Jak si hrát s 9m miminkem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nehrála jsem si nijak jinak než ty.. ukazovala hračky..nebo na rukách a chodili jsme po bytě.. dělali jsme baf a kuk.. schovala jsem se za ruky a pak udělala baf, nebo hepčí to byla strašná sranda… a nedávno jsem našla video, měla jsem na hlavě nějaký kus hadry (čepku nebo já nevím co)… ohla jsem hlavu a dcera se šíleně smála… to si i pamatuji, uplně se řehtala. Pak manžel ji házel do polštářu, dělali jsme letadýlko.. prostě tak nějak jsme spíše blbli… pak jak je starší se dá dělat více… a hlavně važ si toho že si pohraje dítko i samo, že mu právě nemusíš sedět celý den za dupou, i ta nuda, a to samozabavení je hooodně důležité!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V tomhle veku se deti nejvic rehtaly hovadinam, jako kdyz jsem si na ruku natahla sacek a tou rukou na ne bafala a jak to sustilo, tak desna prca.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak to je super. Právě kraviny, blbiny delame pořád q já nevím proč
mám furt pocit že bych mu mohla dát vic
přitom se mu věnuji pořád. Tak jsme mi
uklidnily. U nás baf a schovávani taky vede
a nebo když tančím q blbnu
nekdymam pocit že si vic hraju já
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak to je super. Právě kraviny, blbiny delame pořád q já nevím proč mám furt pocit že bych mu mohla dát vic![]()
přitom se mu věnuji pořád. Tak jsme mi uklidnily. U nás baf a schovávani taky vede
a nebo když tančím q blbnu
nekdymam pocit že si vic hraju já
![]()
![]()
V tomhle veku jsou nejlepsi hracky nehracky mimochodem. Takovej vyrazenej
ovladac od tv, co se da oslintavat, nebo stary klice, terno
Neboj, nic spatne nedelas. Jo jeste tip. Hracky mej treba na tri casti rozdeleny
a vysyp vzdycky jednu ten den a stridej je, prcek zapomene, ze je uz videl. To
vydrzi treba do dvou let klido
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A prave neni vubec nutny se diteti venovat porad. Uci se zabavit se. Takze kdyz je v klidu, nech ho. On se ozve az Te bude potrebovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám 9,5m a líbí se mu zrcadlo, trocha vody v umyvadle a cákání. Akorát ten můj mrňous stojí, leze po čtyřech a už si sedá, takže se hodně zabaví cestováním po bytě. Jinak ho baví kapsle od kafe, balení sáčku do odpadkového koše a robotický vysavač 😆 😆 😆
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Moje 9m se plazi po byte a smejdi Nehraju si extra nijak, zabavi se sama vecma,
ktery najde
Jen ji mam na ocich, aby se ji nic
nestalo. Jinak ji bavi lechtani nebo nekam zabori hlavu, rychle zvedne a ja
musim rict baf
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dcera (9 měsíců) u mě (tatínka) pláče
- Alergie na mléko u miminka
- Chameleoni miminka krmeni
- Spanek 9 měsíců kojenec
- Špatné držení rukou miminka na bříšku (foto)
- Miminko které málo pije
- Miminko tlaci a nemuze se vykakat
- Nedonošené miminko s minimálním kontaktem
Holky jak si hrajete? Nas malý se plazi, ale po bytě ještě nesmejdi, naučil se perovat to dělá pořád. Rada bych si s nim hrála jinak než že jsem s ním na hraci decce a ukazuju mu knížku a tak. Máte nějaké typy? Ještě nesedí tak nějaké typy pro nesedici. Díky