Jak zastavit soudní řízení o alimenty na děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
Já bych si to vyměřit nechala.. až si to zase rozmyslite, nebudeš to muset řešit znova
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Můžete podat zpětvzetí žaloby s návrhem na zastavení řízení. Nechcete tedy ani dluh na výživném za minulé období, ano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No nechci to právě řešit vůbec. Tak přemýšlím, jak to zastavit, aby to mělo u soudu hlavu a patu. Musí tam být nějaké odůvodnění?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Beru zpět navrh ze dne… a navrhují, aby řízení bylo zastaveno. Odůvodnění být nemusí. Zastoupena advokátem nejspíš nejste, když se na tohle ptáte, takže jeho náklady řešit nemusíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Odvolavam, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slibil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Koupání dětí-je to v pořádku?
- Nemocné děti kamarádky, já těhotná
- Jak zvládáte průšvihy vašich dětí?
- Jak se odstraňuje na ORL dětem ušní zátka?
- Veřejné WC a děti
- Nevzali mi děti do školy
- Jaký probiotika pro děti a dospělé před Egyptem?
- Jak se starají vaši muži o děti
Dobrý den,
prosím vás o rychlou radu, třeba bude někdo vědět více nebo mít zkušenost. Minulý rok jsem podala návrh na vyměření alimentů manželovi. (nebyli jsme spolu ale delší dobu)
Teď bylo přiřazeno číslo jednací a za měsíc máme jít oba k soudu. (dovysvětlit). Jenže jsme se mezitím dali k sobě. Já jsem s ním už v jedné domácnosti, proto bych to ráda stáhla, než cokoliv proběhne. Na internetu jsem pouze našla vzory, pokud se žádá o zrušení alimentů na děti (v případě, že již dostudovali a živí se sami)
Nevíte co prosím napsat, neporadil by mi prosím někdo? Klidně i za drobný úplatek.