Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beaxl píše:
@warita ja taky slysím jak bouchaji dverma soupou se zavesem a chodi a to nebehaji jen chodi takze tak
Fakt se nedivim, ze ti segra od chlapa jednu flakla. To je skoro svetice ![]()
@fotze píše:
Je, a znova. Musis byt na sebe pysna. Hrdinka, ale jen na internetu, na tohle bys z oci do oci nemela, vid?
Ja mam dost. Tak ty sama si takový nick zvolis a pak se chovas jak cvok. Nechápu
![]()
Jsem si to musela vygooglit, toto nás na gymplu neučili, takže děkuji za rozšíření jazykových obzorů
Ale tak co, není to první zdejší Frnda ![]()
@Michelle_M píše:
Jsem si to musela vygooglit, toto nás na gymplu neučili, takže děkuji za rozšíření jazykových obzorůAle tak co, není to první zdejší Frnda
jo, pritom ja jsem se jenom opatrne ptala, zda ona vi, co to v nemcine znamena. Mohlo totiz byt, ze si to zvolila nejak nahodou. Nemyslim si, ze jsem to naformulovala utocne.
@warita píše:
jo, pritom ja jsem se jenom opatrne ptala, zda ona vi, co to v nemcine znamena. Mohlo totiz byt, ze si to zvolila nejak nahodou. Nemyslim si, ze jsem to naformulovala utocne.
Určitě ne, teda já to tak necítila ![]()
@warita píše:
totalne off topic,.....
Takze tohle nemel byt ster? A kdyz na to zareaguju, zes me hezky setrela, nemohla sis to odpustit (ja jsem cetla jen uvodni prispevek, na ktery jsem reagovala, takze jsem netusila, ze se debata stocila nekam jinam). Hned jsem nazvana, ze mam chovani fotze. Za kazdou cenu musis bejt na nekoho jedovata?
@fotze píše:
Takze tohle nemel byt ster? A kdyz na to zareaguju, zes me hezky setrela, nemohla sis to odpustit (ja jsem cetla jen uvodni prispevek, na ktery jsem reagovala, takze jsem netusila, ze se debata stocila nekam jinam). Hned jsem nazvana, ze mam chovani fotze. Tak kdo z nas dvou je tedy v tom pripade vetsi?
Asi jsi to špatně pochopila, to měla být jakoby omluva nebo upozornění pro ostatní, že se @warita tím příspěvkem úplně odchyluje od původního tématu diskuse, ne že ty jsi mimo téma ![]()
@fotze píše:
Takze tohle nemel byt ster? A kdyz na to zareaguju, zes me hezky setrela, nemohla sis to odpustit (ja jsem cetla jen uvodni prispevek, na ktery jsem reagovala, takze jsem netusila, ze se debata stocila nekam jinam). Hned jsem nazvana, ze mam chovani fotze. Za kazdou cenu musis bejt na nekoho jedovata?
ne to není stěr… měla by sis zjistit, co tahle věta znamená ![]()
@lucenka píše:
ne to není stěr… měla by sis zjistit, co tahle věta znamená
Tak mi schvalne rekni vyznam. Pokud ti neprijde jako ster napsat nekomu, ze je mimo misu a Michelle dokonce i vi, jak hezky to warita myslela, jako omluvu
No nic, ja se o tom nehodlam bavit pul dne, zas tak se nic nestalo
Mejte se
@fotze píše:
Tak mi schvalne rekni vyznam. Pokud ti neprijde jako ster napsat nekomu, ze je mimo misu a Michelle dokonce i vi, jak hezky to warita myslela, jako omluvuNo nic, ja se o tom nehodlam bavit pul dne, zas tak se nic nestalo
Mejte se
tak tahle věta se používá pro ostatní diskutující, že daný příspěvek je mimo téma. Ne, že ty jsi mimo, k tomu se dané spojení opravdu neužívá.
Nenechá si to vysvětli a hned skáče jak čertík z krabičky…jo a jsem též OT
My bydlíme v 6. Patře a nad námi je ještě jedno patro a přesně nad námi bydlí rodina s dvěma dětmi a ti tedy umím udělat hluk!
Ale nic hrozného, už to ani tak nevnimam.Spis je nejhorší to dupání
A taky jsou slyšet hodně psi.
@fotze píše:
LOL, precti si po sobe ty tve jedy!
Jinak na odlehceni, muj tata obcas v podobnych situacich v zertu rika: „Hovoria, ze niesom dama… kokoti!“ No, ja to neumim podat s tim stejnym gustem.
Ani nevim proc, ale pripomelo se mi to. ![]()
Muj nick tady bezproblemu existuje pres tri roky a nikomu nevadil, nikoho nepohorsoval a pak se tu objevi par husicek, co maji potrebu byt na emiminu tak dulezity, ze to zazalujou jak maly holcicky adminum. Tak ted uz jste opravdu spokojeny? ![]()