Jaké to je s hlučností v paneláku? (rodiny s dětmi)

15
4.8.17 16:58

Jaké to je s hlučností v paneláku? (rodiny s dětma)

Ahoj Jaké to je s hlučnosti v paneláku? (Rodiny s dětma)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
4.8.17 17:11

@Beaxl Záleží na stáří. My bydlíme v novostavbě (dva roky starý dům), taky stavěné z panelů, byť v netypickém tvaru, a je to úplně v pohodě. Po roce jsem zjistila, že sousedi mají malého kluka. Nad námi sotva kdy slyším kroky, hluk žádný. My máme velkého psa a roční dítě, nikdy si nikdo nestěžoval. Jediný hluk bývá vrtání a v koupelně, co se nese stoupačkami, jinak o ničem v domě nevím. Naši mají byt ve starém paneláku (nevím, 80. roky? netuším…) a tam je teda slyšet dost vše, kroky, hlasitější hovory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.8.17 17:11
@Beaxl píše:
Ahoj Jaké to je s hlučnosti v paneláku? (Rodiny s dětma)!!!
Šílené :mrgreen:
Možná by to chtělo trochu specifikovat… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.8.17 17:12

No já slyším dupat děti o patro níž a to nejsou ani přímo pod náma. A občas je to opravdu děs, ale zase chápu, že jsou to děti. Ovšem bydlet přímo pod nima musí být nesnesitelné. A to nejsme panelák, ale cihlová bytovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.17 17:29

@sakota my v rodinnem dome s najemnikama předtím tam bydlela sestra mého pritele ten dům mají po rodicich takze je uz dost starý. sestra nechala udelat odhlučnění ale nepomohlo to jinak mam 2 deti kluky jeden 4 a druhý bude mit2 ja si myslim ze je normalni ze deti behaji po byte krotim je ale asi malo furt si stezuji a to cekaji taky dite první na víc je mlada bylo ji 22 a vsadim se ze jak se jim to narodi budou tu klepat každý den jinak co hudba je prece normalni ze prez den si muzu pustit pisnicky nechapu proc jim to vadi nepoustim je každý den a v noci uz vůbec jinak oni triskaji u sebe doma az spadla omítka ve sklepe a to ja si na ne nesla stěžovat protože vim ze když se otevřou okna na větrání tak se to muze stat ja chápu všechno dokazu i odpustit facku kterou k vůli stiznosti (K VULI TEM dole ZE SE FURT STEZUJI ZE DETI BEHAJI A TAK ) SEM DOSTALA OD SESTRY MEHO PRITELE FACKU nevim co mam delat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.17 17:32

@MarieP to jako připoutat ke stolu dat jim roubík nebo co? ja jsem vůbec rada ze je mam zdrave hrozilo mladšímu ze bude mít Downův syndrom protože tam doktor něco videl ale na konec je zravej a vazil 5300 a to přirozenou cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
4.8.17 17:33

Strašnééé! Tedy pro ty, kdo musí žít pod rodinami s dětmi. Nám chodil soused pravidelně říkat, jestli se nedomluvíme, kdy si naši kluci budou doma hrát, kdy mám prát apod. Poslala jsem ho slušně někam. I když jsem se snažila je korigovat, tak sousedovi vadilo cokoliv, i když projeli v chodítku po obýváku. Nakonec mu chtěl dát bývalý manžel po hubě jak nás buzeroval. Teď bydlíme v cihlové novostavbě, pod námi jsou garáže, tak už nikoho neprudíme a my taky nikoho neslyšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.8.17 17:36
@Beaxl píše:
@MarieP to jako připoutat ke stolu dat jim roubík nebo co? ja jsem vůbec rada ze je mam zdrave hrozilo mladšímu ze bude mít Downův syndrom protože tam doktor něco videl ale na konec je zravej a vazil 5300 a to přirozenou cestou

Specifikovat…na co se přesně ptáš… Ne zpacifikovat :lol: :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.08.17 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.17 17:37

@MarieP tak mi to zni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.8.17 17:52

@Beaxl Já myslím, že záleží dost na dětech. Moje starší dítě neumí chodit pomalu a neumí mluvit potichu. Takže jsem ráda, že bydlím v přízemí bytovky se neošizenými cihlovými zdmi a že moje máma v druhém patře cihláku má velmi tolerantní sousedy pod sebou, protože když jsme tam na návštěvě, tak se jim musí klepat lustry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
4.8.17 17:55

@Beaxl Kdysi jsme bydleli v paneláku, kde opravdu nebylo nic slyšet, a pak jsme chodili často na návštěvu do novostavby, kde bylo slyšet všechno.

Hrozně záleží, jak si kdo udělá podlahy. Nejhorší jsou ti domácí kutilové, kteří šetří a pod plovoučku nedají nic proti hluku nebo pořádný podklad. A pak ti, co s dětmi nechodí ven a děti mají hřiště doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.17 17:56

@Imamother ja s detma chodim ven ale když je hodne teplo nebo prsi tak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
4.8.17 17:59

@Beaxl Jasně, to je jiná, ale kdysi nad námi bydlela rodina, a ti nechodili ven fakt nikdy, možná tak o víkendu. Zrovna to vím, učila jsem se na státnice a bylo to peklo, jak se mi ty děti projížděly na motokárkách nad hlavou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
4.8.17 18:13

@Imamother Tak zrovna jezdeni na cemkoliv v byte mi prijde jako dost bezolednost vuci sousedum. Jedna vec je dupani, to u nekterych deti ovlivnit nejde, nebo hlucna mluva, ale tohle je jine kafe, naucit, ze na jezdidlech se jezdi jen venku, je to nejmensi… ono to chce vstricnost na obou stranach no. Jsem fakt vdecna, ze u nas v dome to zatim vypada ok, s tim, jaky je mala horolezec, bude asi taky docela hlasita v budoucnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.8.17 18:51

Já bydlím v paneláku celý život a opravdu je slyšet kde co, třeba i když soused nad námi spláchne záchod nebo někdo hlasitě mluví. Ale pravda je, že nic jiného neznám, jsem na to zvyklá a navíc mám dvě hlučné děti tak už nevnímám ani hluk těch ostatních dětí. Dřív mě vytáčel sousedův neustále štěkající pes, ale pes už umřel, tak je u nás docela klid a asi chodí všichni brzy spát, takže v nočních hodinách je tady opravdu ticho. Asi hrozně záleží na tom na jaké natrefíte sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová