Dobrý den, za dva dny jdu na maturitní ples a bohužel mi popraskaly rty a
koutky rtů neznáte nějaké triky jak se toho
co nejrychleji zbavit (na ten ples)? Vím že Bkomplex atd, ale to zabírá tak
po 5ti dnech
Děkuju
Jak se zbavit popraskaných rtů a koutků do pěti dní
Za me na popraskane rty mazat olivovym olejem nekolikrat za den.nekomu pomaha i med.ten me nepomohl.ale ten olivac je super!
Trpim na popraskane koutky, hlavne ted v zime. Mne se osvedcil vitamin E
v tobolkach - nejlepe 400 mg.
Tobolku nastrihnes a tou potres prasklinky. Delam vzdy na vecer a do rana se
prasklinky z vetsi casti zhoji
@Pedrrita píše:
Kosmeticka vazelina nebo balzam od Neutogeny a mazag porad, treba co pul hodiny a za den dobry
Přesně tak, kalciovka je taky dobrá. Zabírá i bepanthen.
Kalciovka ani Bepanthen mi nefungují, funguje mi balzám Placenta. A jako prevence nemazat zbytečně, když jsou rty v pořádku - jen třeba do mrazů či podobně náročných podmínek, ale normálně ne.
Mně na koutky pomáhá mast na opary Zovirax. Ke všemu, jak je bílý a nanesu maličko, tak zakryje ty červené koutky a není to vidět.
Antimykotika z lékárny -začni fungicidinem + si kup ústní vodu herbadent a dvakrát denně důkladně vykloktej pusu, aby se nežádoucí kvasinky nepřestěhovaly dovnitř do pusy a neškodily zase, jen co polevíš v mazání fungicdinem.
Rtěnky, lesky a loje na pusu, které teď používáš vyhoď, protože budou kontaminované a nové začni používat až když bude puse v pořádku.
No, já používám obyč jelení jůl nebo nějaký do 150 korun a super
ale zálěží asi jak kdo to má hodně
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.