Jak zdravě zhubnout?

Anonymní
23.11.14 20:30

JAK ZHUBNOUT zdravě

Vážím 150 kg ve 25 letech a řekla jsem si už dost!!!
přestanu žrát a začnu se hýbat!

máte nějaké tipy stručně jasně co dělat a nedělat? Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8451
23.11.14 20:33

Omezit pečivo, ke snídani třeba jen ovesnou kaši a pohyb nejlépe hned rano. To funguje na me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
23.11.14 20:33

Tak jak to píšeš, nepřejídat se a hýbat se. Bez pohybu to nejde, nebo jde, ale pomalu. Rozlož si jídlo do více malých porcí a hýbej se při každé příležitosti, včetně sezení u počítače, můžeš třeba zatínat půlky atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.11.14 20:35

Přesně jak jsi to napsala, přestat žrát, a začít se hýbat :hug: ne, vážně, přidat pohyb, aerobní, tzn. pomalejší delší běh, nebo pro začátek spíš chůzi, při 150kg snad běh ani ne, ta chůze stačí, minimálně hodinu denně, svižně. a omezit jídlo, víc zeleniny, míň příloh..mě teda pomohlo i počítat kalorie, třeba na internetu je fajn stránka kaloricketabulky.cz, tam si zadáváš co sníš, a ono ti to počítá kalorie, i si tam zapisuješ pohyb, a počítá ti to, kolik spálíš. držím palce, mě to po porodu taky opět čeká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.11.14 20:35

Stručně a jasně sis odpověděla sama :lol:

doporučuji stobklub.cz, je zdarma, je tam návod, jak začít s hubnutím, spousta rad, a zapisuješ si tam jídelníček a ono ti to počítá, kolik čeho jíš, a tak hezky vidíš, kde je potřeba přidat a kde ubrat.
Sport ze začátku nějaký mírnější, třeba svižnější chůze. Bylo by dobré nechat se zkontrolovat lékařem, než s něčím začneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.11.14 20:36

Dát si dohromady psychiku, zdravě jíst a hýbat se. Hlavně každý den ten pohyb - nejlépe svižná procházka

Zvedni zadek, rozum se přidá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.11.14 20:39

Určitě bych začla jíst zdravě, hlídala kalorie, jedla pravidelně a začla se víc hejbat ;) ale nepouštěla bych se hned do nějakýho aerobiku nebo tak, dávala bych třeba půlhodinku chůze denně ;) jsi mladá, určitě to zvládneš, držim palečky ;) a se změnama bych začín postupně, nevím jak si žila doteď, ale když ze dne na den rapidně změníš životosprávu, taky to neni dobrý.. Takže pomalu, ale vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.11.14 20:40

Ahoj já jsem nejvíce zhubla když jsem chodila k výživové poradkyni, byla takový pomyslný bič nade mnou :) jedla jsem pravidelně co 3hodiny, všechny suroviny jsem si poctivě vážila a do toho trochu pohybu…stačí procházky svižnou chůzí…pokud mi napíšeš mail, ráda ti pošlu ten jídelníček co mi tehdy dala ale podotýkám že byl mě udělán na míru, měla jsem sedavé zaměstnání…teď jsem na mateřské takže toho pohybu je víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
23.11.14 20:43

Rady ti dávat nebudu. Ani jich moc neznám. Ale zeptám se - vážila jsi takhle vždycky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.11.14 20:44

Může se u hubnutí káva?? Docela by mě to zajímalo, protože dřív jsem kávu nepila a hubnutí šlo rychle teď docela kávu piju a teda nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
23.11.14 20:45

Základ je 5-6 menších porcí jídla denně. Hlavně žádné hladovění a večer to už nevydržíš a vypleníš ledničku. Zařaď do jídelníčku hodně zeleniny, jak syrové, tak dušené (třeba k masu). Vyřaď tučná masa a mléčné produkty. Super je ten stobklub.cz. Po napsání jídelníčku tě to samo navede, co máš jíst a co ne.
A s tvou váhou bude nejlepší začít sportovat „pomaleji“. Takže procházky, plavání, nějaké pomalejší cvičení (na míči ap.) ať si neodrovnáš klouby. Až něco shodíš a budeš mít lepší kondici, můžeš se do cvičení pustit pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
23.11.14 20:46

@zuzipol jéé mohla bys mi poslat taky prosim?? babisovka@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
29577
23.11.14 20:50
@Anonymní píše:
Vážím 150 kg ve 25 letech a řekla jsem si už dost!!!
přestanu žrát a začnu se hýbat!máte nějaké tipy stručně jasně co dělat a nedělat? Díky!

Mohu se zeptat, co jsi doted´ dělala, že jsi se vyžrala do takového monstra?
Asi se zbytečně ptám, máme v okolí taky jednu takovou známou…
Co vím, tak je přestala pít své oblíbené coca-coly, cpát se fast foodem, začala pít čistou vodu, jíst jako člověk a především-auto nechala doma a začala všude chodit pěšky. Víc s tou váhou nezvládla. Jen plavání.
Za 4 měsíce dala dolů 35 kg, ted´momentálně nevím, jen to, že už může normálně chodit a hodlá dát dolů ještě alespoń 20. Ale to už bude o víc zdravém stravování se a ještě více pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.14 20:52

Nejlepsi je chodit k vyzivove poradkyni - jednak mi presne meri, ceho mi kolik ubylo (voda, tuky) a je to takovy dozor :cert: pak hooodne omezit klasicke sacharidy - cukr, pecivo, testoviny, brambory, ryzi, misto toho tuny zeleniny, libove maso, vejce, mléčné vyrobky, ovoce. A pohyb, ze ;) a hodne vody. Kdyz vydrzis prvnich par kritickych dni, zmeni se ti chute, telo si zvykne a pak uz je zdrave jezeni hracka. Doporucuju varit si dopredu - mit v lednici pripravene maso, zeleninu… pak jen vytahnes a jis, a nemas vymluvu, ze zrovna se ti nechce varit atd.atd.

@kvaček píše:
Může se u hubnutí káva?? Docela by mě to zajímalo, protože dřív jsem kávu nepila a hubnutí šlo rychle teď docela kávu piju a teda nic moc..

muze, mam povolenu 1 denne, bez cukru, a pak hodne zapit vodou.

• Citovat
  • Upravit
26270
23.11.14 20:56

Tak asi to nějakou dobu trvalo, propracovat se k takovému výsledku…
takže naopak jíst často a sledovat co…
a hlavně nečekat zázraky během chvilky ;)
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast