Jak řešíte teď hlídání - školka - koronavirus
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No jsem doma na Očr, dokud neotevřou školky, nevím co chceš slyšet. Přítel je Osvc a chodí do práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme oba home office a dítě je tedy ponecháno samo sobě a televizi,
zatímco my makáme. Ale aspoň dostane najíst, mám-li čas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsem cely brezen doma, skolka zavrena mam sestileteho chlapecka, a nevim jak to bude dal ani si nedokazu predstavit bejt doma jeste mesic, dva. v praci me kolegyne zaskakuji, a jen doufam, ze me nepropusti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mi hlídá tchýně, některé dny homeoffice, něco pak dovolená. Tchýně s námi žije v domě, kdyby chtěl někdo rýpat že vozim dítě babičce. V tom mám výhodu. A já chodit nakupovat tchánovcům, ti nechodí nikam jen na za zahradu. A tchán se psem po okolí kolem rodinných domů. Každý hold dle možnosti, kdo nemá jak bohužel očr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme HO a když musíme být fyzicky v práci, tak se prostřídáme. Na HO
se každý s manželem zavřeme ve své pracovně.
Dítě je bohužel také v tu dobu ponecháno samo sobě, televizi a tabetu. Co
naděláš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nas skolkar ma starsi sourozence. Kdyz si potrebuji odskocit do prace (praci
mam pres cestu od domu), nejstarsi pohlida. Beru si vic praci domu. Akorat si ji
vyzvedavam. A ted to vychazi, ze tatka miva prac. turnus o vikendu a pres
tyden nocni. O vikendu nechodim nikde. Takze to nejak udelame, ze osetrovacku
nepotrebujeme.
Uz nejsou nejmensi, takze je to snadnejsi. Sestra ma mensi deti. Resi to HO, jen
si vyzvedava praci a vozi si ji domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak já jsem právě u bezpečnostn složky u Vscr, práci si domů nevezmu
tak nevím jak to pak řešit
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak já jsem právě u bezpečnostn složky u Vscr, práci si domů nevezmutak nevím jak to pak řešit
A co chceš řešit? Paragraf je platný a placený po celou dobu do odvolání, ne 9 dní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak já jsem právě u bezpečnostn složky u Vscr, práci si domů nevezmutak nevím jak to pak řešit
Jo a poslední týden si neviděla televizi, neměla přístup na net a
neslyšela rozhlas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Home office, teď OČR.
Spíš řeším to, že babička si chce vzít děti na návštěvu i tak (věk pod 60 let). My jsme separé a nestýkáme se teď vážně s nikým. Jak to takovým prarodičům vysvětlit, že to teď opravdu není vhodné? Řešil to tady taky teď někdo?
K.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Home office, teď OČR.Spíš řeším to, že babička si chce vzít děti na návštěvu i tak (věk pod 60 let). My jsme separé a nestýkáme se teď vážně s nikým. Jak to takovým prarodičům vysvětlit, že to teď opravdu není vhodné? Řešil to tady taky teď někdo?
K.
Nemám malé děti, ale nechodím k mamce ani já, prostě jsme řekla, že ne…není o čem diskutovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:Řešili jsme a zcela normálně. Babičce jsme řekli, že děti nikam nepojedou a budou se mnou doma a když bude ona něco potřebovat, tak že jí to rádi obstaráme, ale opět přijedu sama, předám přes plot a s dětmi si telefonují.
Home office, teď OČR.Spíš řeším to, že babička si chce vzít děti na návštěvu i tak (věk pod 60 let). My jsme separé a nestýkáme se teď vážně s nikým. Jak to takovým prarodičům vysvětlit, že to teď opravdu není vhodné? Řešil to tady taky teď někdo?
K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dáváte předškoláky do školky
- Nákupy teď v Polsku
- Pozitivní dítě ze školky
- Kolik stojí teď posílání balíku nevíte někdo?
- Syn 4 roky špatně mluví ve školce si sním děti nehrají
- Školka Praha 6 - i soukromá - doporučte
- Dcera partnerky-jak řešit?
Ahojte, jak řešíte teď hlídání dětí, když je školka zavřená? U nás ve městě jsou všechny školky zavrene.Jsem teď 9dni na paragrafu, přítel může být chvíli s malým doma a pak zase do práce. Zajimaji mě maminky co doma nemají mladší dítě a nejsou na rodičovské