Jake knihy pro deti (6 a 4)?

31
13.10.21 22:28

Jake knihy pro deti (6 a 4)?

Ahoj, holky (i tatinkove se mohou ozvat),

prosim doporucte mi knizky pro holky (vek: 6 a 4). Uvitam i tipy na prvni samostatne cteni.
Fantazie, pribehy, pohadky; naucne/encyklopedie, mozno i cizojazycne, apod.

Mnohokrat dekuji. Ala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1265
14.10.21 06:23

U nás frci Medovnicek…je víc knih, kluci 6 a 4. Cetla jsem jim i paní Laryfary. Děti z Bulerbynu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
14.10.21 07:49

Mame radi knizky od Zuzany Pospisilove. Ma jich spousty. Hadankove, o vareni, o doprave, o hasicich, o autech, o sportech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
14.10.21 08:03

U nás (4 roky) frčí Prasátko Peppa, Křemílek a Vochomůrka, hodně nás baví kniha Sourozenci (Bonilla), Krteček, nedávno taky Človíček, knížka „Hádej, jak moc tě mám rád“. Ještě pořád i leporela (máme všechny ze série „Velký pokrok“), i když to už spíš z nostalgie po starých knihách, jinak chce prostě dlouhé příběhy. Vytáhla jsem taky s úspěchem takové ty staré Disney knihy ze svého dětství :D

Jo a taky Rok ve školce :) To tedy není na čtení, ale pěkné je to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
14.10.21 08:21

Tuhle jsme se s kamarádkou shodly, že čím jsou knížky pro děti starší, tím jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.10.21 08:34

U nás, kluk 6 let, momentálně nejvíc frčí Malý Bobeš :) Hrozně ho to chytlo, zatím nejvíc ze všech knížek, co jsme četli. Předtím jsme hodně četli Harryho Pottera, ilustrované vydání. Pak se mu ještě líbil Ferda Mravenec, Hodný dinosaurus, Detektiv Koumes, Jak Grinch ukradl Vánoce, Malý princ - převyprávění od Agnes de Lestrade. Taky O lišce a čápu a O zajíci a želvě a další Ezopovy bajky - od Hany Primusové. Máme spoustu knížek Disney - Zlatá sbírka pohádek.
Z encyklopedií se synovi nejvíc líbila Malá dětská encyklopedie 3-6 let (Knižní klub).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová