Jaké to je s hlučností v paneláku? (rodiny s dětmi)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.8.17 19:12
@Beaxl píše:
@sakota my v rodinnem dome s najemnikama předtím tam bydlela sestra mého pritele ten dům mají po rodicich takze je uz dost starý. sestra nechala udelat odhlučnění ale nepomohlo to jinak mam 2 deti kluky jeden 4 a druhý bude mit2 ja si myslim ze je normalni ze deti behaji po byte krotim je ale asi malo furt si stezuji a to cekaji taky dite první na víc je mlada bylo ji 22 a vsadim se ze jak se jim to narodi budou tu klepat každý den jinak co hudba je prece normalni ze prez den si muzu pustit pisnicky nechapu proc jim to vadi nepoustim je každý den a v noci uz vůbec jinak oni triskaji u sebe doma az spadla omítka ve sklepe a to ja si na ne nesla stěžovat protože vim ze když se otevřou okna na větrání tak se to muze stat ja chápu všechno dokazu i odpustit facku kterou k vůli stiznosti (K VULI TEM dole ZE SE FURT STEZUJI ZE DETI BEHAJI A TAK ) SEM DOSTALA OD SESTRY MEHO PRITELE FACKU nevim co mam delat :zed:

Co máš dělat? Zaprvé se odstěhovat a za druhé tu kozu vzít nosem o futra. Já bych jí dala facku, to by si zkusila manželova ségra jednou a dosmrti by na mě nezapomněla. Holka zlatá, máš to zapotřebí bydlet a stýkat se s idi.oty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.17 19:24

@sakota a to mam ty odrazedla vyhodit tak to prosim peníze mi dejte myslim sousedy moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33046
4.8.17 19:26
@Beaxl píše:
@sakota a to mam ty odrazedla vyhodit tak to prosim peníze mi dejte myslim sousedy moje

Staci detem rict, ze na odrazedlech se jezdi venku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.17 19:36

@Svistice a proc? ja jim to koupila na doma a ne na venek na venek ma motorku. tohle byl rodinny dům ted to je podelany panelak!!! a at jsou radi ze tu bydlí tento rodinny dům je udelany tak ze je vse dohromady jak tu bydlela segra mého pritele tak tu byl jen 1 podelany bojler tata jak jim ještě zil a segra tu teda taky bydlela tak spotřeba vody byla priserna pritel prisel domu z práce a nemel se jak umyt musel si nahrat vodu takze ted to teda udelala tak ze bojlery jsou 2 a je to v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.8.17 19:37

U nás v paneláku dokážu říct o čem si sousedi povídají, jak je tady všechno slyšet a to nejen děti. Jsou tu jenom dvě děti - v sousedním paneláku o patro níž. Ale malého je slyšet křičet až sem a psa taky slyším štěkat od rána do večera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
4.8.17 19:53

@Beaxl tenhle pristup tedy nevypada, ze by ses snazila o nejakou vstricnost… ja jsem vychovana tak, ze vsechna kola, odrazedla, motorky jsou veci na ven a nikdy by me nenapadlo je pouzivat doma. A docela chapu, ze to sousedum vadi, to by mi vadilo uprimne receno taky. Prave proto, ze to lze nechat na ven a to, ze to nekdo pouziva doma, svedci o sobeckosti nebo nezajmu dotycneho. Tak to alespon pusobi na mne. Dupani, ok. Krik, ok, sem tam nejaka rana, neco spadne, stane se… ale hluk z odrazedel uz je podle me zbytecny a eliminovatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14805
4.8.17 20:09

No to se na mě nezlob, ale jezdit na odrážedlech někomu nad hlavou, to je opravdu vrchol sobeckosti. Pochopit se dá leccos, ale toto tedy ne, to bych taky byla hodně nepříjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.17 20:10

@sakota jo a ze všechno muj pritel platil tak se nezajímala kolik se ma zaplatit za elektřinu a tak a sestra tu nemusela nic platit i když tu mela svého pritele a ted kdyz uz na pul musí platit protože uz ji konecne řekl ze to tak nejde tak uz plati svoji pulku ale ma u toho plno kecu ale předtím v phode to je normalni? jejich mamka umřela v brzkém veku a otec se o svoje decka nestaral a muj pritel místo aby to zdelil socialce ci kde se hlasi ze otec se nestara tak se zacal o piceznku starat muj pritel a ted toho horce lituje protože se sestra k nemu chova jako k praseti aji jeji pritel takze tak trochu vtricnosti at daji nam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.17 20:13

Ja bydlim pod strechou, takze mne nikdo nad hlavou nedupe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
4.8.17 20:14

@Beaxl To neni vubec moje vec. Ptala ses na nazor, svuj jsem ti rekla, tedy ze jezdit v byte na odrazedle v bytovem dome mi prijde velmi neohleduplne. Tecka. Dalsi aspekty vaseho souziti neresim, to je vase vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.17 20:14
@Beaxl píše:
@sakota jo a ze všechno muj pritel platil tak se nezajímala kolik se ma zaplatit za elektřinu a tak a sestra tu nemusela nic platit i když tu mela svého pritele a ted kdyz uz na pul musí platit protože uz ji konecne řekl ze to tak nejde tak uz plati svoji pulku ale ma u toho plno kecu ale předtím v phode to je normalni? jejich mamka umřela v brzkém veku a otec se o svoje decka nestaral a muj pritel místo aby to zdelil socialce ci kde se hlasi ze otec se nestara tak se zacal o piceznku starat muj pritel a ted toho horce lituje protože se sestra k nemu chova jako k praseti aji jeji pritel takze tak trochu vtricnosti at daji nam!!!

Poslouchej, nic ve zlem, ale ty jses nejaka jedovata mam dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.17 20:15

@warita ja taky slysím jak bouchaji dverma soupou se zavesem a chodi a to nebehaji jen chodi takze tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.17 20:16
@Beaxl píše:
@warita ja taky slysím jak bouchaji dverma soupou se zavesem a chodi a to nebehaji jen chodi takze tak

tak o to vic bys mela krotit sve deti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.17 20:16

@warita @warita nejsem ale tak to je pritel se o sestru staral a ona mu ted dela zle to nikdo nechápe nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.17 20:19
@Beaxl píše:
@warita @warita nejsem ale tak to je pritel se o sestru staral a ona mu ted dela zle to nikdo nechápe nebo co

Jenze, jejich vztah neni tvuj problem. Pokud to tvuj prital vidi taky tak, at pozada sestru, aby se vystehovala. Predpokladam, ze dospela je. Co to ma spolecneho s tim, ze si sousedi stezuji na hluk od vas nechapu. Spis myslim, ze tam mate takovou malou italii, protoze v malem byte zije prilis mnoho lidi a podle vseho jsou divne nastavene vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová