Jak se cítíte při nemoci

Anonymní
13.6.24 12:52

Jak se citite pri nemoci

Zdravim vsechny,
Mam nejakej hnusnej bacil asi. Uz tyden ryma a bolest v krku, ktera presla ve velky kasel. Smrkam zanet a dnes uz sem dostala antibiotika i kdyz crp bylo nejdriv 10 ted 20. Ale citim se strasne. Takhle snad jeste nikdy, nevim. Nebo mozna plasim. Mam psychiku v haji. Pojdte pokecat kdo je zrovna nemocnej at se podporime :oops:
Prosim anonym kvuli zdravi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.6.24 12:58

Nejsi náhodou chlap? Nevím měla jsem před pár dny angínu, 40 horečky, kašel se zánětem průdušek a zánět nosohltanu. Na antibiotika jsem se z vysoka… Dala jsem si Paralen a Stopangin a fungovala jsem normálně. Chlap když má rýmu tak už je nefunkční

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.24 13:00

Nejsem, ale asi jsem mela byt… uplne to nesnasim. Divnej pocit v hlave od rymy, bolest ucha, slabost.. tak to te obdivuji.. to bych nedala

• Citovat
  • Upravit
3323
13.6.24 13:04

Jak kdy. Obecně mě dokáže víc položit obyčejná rýma než angina. Špatně snášim teploty, takže je mi zle i když mám lehce přes 37, tak beru paralen. Pokud nemám teplotu funguje úplně normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
13.6.24 13:30
@Anonymní píše: Více

Jednu takovou jsem znala taky. Misto, aby pri nemoci zvolnila, volila podobny pristup jako ty a dotahla to k srdci fungujicim na 30 % 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9185
13.6.24 15:08
@Anonymní píše: Více
Úplně ti rozumím, taky mě vždycky každá nemoc hrozně sejme. Trpím na záněty průdušek a močáku a ty záněty průdušek pěkně blbě snáším a to nemívám ani teplotu. Navíc moje klasická teplota je tak 35,0 - 36,0 a když mám přes 37,0 tak je mi strašně zle. A ke každé nemoci jsem hrozně unavená a vyčerpaná psychicky i fyzicky. Tak držím palce, ať je ti brzy lépe a soucítím s tebou. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.24 17:20

@Lollitka moc dekuji… prave mam to same.. jeste k tomu me boli ucho.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
13.6.24 17:22

Když mám 37,5 vypadá to že umírám. Ale tak jako fakt na padnutí jsme asi tak 1× za 5 let, takže dobrý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.24 22:15

@kocourGarfield
No me tohle fakt sundalo. Boli me snad i vlasy. Unavena, slaba a citim takovy divno.. Teploty nemam. Spis mam strach, ze to nebude lepsi.. ale ja mam psychiku v haji.

• Citovat
  • Upravit
13.6.24 22:44

Tak mě v úterý skolil bacil. Včera se to zhoršilo, teploty snáším také dost špatně, měla jsem 39 a byla jsem ko. Tak jsem dnes ráno naklusala k doktorce a odešla s angínou..Do toho šílená bolest při polykání, která vystřelovala do uší + bolesti hlavy.

Funguji teď spíš tak, že polehávám a sjíždím netflix :mrgreen: ještě že tam jsou už další Bridgertons :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
14.6.24 09:23

Dokud člověk najde sílu psát na emimino, tak to s tou nemocí nebude tak zlý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.24 09:44

@VeseláBobina asi jo :D mela bych si mozna prepnout hlavu do pozitivniho modu :)

• Citovat
  • Upravit
14719
14.6.24 10:06

Ja i při horečce 39,8 dokážu fungovat. Samozřejmě jen to nejnutnější. Přebalit, snadné jídlo pro děti, utřít rozlité mléko apod. Žádné gruntování atd. Ven ani jako doprovod do školky. A samozřejmě se snažím co nejvíc odpočívat, což při 4 dětech moc nejde. Víc mě sejme bolest než horečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.24 10:31

@Janča6 prave. Ja na teploty moc netrpim. Mela sem je pri covidu a to sem byla aktivnejsi nez u tohodle co mam ted :nevim: potim se, ale bez teplot.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex