovek.. i když je fakt že jsou přehrávače kteří to prostě nepustí..
Edit - jakou koncovku mají titulky teď?
Příspěvek upraven 20.08.13 v 13:24
Promiň ale media player je na h…, teda alespoň pro mě, věčně jsou tam nějaké problémy stáhni si VLC a máš to super…