Jak se psychicky i jinak připravit na transfer aby byl úspěšný?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak se psychicky i jinak připravit na transfer aby byl úspěšný?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Reakce:
Já mám nepopulární zkušenost, ale k čertu s tím. Já si večer před transferem dala dva drinky. Byla jsem vystreslá, tak jsme si s mužem pustili film a připili si na úspěch. Těžko to něco ovlivnilo, každopádně mně to psychicky uvolnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Už dávno se zjistilo, že pozitivní očekávání a optimismus je k ničemu. Většinou se člověk do toho nutí a pak je ještě ve větším stresu, protože není dost happy. Já jsem úspěch nečekala, absolutně jsem nevěřila, že by to mohlo vyjít a ono to vyšlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Šla jsem na 4. IVF. Byl to náš poslední pokus. Na další už jsem neměla nervy. Byla jsem pesimisticky naladěná a měla jsem plány co budu dělat poté (práce v zahraničí). Vyšlo to, a hned dvojčata 😄. Do zahraničí jsem teda neodjela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Janli píše:
Už dávno se zjistilo, že pozitivní očekávání a optimismus je k ničemu. Většinou se člověk do toho nutí a pak je ještě ve větším stresu, protože není dost happy. Já jsem úspěch nečekala, absolutně jsem nevěřila, že by to mohlo vyjít a ono to vyšlo.
Mela jsem to stejně Neverila jsem tomu a cele dva tydny, co jsem
brala estrofem a utroš, jsem hledala, jak podporit příští ivf…
Moje rada, nijak objevná, je počítat s nejhorším a doufat
v nejlepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Důležité je kvalitní, dobře vyvíjející se embryo. To hlavou
neovlivníš. Hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Psychický teror manželky
- Finanční tíseň - nezvládám psychicky
- Vycitani a psychicke vydirani
- Můj šéf je psychicky nemocný
- Psychicky nezvládám uspávaní a noc s dvojčaty
- Jak připravit dítě na PCR test na covid
- Mám milence a psychicky to nedávám
- Jak se chovat k psychicky nemocnému dítěti?
Ahoj, pomalu ale jistě se snad blíží náš 3. embryotransfer (2.KET), první dva se embrya vůbec neuchytily a já se bojím, že se mi to stane potřetí. Proto bych byla vděčná za jakékoliv rady, jak si to srovnat v hlavě a být v pohodě nebo co třeba pomohlo vám, aby se zadařilo. Budu vděčná i pokud mi napíše nějaká maminka, která třeba taky už ztrácela naděje a nakonec se zadařilo, myslím, že by to mohlo pomoct i ostatním holkám, které si podobně jako možná já v hlavě utvořily nějaký psychický blok, že to nepůjde a já budu vděčná za zkušenosti ostatních.:) Jinak všem, které se snaží přeju ať se brzy zadaří