Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás v rodině ten výpočet taky ve většině sedí..Jen snad u nejmladší sestry ne a u mýho mladšího to taky nesedí..
Kdyz jsem si to zjistovala zpetne vyslo mi ze u nas to vyslo jak podle mladsi krve (ta krev se meni pry jeste po porodu, takze tam se i stejne rocniky mohou rozejit).
A i podle ovulace - to mi dava smysl. My zenske proste mame vydrz a tak ty holcici spermie dyl preziji a pockaji si na vajicko. Zatimco chlapi jsou vetsi sportovci, zavodnici a tak pri spravnem terminu jsou proste kluci rychlejsi nez holcicky ![]()
Hahaha to až řeknu mojemu že budeme mít sex jen párkát do měsíce, k tomu dostane vždycky pořádnou ránu elektrikou a navíc místo večeře bílý jogurt tak ho asi klepne
![]()
A s tou krví…takže když jsem rodila tak se mi taky ta krev vyměnila?? ![]()
Barush manžel říká, doprava je to holka, doleva kluk
Ale jinak se nám osvědčila metoda jak už jsem tu zahlédla, sledovat ovulaci. Spermie XX vydrží totiž déle a XY jsou zase rychlejší, takže když začnete před ovulací, tak je šance, že XX vydrží na vajíčko a budou tam první, pokud to bude při ovulaci, tak tam doběhnou rychlejší XY. Zkusili jsme to tak a máme holku i kluka ![]()
Gina108 píše:Příspěvek upraven 19.11.10 v 09:16
- Elektikáři mívají holky tzn. nejlíp aby chlap dostal elektrošok několik dnů před plozením
![]()
![]()
Mmch funguje, kamarád před tvořením spravoval tiskárnu a dostal takovou šlehu, že z toho i zvracel a maj nádhernou holčičku
![]()
předtím se chvástal, že umí jen kluky
No manžel je právě elekrtikář a pořád se ohání tím, že elektrikáři dělají holky… a Manžel má 2. Ale tchán taky elektrikář nějak se 2 kluky vybočuje z řady ![]()
Anomiska píše:
Tak přesně tohle jsem probírala s mou doktorkou a ona se tomu vyloženě smála - prý je to totální výmysl
jizvíková píše:
zjistit ovulaci a chce to sexovat max 3 dny pred ovu, pak uz je vetsi sance na kluky
tvrdi se, ze prave proto, ma ortodoxni zidovska populace vic kluku, protoze nesmi dost dlouho po MS mit radosti
no, nevim, sexovali jsme v den ovulace a cekam tretiho kluka, jinak je to vedecky podlozeno, spermie XY jsou rychlejsi a XX jsou pomalejsi s delsi zivotnosti
farska píše:Barush píše:Zeptám se svého muže,chcééééš
Ahoj holky, máme doma 4měsíčního chlapečka, ještě jsme zatím na sourozenci moc pracovat nezačali (plně kojím ms ještě nemám) necháváme to spíš na přírodě, ale zajímalo by mě jestli máte tipy jak „udělat“ holčičku?klidně babské rady, cokoliv…já slyšela že jíst bílé jogurty…moc bychom si přáli sestřičku
![]()
![]()
![]()
kdo ji máte poblíž tak doporučuji
Prská bacil na holčičky kudy chodí
(jo ale manžela neznám takže tím to nebude
)
Zrovna jsem se ptala muže jak se mu podařilo udělat holčičku a on prohlásil, že kdyby to věděl tak to tak příště neudělá ![]()
Ale podle mých výpočtů to s tou ovulací souvisí, aspoň u nás to tak vyšlo
Vrobca to vystihla úplně přesně ![]()
Barush píše:
Hahaha to až řeknu mojemu že budeme mít sex jen párkát do měsíce, k tomu dostane vždycky pořádnou ránu elektrikou a navíc místo večeře bílý jogurt tak ho asi klepne![]()
A s tou krví…takže když jsem rodila tak se mi taky ta krev vyměnila??
Ne porodem. Co 7 let od tvého narození. Jo pokud ti tak vyšel věk, tak se obnovila - vyměnila. ale s porodem to souvislost nemá.
Barush píše:
Hahaha to až řeknu mojemu že budeme mít sex jen párkát do měsíce, k tomu dostane vždycky pořádnou ránu elektrikou a navíc místo večeře bílý jogurt tak ho asi klepne![]()
A s tou krví…takže když jsem rodila tak se mi taky ta krev vyměnila??
Ne porodem. Co 7 let od tvého narození. Jo pokud ti tak vyšel věk, tak se obnovila - vyměnila. ale s porodem to souvislost nemá.
No já bych potřebovala poradit naopak na kluka
My to po měnstruaci dělali v kuse cca 14 dní každý den a je to holka
Tak nevím ![]()
Ahoj holky,
no nevím jestli je to pravda s tím sexováním okolo ovulace. My jsme v době ovulace sexovali denně. Začali jsme snad tři dny před a skončili tři dny po ![]()
Já si myslím, že na to nemá vliv nic. Prostě je to o štěstí.
Asi je to o štěstí, říká se že kluci jsou v den ovulace, ne?