Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nejsi náhodou chlap? Nevím měla jsem před pár dny angínu, 40 horečky, kašel se zánětem průdušek a zánět nosohltanu. Na antibiotika jsem se z vysoka… Dala jsem si Paralen a Stopangin a fungovala jsem normálně. Chlap když má rýmu tak už je nefunkční
Nejsem, ale asi jsem mela byt… uplne to nesnasim. Divnej pocit v hlave od rymy, bolest ucha, slabost.. tak to te obdivuji.. to bych nedala
Jak kdy. Obecně mě dokáže víc položit obyčejná rýma než angina. Špatně snášim teploty, takže je mi zle i když mám lehce přes 37, tak beru paralen. Pokud nemám teplotu funguje úplně normálně.
@Anonymní píše: Více
Jednu takovou jsem znala taky. Misto, aby pri nemoci zvolnila, volila podobny pristup jako ty a dotahla to k srdci fungujicim na 30 % ![]()
@Anonymní píše: VíceÚplně ti rozumím, taky mě vždycky každá nemoc hrozně sejme. Trpím na záněty průdušek a močáku a ty záněty průdušek pěkně blbě snáším a to nemívám ani teplotu. Navíc moje klasická teplota je tak 35,0 - 36,0 a když mám přes 37,0 tak je mi strašně zle. A ke každé nemoci jsem hrozně unavená a vyčerpaná psychicky i fyzicky. Tak držím palce, ať je ti brzy lépe a soucítím s tebou.
Když mám 37,5 vypadá to že umírám. Ale tak jako fakt na padnutí jsme asi tak 1× za 5 let, takže dobrý.
@kocourGarfield
No me tohle fakt sundalo. Boli me snad i vlasy. Unavena, slaba a citim takovy divno.. Teploty nemam. Spis mam strach, ze to nebude lepsi.. ale ja mam psychiku v haji.
Tak mě v úterý skolil bacil. Včera se to zhoršilo, teploty snáším také dost špatně, měla jsem 39 a byla jsem ko. Tak jsem dnes ráno naklusala k doktorce a odešla s angínou..Do toho šílená bolest při polykání, která vystřelovala do uší + bolesti hlavy.
Funguji teď spíš tak, že polehávám a sjíždím netflix
ještě že tam jsou už další Bridgertons
![]()
Dokud člověk najde sílu psát na emimino, tak to s tou nemocí nebude tak zlý
![]()
@VeseláBobina asi jo
mela bych si mozna prepnout hlavu do pozitivniho modu ![]()
Ja i při horečce 39,8 dokážu fungovat. Samozřejmě jen to nejnutnější. Přebalit, snadné jídlo pro děti, utřít rozlité mléko apod. Žádné gruntování atd. Ven ani jako doprovod do školky. A samozřejmě se snažím co nejvíc odpočívat, což při 4 dětech moc nejde. Víc mě sejme bolest než horečka.
@Janča6 prave. Ja na teploty moc netrpim. Mela sem je pri covidu a to sem byla aktivnejsi nez u tohodle co mam ted
potim se, ale bez teplot.
Zdravim vsechny,
Mam nejakej hnusnej bacil asi. Uz tyden ryma a bolest v krku, ktera presla ve velky kasel. Smrkam zanet a dnes uz sem dostala antibiotika i kdyz crp bylo nejdriv 10 ted 20. Ale citim se strasne. Takhle snad jeste nikdy, nevim. Nebo mozna plasim. Mam psychiku v haji. Pojdte pokecat kdo je zrovna nemocnej at se podporime
Prosim anonym kvuli zdravi