Otázka je jasná, jak říci rodičům a rodině, že jsem zasnoubená a do měsíce se stěhuji k partnerovi? Odkládám to pořád na později, tak prosím o radu Vás…
Jak říct rodině, že jsem se zasnoubila?
@Anonymní píše:
Otázka je jasná, jak říci rodičům a rodině, že jsem zasnoubená a do měsíce se stěhuji k partnerovi? Odkládám to pořád na později, tak prosím o radu Vás…
popravde jak to je svolat si je jede hezky vecer do obejvaku k tv a oznamit
to regulerne jak se patri
Neodkládej to na později, řekni jim to hned, jakmile bude příležitost. Pober všechnu odvahu a postav je před hotovou věc. Věřím, že budou rádi jako ty, i když možná je tím trochu zaskočíš.
@hanka.br. píše:
Budou Vánoce, můžeš jim třeba nadělit poukázku na tvůj volný pokoj.
Tohle zní taky dobře
@Anonymní píše:
Rodiče snoubence znají?
Tak jestli rodice snoubence znaji a berou ho v pohode tak bych to oznamila
spolecne, treba az se sejde rodina o svatkach
@sediza píše:
A proc to odkládáte? Mate s rodinou spatne vztahy? Nebo snad nejsou z partnera nadseni?
vztahy jsou běžné, docela dobré. Spíše jsem s nimi nikdy o takových věcech nehovořila, tak nevím jak na to..
@Anonymní píše:
zasnoubení u mě znamená - dotyčný byl požádat rodiče o ruku =
všichni to ví a nikdo nic netají.. tak jak to popisuješ to není žádné
zasnoubení - je divné, že jim to nechceš říct.. proč?
At drahý koupí kytku pro panímámu a ofiko se přijde představit ne?
@Anonymní píše:
vztahy jsou běžné, docela dobré. Spíše jsem s nimi nikdy o takových věcech nehovořila, tak nevím jak na to..
no ale toto byste fakt měli říct spolu - když už tomu říkáte
zásnuby
@Anonymní píše:
Tak to je fajn, ze vztahy jsou v pohode. A co delaji rodice ted? Jste s nima doma? Ja bych jim to rekla dnes, nedelni vecer muze byt idealni. Hlavne bych to neodsouvala a neriksla bych jim to asi v pritomnosti partnera,..
Nevím, čeho se bojíš…je hezké, že se tě partner nejdřív zeptal, ale měl by se zeptat/požádat o tvou ruku i rodiče. u vánočního stromku k tomu bude perfektní příležitost…ničeho se neboj
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.