Jaké hračky u vás vedou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
1.5.13 11:51

@AniNevim u nás vedle taky bydlí babička a k té zase syn chodí pro smeták. Vždycky tam zabouchá na dveře, babča otevře a on přímou čarou ke smetáku, veme si ho a jde ven. A běda, jak se mu vezme, to si lehne na zem a řve a řve a řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.5.13 11:55

@Honzuovka taky_dobry.Myslis,ze_je_to_prejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
1.5.13 11:59

Snad jo, malej má takový období, kdy se třeba na měsíc zasekne na jednom a pak přejde zas na něco jinýho.
A terapeuta by potřebovaly spíš maminy, než děti. Je to na palici, když mu to mám vzít. Třeba s koštětem se jde dost blbě do schodů, když je schod poloviční jak on. Já ho nosit nemůžu, jsem těhu, takže si to musí vyšlapat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.5.13 12:22

Když byl prcek v tomto věku tak kostky od lega dupla a cokoliv co hrálo ale největší úspěch měl a má do dnes je mluvicí pejsek od fischera a ted ve 3.6 je to mobil můj a hry jaké koliv a jak to ovládá to člověk jen zíra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.5.13 12:29

V tomto věku hrající a svítící hračky syna ještě moc nebraly, měl ještě „ocucávací“ období, takže ještě jakákoli chrastítka, kousátka, žužlal plyšáky, miloval žužlat hlavně cedulky na hračkách (např. plyšový balon z IKEA jí měl extra dlouhou, ta dostala zabrat :mrgreen: ), nejraději samo jako u ostatních mobily, ovladače, zkoušel jíst noviny, letáky :?. Trochu později, první hračky, se kterými něco dělal, byly asi takové ty stavěcí na sebe- kostičky, kelímky apod., napřed teda my stavěli, on bořil. Hrací hračky si oblíbil mnohem později, až kolem 1,5 R (a má je rád i teď v téměř 3R), měl rád např. zpívajícího Čmeldu (ale napřed mu totálně rozžužlal křídla :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
1.5.13 12:32

Rozčilují mě ty hračky, který hrají stupidní melodie pořád dokola a dělají šílený zvuky :) Takže tyto hračky se u nás nevyskytují, máme kroužky, hrkátka s korálky uvnitř, plyšáci u nás docela vedou… :)

• Citovat
  • Upravit
987
1.5.13 12:42

@CokeLady malicky pavoucek lezl okapem nahle prisel dest a ten ho vyhnal ven pak prislo slunicko a bla bla bla :mrgreen: :mrgreen: klicky mame taky a me uz hrabe stech pisnicek jinak super :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
1.5.13 12:43

Aktivní chodítko od chicco je super, jen spíš až po tom desátým měsíci. Dálkový ovladač od FP, gumové kostky jsou fajn a komín můžete trénovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
1.5.13 13:09

@Samamama me dostal ta rozzuzlana Cmeldova kridla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 10:52

Celkově u nás nejvíc zvítězilo něco, co primárně ani hračka není :-D
A to nočník od Fisher Price:
http://www.easytoys.cz/…-110839.html
Jinak celkově u nás hračky od FP vítězí :-)
Ale máme oblibu i v dřevěných hračkách a hrách.
Jinak, rozhodla jsem se, že staršího syna naučím kouzlu pogů :-D Jsem zvědavá, jestli současné dítě pochopí to kouzlo jednoduchosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
2.5.13 15:26
@CokeLady píše:
kola od auta se točí dál, točí dál, točí dál, kola od auta se točí dál, když jedeme městěm :mrgreen:červená loď, modré auto, žlutý dum… VŠICHNI NA PALUBU :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 16:51

Celkem zvažuju, jestli tu naši Fisher Price sbírku ještě nerozšířit o toho kraba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
3.5.13 20:18

Vali ted miluje tohle http://www.kouzelnyhrad.cz/…ratele-zajic má opici a furt se s ní směje, samozřejmně to byl dárek k Vánocům pro někoho jinýho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 23:34

Psík od fisher price u nás vedie, tak isto ovládače,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
8.7.13 22:24

U nás tak od 11 měsíců byla velmi oblíbená zatloukačka, hračky od FR - housenka knížka s říkankami, mluvící pejsek šustící knížka Lamaze, tunel, a pak jezdící plyšové auto s myškou uvnitř - nevím od koho to bylo -je uklizené už na půdě - ale malej za tím lezl, vydávalo zvuky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí