Jaké to je s hlučností v paneláku? (rodiny s dětmi)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14807
4.8.17 20:22

@warita Já si myslím, že ti sousedé jsou právě sestra s přítelem, ale jistá si teda nejsem, není to tak úplně psané řečí mého kmene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.17 20:25
@Michelle_M píše:
@warita Já si myslím, že ti sousedé jsou právě sestra s přítelem, ale jistá si teda nejsem, není to tak úplně psané řečí mého kmene :lol:

to by i davalo pak vetsi smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
4.8.17 20:26
@Michelle_M píše:
@warita Já si myslím, že ti sousedé jsou právě sestra s přítelem, ale jistá si teda nejsem, není to tak úplně psané řečí mého kmene :lol:

Já to taky tak pochopila. Zakladatelka vůbec nebydlí v paneláku, ale v baráku svýho přítele, kde bydlí (asi v jiným bytě) i jeho ségra s přítelem. A oni si stěžujou na hluk od zakladatelky. Ale těžko říct, zakladatelka píše jak tatar. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
4.8.17 21:01

Nad nama bydli rodina s dvouma detma, pod nama bydli rodina s dvouma detma, nehoraznej kraval jde ale od debilu vedle, kde bydli jen dospeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.17 22:59
@fotze píše:
Nad nama bydli rodina s dvouma detma, pod nama bydli rodina s dvouma detma, nehoraznej kraval jde ale od debilu vedle, kde bydli jen dospeli

totalne off topic, ale chtela jsem se zeptat, jestli mluvis nemecky a ten nick je zvoleny zamerne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.8.17 23:10

Záleží na domě, záleží na dětech. Nebydlíme v paneláku, bydlíme v poctivé cihle z počátku 60. let a ano, naše děti jsou slyšet. Když jdu do sklepa, tak je tam kolikrát slyším až z prvního patra. Naštěstí máme opravdu štěstí na sousedy (samí senioři), kteří mají sami XX stejně starých vnoučat a jsou velmi chápaví. Nejvíc mě ovšem pokaždé šokuje sousedka pod námi (paní 86 roků), když zjistí, že jsme např. už týden nevytáhli pro nemoc paty z baráku, protože nejsme vůbec slyšet. Jinak my slyšíme právě paní pod sebou (mluví, telefonuje, puštěná televize), sousedy od naproti neslyšíme. A nad sebou máme už jen půdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151671
4.8.17 23:24
@warita píše:
totalne off topic, ale chtela jsem se zeptat, jestli mluvis nemecky a ten nick je zvoleny zamerne?
:mrgreen:

Mimochodem jsem zrovinka dneska vysvětlovala malý že doma se koloběžce nejezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.8.17 08:31
@warita píše:

Jee, tak si me setrela. Ulevilo se ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.8.17 08:34
@Beaxl píše:
Ahoj Jaké to je s hlučnosti v paneláku? (Rodiny s dětma)!!!

dost hrozný! nejhorší jsou jednodušší rodiče s volnou výchovou…a jako bonus plovoučka bez dostatečné izolace…to je mňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.8.17 09:01

@PetraJ ja tatar nejsem a ctete od zacatku pochopite ze mluvím o najemnikach a ne ne sestru s přítelem vlastne ted uz manzelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.8.17 09:02
@sakota píše:
@Beaxl To neni vubec moje vec. Ptala ses na nazor, svuj jsem ti rekla, tedy ze jezdit v byte na odrazedle v bytovem dome mi prijde velmi neohleduplne. Tecka. Dalsi aspekty vaseho souziti neresim, to je vase vec.

přesně. Odrážedlo je na :pocitac:.Patří ven bez diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.8.17 09:03

@Michelle_M ne sousede nejsou sestra s přítelem ted uz manzel ale najemnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14807
5.8.17 09:06

@Beaxl A proč tě teda sestra fackuje za to, že děláte v baráku bordel, když tam ani nebydlí? A proč sem pořád motáš to, jak jí tvůj přítel kdysi pomáhal a ona je teď nevděčná? A kdo teda platí tu druhou půlku elektriky, nájemníci, nebo sestra? Zapracuj na svém písemném projevu, pak se možná někam dostaneme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4233
5.8.17 09:08

@Beaxl Víš, kdybys používala interpunkci, tvůj projev by byl srozumitelnější. Jinak má fakt blízko k tatarštině.

A jinak souhlasím s ostatními, že nechat děti jezdit doma na odrážedle je velmi neohleduplné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.8.17 09:19

@Michelle_M aha tak to jo takze my sme ti spatni supeeeer nadhera to snad nemyslís vazne on tu vse platillllllll sakra tak by mela byt vdecna to nikdo nechape te tak ste *****

edit admin - odstraněn vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová