Jak se žije se snímatelnou zubní náhradou
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Růst prvních zoubků, jak na správnou péči o dětský chrup
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat má tu někdo snímatelnou náhradu zubů?.. chybí mi stoličky skoro na každé straně.. mám špatné i ostatní zuby ale ty snad půjdou opravit. Nevím co mi doktor nabídne jakou náhradu na implantát nemám bohužel.
mam uz dlouho, zvykneš si
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
mam uz dlouho, zvykneš si
Vážně sem docela mladá ještě a strašně mě to štve mám depky teď.. :/ stres ze si za to můžu sama kdybych dřív nezměnila zubařku.. jak se a tím jí? A sundaváš to?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Vážně sem docela mladá ještě a strašně mě to štve mám depky teď.. :/ stres ze si za to můžu sama kdybych dřív nezměnila zubařku.. jak se a tím jí? A sundaváš to?
mam to uz hrozne dlouho, problémy mi začaly po druhem porodu… moc nesundavám, jsem uz zvykla…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
moje babička nesundávala ani na noc, jak jí zuby nandali, tak je měla v puse - jen na čistění je vyndala - nikdo nevěděl, že má klapačky - měla to tak cca od 50 do 86, kdy zemřela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
mam to uz hrozne dlouho, problémy mi začaly po druhem porodu… moc nesundavám, jsem uz zvykla…
Taky sem po druhým porodu a taky začly problémy z části za to můžu
sama.. ale asi velkej podíl na tom má těhotenství kojení nejspíš.. :/
napsala bych zprávu ale ste anonym a já taky..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Mám částečnou náhradu horní zuby od čtyřky. Nic není poznat, vůbec
nevnímal, že ji mám. Jím v pohodě všechno
Za mě lepší, než být bez zubů
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Mám částečnou náhradu horní zuby od čtyřky. Nic není poznat, vůbec nevnímal, že ji mám. Jím v pohodě všechno
Za mě lepší, než být bez zubů
Ano bez zubu nechci být taky.. jen nahoře máte? Já ani dole nemám a jak
počítám neměla sem dva zuby nahoře.. nevyrostly nejspíš ale to mi nikdo
neřekl.. teď roste nahoře moudrák to je bolest.. :/ snad mi opraví ty co
moje Zubařka řekla ze nejdou.. :-/ děkuji za odpověď.. musím se s tím
smířit no.. 🙈
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ano bez zubu nechci být taky.. jen nahoře máte? Já ani dole nemám a jak počítám neměla sem dva zuby nahoře.. nevyrostly nejspíš ale to mi nikdo neřekl.. teď roste nahoře moudrák to je bolest.. :/ snad mi opraví ty co moje Zubařka řekla ze nejdou.. :-/ děkuji za odpověď.. musím se s tím smířit no..🙈
Dole mám můstek za šestku vlevo, protiskus náhrady. No a vpravo mi chybí
6,7 Uvidíme, co s tím
Držím na dobrého zubaře
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dole mám můstek za šestku vlevo, protiskus náhrady. No a vpravo mi chybí 6,7 Uvidíme, co s tím
Držímna dobrého zubaře
Ahaa děkuji snad s tím něco půjde a nebudu bez zubů úplně.. 🙈 😏 to bych vážně nerada.. už teď mě to štve..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
...
…přítel si to bude chválit, neb když si sundáš ty klapačky, můžeš
mu poskytnout vyšší level orálního uspokojování
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Možná se zkus zeptat i na deflex - to je trochu „lepší“ snímací náhrada a teda připlácí se za ní víc. Nemá ale kovové prvky (háčky), což je výhoda.
Příspěvek upraven 06.04.21 v 11:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Magical-eyes určitě zeptám se na cokoliv půjde.. hold dam nějaký peníze nevadí no.. ale jsou to zuby co nejdou vidět tak nevím zda za to platit tolik..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahaa děkuji snad s tím něco půjde a nebudu bez zubů úplně.. 🙈 😏 to bych vážně nerada.. už teď mě to štve..
Vždycky něco jde Samozřejmě to něco stojí. Do zubů a
protetiky bych ale neváhala investovat, je to zdravotní pomůcka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak se Vám žije s dětmi v Opatovicích nad Labem?
- Proč v tom žijete
- Co je lepší - zubní implantát nebo snímatelná náhrada?
- Zubní pohotovost - tekutina na tišení bolesti a kojení
- Zubní problémy v těhotenství :-(
- Dětský zubní lékař České Budějovice
- Zubní kliniky v Brně - nejlepší přístup a péče
Ahoj chci se zeptat má tu někdo snímatelnou náhradu zubů?.. chybí mi stoličky skoro na každé straně.. mám špatné i ostatní zuby ale ty snad půjdou opravit. Nevím co mi doktor nabídne jakou náhradu na implantát nemám bohužel.