Jak ulevit tělu po námaze ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na mateřské dovolené? Přečtěte si na eMiminu
Jak najít přivýdělek na rodičovské a po ní? Zeptejte se odborníka
Reakce:
Já bych si dala teplou vanu/sprchu, něco dobrého k jídlu, pustila
meditaci, promasírovala si nohy, popř. poprosila někoho o masáž zad a šla
brzo spát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zobla bych si horcik, dala teplou vanu a pak uz jen lezela u knizky a sla brzy spat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Umýt, osprchovat nohy a záda studenou vodou, namazat něčím od únavy - alpa, francovka nebo něco podobného, zalézt do tepla a spát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuji holky, určitě mám v plánu studenou sprchu. Už pár týdnů to praktikuji a musím uznat, že po sportu nikdy nebyla od té doby bolest svalů, ani po závodech.
Ale ještě mě čeká menší procházka, jdu příteli naproti ale je to jen 4 km cca.
Jako nechápu, že mě to tak zamordovalo, na sporti i fyzickou práci ( nabarku, rekonstrukce)jsem zvyklá.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Pořádný strečink, ideálně masáž a horká vana. A strečink i zítra ráno před odchodem do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Sportování je něco jiného než 8 hodin práce. Tak to prostě je. A jo,
zvykneš si. U nás se taky maká ve stoje, židle v práci ani nemáme a každý nový trpí většinou tak měsíc,
dva a pak už má tu kondici na tu práci a v pohodě.
Hořčík určitě, ten si dej jako denní rutinu. Plus je dobrý pořídit si gelové nebo jiné vložky do bot, to udělá hodně. A hlavně kvalitní obuv, my máme erární pracovní ale já si koupila vlastní pracovní a super, slouží už roky.
A až přejde ta bolavá fáze tak budeš schopná i normálně fungovat odpoledne, sportovat, chodit na procházky a cokoliv co budeš chtít. Jenom je to pro tělo ze začátku šok.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Vložky mám speciální, mám ploché nohy. Jinak popravdě chvilkami jsem
opravdu měla co dělat neomlit. Až tak mi bolí, hlava se motala, prostě
mimo. Práce celý den s čísly a čtečkou, věcmi a ke konci už jsem
dělala i chyby…
Chápu, že je to jiné, než sport, ale stejně dokážu ujet závod v tempu,
dokážu běhat ae zátěži a položí mě toto.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Děkuji holky, určitě mám v plánu studenou sprchu. Už pár týdnů to praktikuji a musím uznat, že po sportu nikdy nebyla od té doby bolest svalů, ani po závodech.Ale ještě mě čeká menší procházka, jdu příteli naproti
Jako nechápu, že mě to tak zamordovalo, na sporti i fyzickou práci ( nabarku, rekonstrukce)jsem zvyklá.ale je to jen 4 km cca.
To si zvykneš dej tomu čas. Po práci si dej nohy nahoru, mě pomáhalo
natřít alpou, když hodně boleli. A chvíli si odpočinout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Pocit pálení těla - mohou za to hormony z kojení?
- Svědění celého těla
- Pupínky po celém těle miminka
- První antikoncepce, jaká je nejšetrnější pro tělo?
- Bolest pravé poloviny hlavy při námaze
- Tel Aviv - máte zkušenosti?
- Bělící krem na telo
- Červené fleky na těle - Krk a pod prsy
Ahoj. Dneska sem první brigáda - ne v životě, ale po delší době. Jsem zvyklá sportovat, hodně, ale v práci sjem střídavě chodila a seděla. A dnes 8.5 hodiny na nohách. Bolí mě záda, chodidla i nohy…
Přitom jak píšu sportuji i posilují. Jak si ulevit a abych zítra byla v pořádku? Protože potřebují být. Vstávat ve 4, práce od 6 - 14:30. S tím, že se nehodim, udělám co mám, najím se narozdíl od jiných… Akorát jsme furt na nohách, bez možnosti si sednou a furt chodíme.