Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vy, kdo máte kočku, jaké stelivo/kočkolit doporučíte? Jde mi o hrudkující, pohlcující pachy a ideálně, aby co nejméně prášil. Samozřejmě s dobrým poměrem cena/výkon. Stále hledám ten pravý. Budu ráda i za info kde ho kupujete. Díky ![]()
Jedine Cats best original. Neznam lepsi. A da se splachovat do wc. Velky pytel 40 l, mi vyrzi pri dvou kocourech a jednim wc snad pul roku. A nic nesmrdi, neprasi vubec. Kupuju na zoohitu.
Teď jedu Biokat's Bianco Fresh. Často z lenosti koupím na Rohlíku, kde je za tři stovky 10 kg
Dá se sehnat i o stovku levněji.
Viděla jsem nedávno nějaký videa o přírodním peletkovém stelivu a jeho správném používání. Z vícero důvodů mě to láká, ale pro to je myslím potřeba i spešl kočičí zachod.
Cozy Cat premium, 10 l asi 249 Kč. Někdy míň, když je v akci. Je s aktivním uhlím. Kupuji v prodejně Zvěrokruh. Spokojená jsem byla i se zeleným Zverlitem.
@Eemii píše:
Jedine Cats best original. Neznam lepsi. A da se splachovat do wc. Velky pytel 40 l, mi vyrzi pri dvou kocourech a jednim wc snad pul roku. A nic nesmrdi, neprasi vubec. Kupuju na zoohitu.
Díky. Už se na to dívám. Vypadá to jako nějaká lehoučká drť. Lidi to v recenzích chválí, ale kritizujou, že to kočičáci snadno roznáší po bytě. My máme miminko - malé děti, tak, aby to fakt nebylo všude na dětech když mi tu lezou po čtyřech všude ![]()
@MrsNorris píše:
Teď jedu Biokat's Bianco Fresh. Často z lenosti koupím na Rohlíku, kde je za tři stovky 10 kgDá se sehnat i o stovku levněji.
Také tak a naprostá spokojenost. A ještě k tomu přikupujeme a přidáváme aktivní uhlí od stejné značky. ![]()
@MartinaCV píše:
Díky. Už se na to dívám. Vypadá to jako nějaká lehoučká drť. Lidi to v recenzích chválí, ale kritizujou, že to kočičáci snadno roznáší po bytě. My máme miminko - malé děti, tak, aby to fakt nebylo všude na dětech když mi tu lezou po čtyřech všude
Jako vynaseji to, ale ne nejak vyrazne vic, nez jina steliva, klady rozhodne prevazuji. Vyresi to velka rohoz pred wc a smetacek u wc
Ja vyzkousela snad vse, vzdy kupovala ty drazsi a kvalitnejsi steliva, na tohle ale nic nema. Kdyz jsou nekdy na víkend sami, nic neni citit. A hlavne fakt vydrzi.
Ono to také bude ovlivněné druhem kočičí toalety.
@Eemii píše:
Jako vynaseji to, ale ne nejak vyrazne vic, nez jina steliva, klady rozhodne prevazuji. Vyresi to velka rohoz pred wc a smetacek u wcJa vyzkousela snad vse, vzdy kupovala ty drazsi a kvalitnejsi steliva, na tohle ale nic nema. Kdyz jsou nekdy na víkend sami, nic neni citit. A hlavne fakt vydrzi.
@Eemii píše:
Jo, to je fakt skvělý, ale je potřeba ho koupit přes internet. V kamenných obchodech stojí dvojnásobek.
@Eemii píše:
Taky. Kupuju na Mall.cz. Uz deset let👍 😁
@Prostě Vodnář píše:
Ono to také bude ovlivněné druhem kočičí toalety.
Klasicky, uzavreny zachod.
@Janli píše:
Jo, to je fakt skvělý, ale je potřeba ho koupit přes internet. V kamenných obchodech stojí dvojnásobek.
Jasne, v obchodech vubec nic pro kocoury nekupuji.
Kupujeme Brit a u wc má čtyřnohý pán domu takovou podložku, kam mu to opadá případně. Dřív to jinak taky bývalo pomalu na stropě 🤣