Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co kostymy? Podvazky atd.?
Na podvazky namám postavu, nejsem nějak obézní, ale hubená taky ne…
zakladatelka
Vibrátor a pokud nemáš koupenej, tak dobře postačí i flaška od 0,3 coca coly
Ale bacha na podtlak, kterej se může vytvořit…
@Anonymní píše:
Na podvazky namám postavu, nejsem nějak obézní, ale hubená taky ne…zakladatelka
Na podvazky má člověk postavu vždy
(Teda pokud nemá 150 kilo a neroztéká se.)
My jsme si poridili masky, ja mam kostymek sluzticky, vzdycky se mi takovy libily a manzel si poridil dlouhy plast a benatskou masku. Jeste jsme to nezkouseli, jen se oblekli a vypada to teda moc dobre, uz se tesim ![]()
ja taky nejsem nejak stihla, ale ten kostymek mi sedi hezky.
Já mám ve skříni pana vibračního růžováka a včera jsem si objednala pro změnu venušiny kuličky.
Tak jsem sama zvědavá, jaké budou účinky. Prý posilují vnitřní svalstvo a ženy pak mohou snáze dosahovat orgasmu i partner pak prý pohlavní styk vnímá intenzivněji… no, uvidíme. ![]()
@Anonymní píše:
Já mám ve skříni pana vibračního růžováka a včera jsem si objednala pro změnu venušiny kuličky.Tak jsem sama zvědavá, jaké budou účinky. Prý posilují vnitřní svalstvo a ženy pak mohou snáze dosahovat orgasmu i partner pak prý pohlavní styk vnímá intenzivněji… no, uvidíme.
ty bych taky chtela zkusit ![]()
@Katjinka a kde jsi je koupila? Na netu se bojím, aby mi to bylo. Tlustá nejsem, hubená taky ne, jsem taková, no,,, akorát
Akorát tak, že b yto chtěo tak 15kg dolů ![]()
Tak můj chlap je taky starodávný a pomůcky v posteli neuznává ale jak já bych chtěla
![]()
@Anonymní píše:
@Katjinka a kde jsi je koupila? Na netu se bojím, aby mi to bylo. Tlustá nejsem, hubená taky ne, jsem taková, no,,, akorátAkorát tak, že b yto chtěo tak 15kg dolů
H&M ve slevě
Já mám vel. 44 ![]()
Sex máme stále fajn, ale chtělo by to oživit trošku
Co doporučíte? Chlap je takový spíš na klasiku, já jsem čuňátko
(ne sadomaso a nějaký fuj praktiky), ale prostě chce to změnu, oživení