Jak se s ex domlouváte kdy si vezme dítě ?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Si domluvte treba jednou za ctrnact dni vikend, nevim jak na tom ditko je zda je zvykle na tatu ci nikoliv.to si rozhodni sama. napiste si dny a casy a hotovo, zadny den predem neexistuje a pokud se mu neco nelibi at sizazada soudne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme určený styk, že si ho bere každých 14 dní na víkend. Leda když je třeba dovolena apod, tak si zavoláme že to někdo potřebuje posunout třeba o týden. Ale většinou aspoň ten týden předem vím co a jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@migmina dcera ho za ty
dva roky viděla dvakrát. Naposledy v půl roce. Je citlivá, bojácná.
Nenechá na sebe ani sáhnout.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Mame pevně stanoveny vikendy + den v týdnu. Ale kdyz jsou nějaký exzra dny, tak záleží podle situace, klidně ze dne na den, ale pokud už něco nemáme. Pak smolik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nastavila jsem pravidla, že nejpozději ve středu musel napsat zda víkend
ano nebo ne.
Teď už máme pravidelné střídání víkendů
Jak máte soudně určený styk?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je pro ni cizi se nedivim. vikend ani nahodou. zkuste postupne za tvy pritomnosti, ale mit to aspon tyden pred domluvene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A na to, aby si zvykla je důležitá pravidelnost. Ze dne na den bych se na něj vy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Netopirek po dohodě semnou. Je to ale už staré rok a půl. Tehdy se řešily alimenty. O nic jiného mu nešlo. Ve styku za mé přítomnosti než si zvykne mu nebráním, ale co odpovědět člověku, který vám řekne, že nemá čas a není schopen se dopředu domluvit? Pokud přece dítě chci, tak udělám cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Netopirek po dohodě semnou. Je to ale už staré rok a půl. Tehdy se řešily alimenty. O nic jiného mu nešlo. Ve styku za mé přítomnosti než si zvykne mu nebráním, ale co odpovědět člověku, který vám řekne, že nemá čas a není schopen se dopředu domluvit? Pokud přece dítě chci, tak udělám cokoliv.
piš mu maily, v neděli mu napiš, ať ti na týden napíše, kdy se chce stavit za malou, abyste to mohli společně naplánovat. A co nenapíše v neděli, na to nereaguj, máš v ruce důkaz, že je to on, kdo to hatí. Nemusíš ze dne na den skákat tak, jak on píská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Šáruší a kdyby došlo na soud, tak nebudu já ta zlá? Včera jsem mu též řekla ať si vybere kdy příští týden a odpověď? To já nevím kdy budu mít čas.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
No, jenže on nechce. Je k tomu nucen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Šáruší a kdyby došlo na soud, tak nebudu já ta zlá? Včera jsem mu též řekla ať si vybere kdy příští týden a odpověď? To já nevím kdy budu mít čas.
ne, proto ti říkám, všechno mu piš, ne ústně, ale piš. Klidně mu piš ty jako první. Míš v ruce důkaz, že jsi nabízela, že jsi to ani nechtěla měsíc dopředu, ale jen týden, a on nic, jen blbé kecy, že neví. Pak bude za vola on, ale hezky všechno písemně, mailem nebo SMS, žádné ústní dohadování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Azeretereza také mám ten pocit. Trochu nechápu k čemu nám tohle sem tam vidění se bude. Hlavně ta komunikace je k pláči 🙄
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Šáruší děkuji Když já si nedovedu trvat na svém. Stále
chci být za dobráka a vždy ustoupím.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kdy tahle situace proboha skončí?
- Dítě odmítá chodit ven
- Zvrací po ovocné přesnídávce (zejména) 7 měsíční dítě
- Jak se smířit s jedním dítětem?
- UM - budily byste dítě na jídlo
- Sexualni vychova pro dite kolem 10 let
- Dítě štítivé k ostatním dětem - přejde to?
Dobrý večer, chtěla bych znát názor a zkušenost někoho nestranného. Mám dceru 2roky. Její otec se o ni od narození nezajímal. Nyní pod nátlakem nové přítelkyně přišel na návštěvu a ona ho nutí, aby dceru navštěvoval dál. Bohužel domluva nic moc. Chci se domlouvat třeba týden, čtrnáct dni dopředu ať si můžeme i my něco plánovat. Chodím normálně do práce. Domluva nelze. Vždy je mi napsáno den dopředu a to my máme už plán. Potom jsem samozřejmě nařknuta, že braním ve styku. Jak to mate vy? Děkuji Denisa