Jak vypadá výsledek testu otcovství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak získat příspěvek na péči? Tipy a rady eMimina
Na jaké sociální dávky máte nárok? Užitečné rady eMimina
Rodinné právo? Zeptejte se odborníka
Vše co chcete vědět o rodinných financích. Zeptejte se odborníka
Reakce:
A proč tě tak štve nějaká nádhera s kterou tvůj partner není, což samo o sobě o něčem vypovídá, že není s ní ale s tebou. Tak na ní hoď bobek, nejlíp jí úplně vypusťte ze života, a žijte si svůj šťastný život
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
vzhledem k poněkud složité rodinné situaci (zhrzená bývala partnerka mého partnera mne pomlouvá, že naše dítě není jeho) bych pro klid ráda udělala synovi test otcovství.
Nechal si ho někdo dělat? Stačí jim poslat synův dudlík a partnera setřít přiloženou stěrečkou? 2×30 sekund mne syn nenechá šťourat se mu v pusinceJak prosím vypadají výsledky? Je tam jasně dané jméno dítěte, jméno muže a že je definitivně otec?
Děkuji za reakce
to se chystáš za bývalkou mávat jí tím před nosem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To je tedy hodně divný důvodu k testu otcovství.. nechápu proč se na
ní nev. seres a neposles jí do p.dele..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
vzhledem k poněkud složité rodinné situaci (zhrzená bývala partnerka mého partnera mne pomlouvá, že naše dítě není jeho) bych pro klid ráda udělala synovi test otcovství.
Nechal si ho někdo dělat? Stačí jim poslat synův dudlík a partnera setřít přiloženou stěrečkou? 2×30 sekund mne syn nenechá šťourat se mu v pusinceJak prosím vypadají výsledky? Je tam jasně dané jméno dítěte, jméno muže a že je definitivně otec?
Děkuji za reakce
A co je ti do exky? I kdyby bylo dítě souseda, tak ji to může být
úplně buřt a určitě bych ten test nedělala zrovna kvůli ní jedlti máš svědomí čisté, tak bych se na
nějaké pomluvy zvysoka vykašlala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Děkuji za reakce
Já bych se v případě, že příťa je opravdu otec, na nějaké testy
vyprdla. Ona ti je proplatí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Děkuji za reakce
Takze si partnera podvadela, jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nevolnosti a negativní test
- Těhotenský test 20 dní po styku
- Pozitivni a negativni test
- Zpoždění,duch na testu
- Amc vs nové testy z krve
- Duchové na testech různých značek opakovaně
- Jsem těhotná? Duch na testu po limitu
- Kdy si u dělat těhu test před MS?
Dobrý den,
Jak prosím vypadají výsledky? Je tam
jasně dané jméno dítěte, jméno muže a že je definitivně otec?
Nechal si ho někdo dělat? Stačí jim poslat synův dudlík a partnera setřít přiloženou stěrečkou? 2×30 sekund mne syn nenechá šťourat se mu v pusince
Děkuji za reakce