Jak se ke mně chová
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy, které napsal sám život. Podělte se o ně v Deníčcích
Zajímavé zážitky z hledání lásky? Podělte se o ně v Deníčcích
Reakce:
První a poslední příklad mně přijde jako úplně normální odpověď.
Druhý s tou kartou jsem tedy moc nepochopila, ale taky teda myslím, že na
tom nic závadného není. Řešíš blbosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dost lidí se bojí krve nebo jehel, asi se chtěl zapojit do hovoru, tak řekl co řekl. Prostě je jaký je, jestli ti nevyhovuje, protože se nezmění, tak se s ním rozejdi. Ty mu poděkuješ a on ti řekne, že ti to slíbil, vždyť měl pravdu. Jakou odpověď bys chtěla slyšet?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ničemu z toho co píšeš nerozumim. Je ti dneska dobře?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nechápu o co jde? Se bavíte úplně normálně
Asi to moc řešíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
S kartou nechápu co kdo kam podával a zbytek mi přijde jako normální odpovědi. Nejsi nějaká moc precitlivela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, už jsem zde jednou psala, ale uvedu ještě pár věcí. Jak jsem psala, tak chodím s přítelem (jakožto budoucímu doktorem). Přátele se na něho dívají ne úplně dobře. Jak jsem jednou říkala před přáteli, že bych nemohla být doktor, že se bojím krve a on jak to slyšel, tak mi začal skákat do řeči:,,No to víš že jo, no to říká každý, no to víš že jo." A ten náš společný kamarád na mě prohodil soucitně očima v sloup. Pak jde o další situace, např. jsem v obchodě chtěla, abychom za nákup platili kartou a měli to výhodnější, tak jsem mu tu kartu podala. Na to mi odpověděl:,, No tak proto to tam dávám." (jako tu kartu na ten nákup). Nebo jsem mu poděkovala za to, že mě přišel vyzvednout z práce a na to odpověděl:,, No vždyť jsem ti to slíbil."
Co by jste si o tom prosím mysleli/y? Dokazuje si něco? Děkuji za odpověď.
Taky nic divného nevidím, co by měl podle Tebe odpovídat, aby jsi byla
spokojená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano problém tam vidím a to že jsi strašně vztahovačna a máš nízké sebevědomí a na základě toho můžeš reagovat neadekvátně a pak budeš mít problém s lidmi potažmo s jeho přáteli. Což tedy možná už máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ojanka píše:
Já nevím, mně na tom nepřijde nic hrozného
Přesne no… jako byby ji urážel nebo tak neřeknu ale příjde mi že
slečna/pani to na sebe moc vztahuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kartu jsem tedy taky nepochopila, ale jinak normální odpovědi. Kamarádce taky řeknu, že jí děkuji, že pro mě přijela, že je moc hodná, když se nabídla jet pro mě na druhý konec města. A ona mi řekne, že mi to přeci slíbila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, už jsem zde jednou psala, ale uvedu ještě pár věcí. Jak jsem psala, tak chodím s přítelem (jakožto budoucímu doktorem). Přátele se na něho dívají ne úplně dobře. Jak jsem jednou říkala před přáteli, že bych nemohla být doktor, že se bojím krve a on jak to slyšel, tak mi začal skákat do řeči:,,No to víš že jo, no to říká každý, no to víš že jo." A ten náš společný kamarád na mě prohodil soucitně očima v sloup. Pak jde o další situace, např. jsem v obchodě chtěla, abychom za nákup platili kartou a měli to výhodnější, tak jsem mu tu kartu podala. Na to mi odpověděl:,, No tak proto to tam dávám." (jako tu kartu na ten nákup). Nebo jsem mu poděkovala za to, že mě přišel vyzvednout z práce a na to odpověděl:,, No vždyť jsem ti to slíbil."
Co blázníš, vždyť ti normálně odpověděl, já na tom nevidím nic
špatného. Kdybys slyšela kolikrát odpovědi mýho muže, tak bys to asi
nerozdýchala. Má svérázný smysl pro humor.
Moc to řešíš, nauč se některý věci házet za hlavu a nerýpat se v tom.
Budeš to mít v životě mnohem jednodušší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Správa chovu zvířat - škola VSA Brno
- Jak přesvědčit tchýni, že se nemá chovat jako blázen
- Jak se chovat k naštvanému manželi?
- 6 letý se chová jako bohém
- Chov laboratorní myšky
- Manžel se chová špatně k jednomu z dětí
- Přítelkyně se chová divně
- Zaměstnavatel se chová zle a nechce mě pustit na dohodu