Jakou si vybrat porodnici?

27
1.11.17 10:12

Jakou porodnici??

:mavam: maminky, jakou porodnici doporučujete? Jsem z Kuřimi, už se mi to blíží a já stále nevím kterou porodnici vybrat :nevim:. Mám dietní plán, zvýšený cukr takže hlídání diabetoložkou do porodu. Jinak žádné problémy. Poradíte prosím? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
113
1.11.17 10:23

Ahoj…ja jsem sice z Liberce, takze nevim kolik porodnic mas v okoli.Ale spis nez na rady druhych by jsi si mela porodnice v okoli projit a podivat se tam.Popr.si zaplatit predporodni kurz a zjistit, kde se ty budes citit nejlepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.11.17 10:27

Asi záleží, co od porodu očekáváš a co chceš. Hádám, že budeš rodit v Brně, případně Boskovicích. Boskovice neznám, co se těch brněnských týče, tak s cukrovkou na Obilňáku i v Bohunicích v termínu bez diskuze vyvolávají, u Milošů nemají problém vyčkat a dát šanci spontánnímu rozjetí porodu. Obilňák i Bohunice jsou obr porodnice, s ničím se tam moc nemažou, Miloši jsou malá porodnice s přirozenějším přístupem. Já rodila 3 x u Milosrdných, naposledy před 7 týdny a byla jsem pokaždé velmi spokojená, mohu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
1.11.17 12:47

@Natali23 Prijed k nam do Boskovic. Mala porodnice rodinneho typu, zadna velkovyrobna deti. Kazda maminka ma k dispozici svuj porodni box (pokoj), nove vybaveni, jsou pristupni k ruznym altarnativnim postupum, akorat sestinedeli bylo slabsi, ale byla jsem naposledy pred 3 lety, tak uz to snad taky vylepsili. Jinak jsem tu rodila dvakrat a chystam se i potreti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.11.17 22:11

@Natali23 určitě Vyškov. Rodila jsem tam sama a jako dula nejraději doprovázím právě tam. Porodní oddělení je špičkové. Na šestinedělí už bohužel stejně jako všude jinde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
2.11.17 07:52

@veronique87 To je zajimave, ze porodni odd. byvaji vyborna a sestinedeli horsi. Uz jsem si toho vsimla u vice zarizeni. Cim to asi muze byt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
2.11.17 18:56

@Michalka80 podle mě ten velký boom informací ohledně porodu a období těsně po porodu ještě na oddělení šestinedělí úplně nedošel..ale i tam je poznat změna. Pomalu ale jistě :) hlavně ženy se nesmí bát ozvat. Většinou jsou rády, že už mají vše za sebou a nechají si ledasco líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.11.17 11:47

Jinak dodám, že Milosrdní mají nové porodní sály i šestinedělí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.11.17 15:00

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat jsem v 13tt prvorodička a bydlím v Praze. Rozhoduji se zda rodit u Apolinaře nebo mimo Prahu Rakovník. Máte někdo porovnání? Zkušenosti? A další dotaz s registrací u Apolinaře. Nechápu jak to funguje.. Přihlásila jsem se do systému, ale nevím jak dál pokračovat v registraci.. 8o :roll: Děkju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.19 07:47

Ahoj maminky, také bych se chtěla zeptat, na porodnici. Nejbližší pro nás je nemocnice Kladno ale tam jsem slyšela jen špatně recenze. Osobně jsem se narodila u Apolináře. Poradíte tedy kam prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková