Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Ahoj, potrebovala bych dopiruceni nebo tip. Uz 8 let mam pekarnu Panasonic SD-ZB… Je to muj milacek, ale zacala nejak odchazet - uz nehnete tak dobre, jako kdysi a vnitrni povrch nadoby i haku je znacne opotřebeny. Nevim jakou si poridit misto ni. Potrebuji maximalni kvalitni. Kdyz jsem si kupovala tu svoji, patrila mezi nejdrazsi a nikdy jsem nelitovala. Pouzivam hlavne na sladke testo, na pizzu, peceni italskeho chleba, zakladniho psenicneho a briosku. Take bych nechtela mensi nadobu - mam male (zrave) deticky. Co byste mi poradili? Vyznate se v tom prosim nekdo? Predem diky ![]()
Asi je to OT, rozeberu dotaz, resp. přidám zkušenost.
Pokud je jen problém s nádobou a hákem, tak se lze podívat, jestli by někde neměli náhradní díly. My jsme takto koupili do Moulinex řadu let po zakoupení. Na druhou stranu netrvalo to pak dlouho a odešla pekárna samotná, tak nám zbyla akorát ta nádoba ![]()
Letos jsme koupili pekárnu ETA. No asi po dvou měsících přestala fungovat a šla na reklamaci. Reklamaci přijali, čekali jsme, že ji opraví nebo dají nový kus. A bum, vrátili nám peníze
Takže momentálně jsme bez pekárny a rozhodli jsme se už další nekupovat, neboť jsme ji během let přestali používat a zas tak nám nechybí.
V dnešní době záplavy spotřebičů a jejich stále klesající životnosti už k tomu přistupuji tak (u těchto levnějších spotřebičů), že si prostě stanovím sledované parametry a koupím něco, co splňuje požadavky a cena se mi zdá OK. Už mám plné zuby trávení několika dní hledáním, čtením recenzí, zkoumáním… vydrží to stejně všechno víceméně kulový ![]()
Ale tak snad někdo doporučí něco aktuálního, já moc neporadila ![]()