Jaké stelivo/kočkolit doporučíte?

9723
8.12.22 21:22

Jaké stelivo/kočkolit doporučíte?

Ahoj, vy, kdo máte kočku, jaké stelivo/kočkolit doporučíte? Jde mi o hrudkující, pohlcující pachy a ideálně, aby co nejméně prášil. Samozřejmě s dobrým poměrem cena/výkon. Stále hledám ten pravý. Budu ráda i za info kde ho kupujete. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21903
8.12.22 21:25

Jedine Cats best original. Neznam lepsi. A da se splachovat do wc. Velky pytel 40 l, mi vyrzi pri dvou kocourech a jednim wc snad pul roku. A nic nesmrdi, neprasi vubec. Kupuju na zoohitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
8.12.22 21:28

Teď jedu Biokat's Bianco Fresh. Často z lenosti koupím na Rohlíku, kde je za tři stovky 10 kg :? Dá se sehnat i o stovku levněji.

Viděla jsem nedávno nějaký videa o přírodním peletkovém stelivu a jeho správném používání. Z vícero důvodů mě to láká, ale pro to je myslím potřeba i spešl kočičí zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
8.12.22 21:38

Cozy Cat premium, 10 l asi 249 Kč. Někdy míň, když je v akci. Je s aktivním uhlím. Kupuji v prodejně Zvěrokruh. Spokojená jsem byla i se zeleným Zverlitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.12.22 21:40
@Eemii píše:
Jedine Cats best original. Neznam lepsi. A da se splachovat do wc. Velky pytel 40 l, mi vyrzi pri dvou kocourech a jednim wc snad pul roku. A nic nesmrdi, neprasi vubec. Kupuju na zoohitu.

Díky. Už se na to dívám. Vypadá to jako nějaká lehoučká drť. Lidi to v recenzích chválí, ale kritizujou, že to kočičáci snadno roznáší po bytě. My máme miminko - malé děti, tak, aby to fakt nebylo všude na dětech když mi tu lezou po čtyřech všude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36202
8.12.22 21:40
@MrsNorris píše:
Teď jedu Biokat's Bianco Fresh. Často z lenosti koupím na Rohlíku, kde je za tři stovky 10 kg :? Dá se sehnat i o stovku levněji.

Také tak a naprostá spokojenost. A ještě k tomu přikupujeme a přidáváme aktivní uhlí od stejné značky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
8.12.22 21:49
@MartinaCV píše:
Díky. Už se na to dívám. Vypadá to jako nějaká lehoučká drť. Lidi to v recenzích chválí, ale kritizujou, že to kočičáci snadno roznáší po bytě. My máme miminko - malé děti, tak, aby to fakt nebylo všude na dětech když mi tu lezou po čtyřech všude :)

Jako vynaseji to, ale ne nejak vyrazne vic, nez jina steliva, klady rozhodne prevazuji. Vyresi to velka rohoz pred wc a smetacek u wc :D Ja vyzkousela snad vse, vzdy kupovala ty drazsi a kvalitnejsi steliva, na tohle ale nic nema. Kdyz jsou nekdy na víkend sami, nic neni citit. A hlavne fakt vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
8.12.22 21:57

Ono to také bude ovlivněné druhem kočičí toalety.

@Eemii píše:
Jako vynaseji to, ale ne nejak vyrazne vic, nez jina steliva, klady rozhodne prevazuji. Vyresi to velka rohoz pred wc a smetacek u wc :D Ja vyzkousela snad vse, vzdy kupovala ty drazsi a kvalitnejsi steliva, na tohle ale nic nema. Kdyz jsou nekdy na víkend sami, nic neni citit. A hlavne fakt vydrzi.
  • Citovat
  • Upravit
Janli
8.12.22 22:05
@Eemii píše:

Jo, to je fakt skvělý, ale je potřeba ho koupit přes internet. V kamenných obchodech stojí dvojnásobek.

• Citovat
  • Upravit
952
8.12.22 22:07
@Eemii píše:

Taky. Kupuju na Mall.cz. Uz deset let👍 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.12.22 22:13

Já kupuji na zoohitu Tigerino.
Kocour spokojenost, já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
8.12.22 22:17
@Prostě Vodnář píše:
Ono to také bude ovlivněné druhem kočičí toalety.

Klasicky, uzavreny zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
8.12.22 22:18
@Janli píše:
Jo, to je fakt skvělý, ale je potřeba ho koupit přes internet. V kamenných obchodech stojí dvojnásobek.

Jasne, v obchodech vubec nic pro kocoury nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.12.22 23:27

Kupujeme Brit a u wc má čtyřnohý pán domu takovou podložku, kam mu to opadá případně. Dřív to jinak taky bývalo pomalu na stropě 🤣

• Citovat
  • Upravit
264
8.12.22 23:38

Červeny zverlit s vůní je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat