Jak smazat označení sebe v příspěvku na Facebooku?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
zrušit face a pak se jít preventivně zabít? tyhlety face vztahy jsou peklo no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pionyrka píše:
Mozna bloknout toho kdo te oznacil?
To ale uvidi ostatni lidi
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jak se odznacit v postu na facebooku?U nekterych kdyz kliknu na prispevek, kde jsem oznacena me to rovnou nabidne „odebrat oznaceni“, ale u nekterych prispevku ne. Jak je to mozny? Co delam spatne?
Dekuji
Anonym- odznacuju se u byvaleho pritele atd
Tuším, že bylo někde v nastavení, kdo tě může označit a tak… Ale kde přesně… Když to furt mění, aby se v tom prase vyznalo. Někde v nastavení soukromí zkus popatrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Proč se odoznačovat? Ukaž mi že jsi natolik hrdá žena, že nemáš potřebu se pídit po takových drobnostech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@_-Nickname-_ píše:
Proč se odoznačovat? Ukaž mi že jsi natolik hrdá žena, že nemáš potřebu se pídit po takových drobnostech.
Co to meles ?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Prtulak píše:
Tuším, že bylo někde v nastavení, kdo tě může označit a tak… Ale kde přesně… Když to furt mění, aby se v tom prase vyznalo. Někde v nastavení soukromí zkus popatrat.
To je ale do budoucna jen … :/
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
To je ale do budoucna jen … :/
Tak jsem teď zkusila… V nastavení profilu „záznamy o aktivitách“ vybrat přes filtr fotky,kde jsi označena. A pak asi jednu po druhé „nahlásit /odebrat“ ptalo se mě to na důvod… Ale jestli to uvidí ten dotyčný, že jsi se vymazla, to nevim. Zkus třeba s kámoškou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Prtulak píše:
Tak jsem teď zkusila… V nastavení profilu „záznamy o aktivitách“ vybrat přes filtr fotky,kde jsi označena. A pak asi jednu po druhé „nahlásit /odebrat“ ptalo se mě to na důvod… Ale jestli to uvidí ten dotyčný, že jsi se vymazla, to nevim. Zkus třeba s kámoškou.
To nejsou fotky ale treba 500 komentaru nejen na protilu ale i ve skupinach
atd…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
To nejsou fotky ale treba 500 komentaru nejen na protilu ale i ve skupinach atd…![]()
Dala jsem příklad fotky… Pak máš na celý den co dělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 2 menstruace za sebou po potratu
- 1měsíc bez peněz konec rodičovského příspěvku
- Děti 2 roky od sebe
- Rodičovský příspěvek praha 8 2021
- Kdy vám můžou vzít sociální příspěvky?
- Příspěvek na bydlení v roce 2021
- Příspěvek na bydlení Praha - západ?
Jak se odznacit v postu na facebooku?
U nekterych kdyz kliknu na prispevek, kde jsem oznacena me to rovnou nabidne „odebrat oznaceni“, ale u nekterych prispevku ne. Jak je to mozny? Co delam spatne?
Dekuji
Anonym- odznacuju se u byvaleho pritele atd