Jaká je pravděpodobnost otěhotnění v tomto případě?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli je to tvoje zbožné přání, tak určitě nejsi těhotná. Pokud jsi
týden před maturou, nic naspořeno, bydlíš u rodičů, 100% jsi
otěhotněla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jestli se ted uvolní kvalitní vajíčko a jestli jsou spermie rychlé a
životaschopné, tak ano, je to možné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet píše:
Jestli je to tvoje zbožné přání, tak určitě nejsi těhotná. Pokud jsi týden před maturou, nic naspořeno, bydlíš u rodičů, 100% jsi otěhotněla
@Russet píše:
Jestli je to tvoje zbožné přání, tak určitě nejsi těhotná. Pokud jsi týden před maturou, nic naspořeno, bydlíš u rodičů, 100% jsi otěhotněla
jo, něco takovýho sem přesně chtěla napsat. V těhle případech
funguje zákon schválnosti…
Zakladatelko, to je fakt buď a nebo. Pokud ste otěhotnět nechtěli, tak je dost risk se takhle chovat, páč „jedna kapka už to ťapká“, pokud si chtěla, možná by to chtělo se s chlapem domluvit, abyste do toho šli vědomě a naplno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet píše:
To máš asi pravdu, tak to jsem v klidu. Dekuji za vtipnou reakci!
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
To ti tu nikdo nerekne, ale z nechraneneho styku v plodne dny samozrejme otehotnet muzes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mar__tanka1983 píše:
jo, něco takovýho sem přesně chtěla napsat. V těhle případech funguje zákon schválnosti…![]()
Zakladatelko, to je fakt buď a nebo. Pokud ste otěhotnět nechtěli, tak je dost risk se takhle chovat, páč „jedna kapka už to ťapká“, pokud si chtěla, možná by to chtělo se s chlapem domluvit, abyste do toho šli vědomě a naplno…
Dekuju za reakci! Je to tak napul. Nastesti zadna pohroma a nezodpovednost,
jak by se mozna z meho dotazu mohlo zdat. Ptam se z ciste zvedavosti… vim,
ze staci kapka jen me zajimalo, jestli tady takhle
opravdu nekdo otehotnel.
Mame to tak, ze antikoncepci uz dlouho neberu…a mame v planu se z praktických duvodu zacit snazit pristi cyklus. Rekla jsem priteli, aby se hlidal, ale nejak mu nedoslo, ze i tohle se pocita (moc casto se mu to nestava, ze by mu neco predem „uteklo“, takze to prekvapilo i mne). Ja jsem samozřejmě vedela, ze tam i po tom setreni nejaka sance je, ale nechtela jsem kvuli tomu vylozene prestat. Vlastne je to tak, ze bych těhotna byt chtela (on taky), jen jeste tenhle mesic to neni uplne idealni.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Jedna moje znama takhle otehotnela takze ano sance tam je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dekuju za reakci! Je to tak napul. Nastesti zadna pohroma a nezodpovednost, jak by se mozna z meho dotazu mohlo zdat. Ptam se z ciste zvedavosti… vim, ze staci kapkajen me zajimalo, jestli tady takhle opravdu nekdo otehotnel.Mame to tak, ze antikoncepci uz dlouho neberu…a mame v planu se z praktických duvodu zacit snazit pristi cyklus. Rekla jsem priteli, aby se hlidal, ale nejak mu nedoslo, ze i tohle se pocita (moc casto se mu to nestava, ze by mu neco predem „uteklo“, takze to prekvapilo i mne). Ja jsem samozřejmě vedela, ze tam i po tom setreni nejaka sance je, ale nechtela jsem kvuli tomu vylozene prestat. Vlastne je to tak, ze bych těhotna byt chtela (on taky), jen jeste tenhle mesic to neni uplne idealni.
Jeden měsíc hraje nějakou roli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@NinaU. píše:
Jeden měsíc hraje nějakou roli?
Docela ano. Jde o to, ze v praci me potřebuji nejvic v cervenci a do
pulky srpna, takze pokud si to mam sanci alespon trochu naplanovat, nechtela
bych na mateřskou odchazet driv nez na zacatku srpna (samozřejmě za
predpokadu, ze to do te doby bude fyzicky a zdravotne mozne). Vim, ze bych se na
tohle nemusela ohlizet a ze by to pochopili a nejak se zaridili, ale nechci
uplne komplikovat situaci, taky proto, ze tam jsem celkem kratkou dobu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jaké antireflexní mléko
- Jaký druh kávovaru doporučíte?
- Jaké jména se vám líbí?
- Jak pomoci k otěhotnění?
- Otěhotnění během menstruačního cyklu
- Jakou rychlovarnou konvici máte doma?
- Chytré hodinky - jaké doporučujete?
- První IVF - můj aktuální případ a dotazy
Dobre odpoledne maminky. Intimni dotaz…S pritelem jsme dnes meli sex a behem nej se nejdrive „castecne udelal“…ne do mne, protoze se stihl vytahnout. Trochu jsem ho utrela a pokracovali jsme dal. Ke konci se neudelal opet do mne, ale zajimalo by mne, jak si myslite, ze je velka pravdepodobnost otehotneni z tohoto styku, kdyz jsme pokracovali v zapeti dal a kdyz mam momentalne plodne dny (cca 2-3 dny do ovulace)? Otehotnel takto nekdo? Prosim jen dobre minene nazory.