Jaké mléko na capuccinno do kávovaru?

502
23.5.20 11:41

Jaké mléko na capuccinno do kávovaru?

Dobrý den, jen tak pro zajímavost a odlehčení…ráda bych se zeptala, jaké mléko používáte do „zpěňovacích“ nádobek, když si připravujete mléčné kávové nápoje? Já jsem byla dlouho na obyčejném polotočném mléku z Madety, nebo i z Tesca…a vždy krásná pěna. Teď máme Tatra mléko (do expirace daleko, 2 kartóny), a pěna téměř žádná :(. Co může být špatně?
Schválně jsem ještě vyzkoušela i plnotučné od Madety, a opět všechno v pořádku.
Je jasné, že Tatru už přístě nekoupím, ale jakým dalším mlékům se vyhnout?
Děkuji za rady :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

23.5.20 11:42

Ja vždy plnotucne a je jedno značka

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.5.20 11:43

Já nikdy značku mléka neřešila, ale vždy jsem používala plnotučné a žádné problémy :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
471
23.5.20 11:51

Ano… Plnotucne :palec:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.20 12:01

Nejlepsi je Barista. Obrovsky rozdil :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
44346
23.5.20 12:19

Do kávovaru používáme plnotučné a čerstvé, ne trvanlivé.
Ale už jsem si několikrát všimla, že v kavárně, kde jinak vaří kafe dobré, používají obyčejný plnotučný krabicák aro z makra :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
18821
23.5.20 22:27

V navodu doporucuji netucne ci polotucne. Zacals jsem plnotucnym, ted davam polotucne a zadny rozdil. Kupuju cerstve

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1702
dnes v 14:22

Přesně tohle jsem řešila nedávno, že z Tatry mě taky nejde vůbec udělat krásná pěna (dělám růčo v konvičce) nemáme tu nádobku na mlíko..Teď máme Madetu polotučnou a v pohodě. O víkendu jsem zkoušela z Madety plnotučné a taky to šlo. Už domů Tatru nekoupím. Asi to je nízkotučný a vydavají ho za polotučné nebo nevím :think:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama