Ahojky, dala bych sem foto svych vlasu a potom color sampony a rada bych
vaše názory, kterou barvu vybrat. Děkuji vsem predem.
Jakou barvu vybrat na mé vlasy?
Palettky chytají vždy dost tmavě, a tyhle šampony se nevymývají, odrůstají, takže to není šampon, ale spíš permanentní barva.
Neuvažuješ spíše o jiné značce? Když jsem se chtěla obarvit cca pred dvema lety na světle hnědou palette, chytla mi hnedo-černá!! Takže jestli nechceš hodně tmavý výsledek, tak radím jinou značku s dobrými referencemi. Já jsem ted barvena na tmavou fialovou, je to kastanova barva s fialovym odleskem a vybírala jsem tu barvu asi týden. Hlavně jsem koukala na recenze a zkušenosti.
Určitě tu nejsvetlejsi, ta poslední mi chytala az do cerna, ve skutečnosti jsou o hodně tmavsi. A fakt to neni sampon, nevymyje se úplně.
Souhlasím, že tyhle Palette barvy chytaji vsechny hodně do tmava! Rozdíly
v těch odstínech jsou tak minimální, že výsledné vlasy budou vypadat
stejně ať už vybereš jakýkoliv odstín z těch 4.
Docela mi vyhovuje LOreal colorista mají divoké, ale i umírněné odstíny
(hneda) a vydrží podle typu barvy od 1 umytí až po 24 umytí…
@AnneettkkA Já chodím ke kadeřnici, ale ted potřebují rychlovku, než se zase objednam ke kadeřnici, tak jestli mi dáte tip na jinou značku, ráda mrknu.Ale ne barvu, radeji bych sampon, co se vymyje.
Děkuji děvčata za vaše komenty, klidně dejte i tip na jinou značku,
jen bych raději sampom, co se vymyje, barvu NE.
@bibixx píše:
Děkuji děvčata za vaše komenty, klidně dejte i tip na jinou značku, jen bych raději sampom, co se vymyje, barvu NE.![]()
Loreal casting creme gloss. Je to preliv, vymyva se. Ale je fakt, ze neco v tech vlasech zbyde.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.