Jak si vybělit zuby doma?

Anonymní
3.12.22 23:05

Jak si vybělit zuby doma?

Ahoj holky, prosím vás, chtěla bych se zeptat, nemáte někdo zkušenost s bělením zubů doma? Jsem bývalá kuřačka a milovnice kávy a už je to na těch zubech trochu znát. Například bělící pásky/pera atd. - jaké značky, jaké byly výsledky bělení a vše kolem toho? Nechci úplně s tím chodit k zubaři či hygienistce, při představě, že známá za to dala 8 tisíc (a to bylo před 2 lety). Nepište prosím bělení sodou, kurkumou, uhlím nebo podobný kraviny, které nefungují a pouze jsou známé. :D :D Děkuju moc za rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
541
3.12.22 23:33

Zuby doma nevybělíš, maximálně poskodíš. Volně dostupné přípravky na bělení vysušují sklovinu - tím dosáhneš efektu „bělení“, ale pouze na chvíli. Zuby jdou bělit JEN a POUZE peroxidem, ke kterému se nedostane nikdo jiný, než zubař, hygienistka…
Ještě je tu možnost domácího bělení - na dentální hygieně Ti udělají obtisky, vytvoří jakýsi „nástavec“ a dají gel s obsahem peroxidu, který si budeš na noc nanášet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.12.22 10:03

Jediný co funguje, je peroxid, jak tu již bylo zmíněno. Je pravda, ze ordinačni bělení stojí kolem 8,10.000, ale přesně, pokud si nechas v ordinace udělat obtisky, tak to domácí vyjde na polovinu. Akorát je potřeba se v průběhu toho bělení rozloučit s kávou, já po tom ordinacni měla nějakou dobu “bílou” dietu, už bych kecala jak dlouho, protože ta sklovina je narušena a to barvivo se ti dostane do zubu a zůstanou ti fleky navždy. Na to opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5790
4.12.22 11:35

Já měla dobrou zkušenost s bělící sadou White pearl. Zuby mi to vybělilo krásně, jen po dobu bělení byly hodně citlivé, což se po ukončení kůry srovnalo.
Už je to ale pár let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.12.22 11:45

@Milly2 tak k peroxidu se dostane běžně každý kdo má občanku ;)
Ale zpravnou koncentraci bych stylem pokus omyl zkoušet nechtěl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.12.22 16:41

@JiříkMazlík nedostane, maximálně k 3%.Beleni je 10%,16 % k domácímu bělení a k tomu se dostane pouze a jen lékař a hygienistky. Ničím jiným se zuby prostě vybelit nedají, akorát je to o poškození skloviny, pokud lidé doma experimentují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.12.22 17:08
@Gábííí píše:
@JiříkMazlík nedostane, maximálně k 3%.Beleni je 10%,16 % k domácímu bělení a k tomu se dostane pouze a jen lékař a hygienistky. Ničím jiným se zuby prostě vybelit nedají, akorát je to o poškození skloviny, pokud lidé doma experimentují

Proč mám teda 30% a mohu si ho normálně objednat po netu. Samozřejmě ho používám při leptání DPS. a vůbec není problém jestli je pro lékařské nebo průmyslové využíti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.12.22 17:29

30 % by se opravdu neměl prodat jen tak, ale pouze na předpis. Zda se dá získat na netu, tak je to špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.12.22 17:39

@Gábííí nejen tam i v každé normální drogerii :lol: jako spousta dalších věcí.
A co ti vadí na tom že je to" volně prodejné? " Třeba od 18 ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.12.22 20:02

To, že si to může koupit kdokoliv a může se fakt hnusne spálit?! Prostě by to nemelo byt volne prodejné, toť můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.12.22 20:05

@Gábííí spálí tě i horká voda a plotýnka sporáku :nevim:
Jako spíš bych se obával možného výbuchu ( třeba potopení ponorky Kursk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí