Ahoj holky, doporucite nějakou susicku? Chci aby tam, byly programy šetrné pro dětské oblečení a miminkovske. Moc děkuji.
Jakou sušičku na dětské oblečení?
já mám Beko. tento program tam je, ale stejně to nevyužívám. myslím, že tyto programy mají všechny sušičky, kromě těch úplně nejlevnějších. Záleží jen na tvém rozpočtu, kolik do toho můžeš dát.
Mám taky Beko. Co si budem povídat susicka rozhodně není setrna
k oblečení. takže pokud chceš mít oblecky
jak ze žurnálu, tak určitě ne do sušičky.
Mám Siemens IQ300 a je skvělá. Nikdy mi nic nesrazila, dětský oblečení v ní suším pořád a vypadá skvěle. Pokud se to z ní vytáhne teplý, nemusím nic žehlit. Fakt doporučuju.
@vertunka asi zalezi jak co. mam znacky, ktere se ani nehnou a jine, ktere susicku nevydychaly. nektere hodne citlive veci, jako treba upletove saty, tam nedavam.
Za mě jsou všechny susicky stejné, spíš záleží na materiálu oblečení. S něčím to nehne, něco se lehce srazí, něco tam dávat vůbec nemůžeš. Ze všech susicek to nemusíš zehlit, když vyndas pradlo ještě teplé (a neprecpes ji). Stejne pak budes na sušení nejspíš používat jen jeden program. Jinak teď máme už asi 7 let od Siemensu, ale už je to stařík a jako další už mám vyhlidnutou Beko.
@Meggynka píše:
Ahoj holky, doporucite nějakou susicku? Chci aby tam, byly programy šetrné pro dětské oblečení a miminkovske. Moc děkuji.
Tak dětské oblečení by mělo být ideálně bavlněné a tedy šetrné
k dětské pokožce. Tudíž nějaký šetrný program je o ničem, jen to
hezky zní a lidé se na to chytí Vše jsem sušila na bavlnu.
Je jedno zda je to oblečenípro mimina nebo dospělé, suší se podle
materiálu. Nevím, v čem by měl být dětský program na sušení nějak
extra
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.