Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@perfect day jsem na mateřské, jsem za to placená, takže si doma musím dělat vše své pomocí, takže je manžel ten dříč co doma už nic navíc neudělá a jen se nechá obskakovat. holt jsem si ho takhle vychovala ještě v době kdy jsme neměli děti a bylo víc času na všechno a teď i když by člověk už nějakou tu výpomoc ocenil tak má prostě smůlu…navíc co se mi teď po 2 letech rozbil starý mop mi bylo řečeno na co že potřebuju nový když sem ho měla jen opřený v rohu místnosti..:) ono holt když chlap nevidí ženskou přímo u práce tak nevěří že přes den něco dělala ![]()
@rachel55 to je dobrý a už léta osvědčený tip, ale mám atopický ekzém a po každém vytírání, byť s rukavicema nebo bez nich jsem se mohla k smrti udrbat. Opravdu jsem ráda že si můžu aspoň takhle ulehčit práci
@berry4 píše:
Chceš něco, co špínu jen nehoní? Tak si kup hadru a smeták a pořádně máchej a krutˇ. Ten rozdíl v barvě vody bude vždy 100 a 1.
Tohle já třeba mít nemůžu - máme dřevěné podlahy a ty nekloužou tak jako třeba slažba a hadr se mi z koštěte stahoval. Ale nesnáším mopy s třásněma, ty podle mě - jak píšeš - jen honí špínu.
Mezi plochým mopem a hadrem na koštěti rozdíl nevidím.
No tak jste mě dostali na vážky, jestli koupit samoždímací mop jaký zmínila avm3 nebo twista, popřípadě i tu viledu. Nakonec rozhodnout se budu muset sama ale ještě asi počkám jestli se tu nesejde pár dalších názorů…
@balabab zkus si favority hodit na heureku, tam mas recenze od uzivatelu a mne dost pomohly v rozhodovani.
@balabab Mě třeba teď padají vlasy po porodu a i když před každým vytíráním vysávám, tak je mám pořád namotaný na rukách… fuj. A když jsem byla těhotná, tak jsem u vytírání umírala, jak mě bolely záda (ale to není na celý život, že?). Tady ten se mi moc líbí, ale myslím, že bude za chvilku rozhrkaný… možná napíšu ježíškovi.
@Nina Filipi píše:
Ty třásňový mopy, to je fakt k ničemu…rozmaže bordel
Ty, ne všechny, máme tento:
http://www.gastromex.cz/….jpg.big.jpg
A maximální spokojenost. Vyždímám ho opravdu téměř do sucha, takže dřevěné podlahy nemám zmáčené a skvěle bere špínu a nečistoty (hlavně psí chlupy). Srovnání s plochými mopy opravdu mám.
@avm3 píše:
Tohle já třeba mít nemůžu - máme dřevěné podlahy a ty nekloužou tak jako třeba slažba a hadr se mi z koštěte stahoval. Ale nesnáším mopy s třásněma, ty podle mě - jak píšeš - jen honí špínu.
Mezi plochým mopem a hadrem na koštěti rozdíl nevidím.
Ten co jsem dávala já se mi právě osvědčil na prkennou podlahu. Důkladně ho rotací vypereš ve vodě (je pak opravdu špinavá voda a čistý mop) a pak rotací v košíku vyždímeš.
@balabab píše:
@perfect day jsem na mateřské, jsem za to placená, takže si doma musím dělat vše své pomocí, takže je manžel ten dříč co doma už nic navíc neudělá a jen se nechá obskakovat. holt jsem si ho takhle vychovala ještě v době kdy jsme neměli děti a bylo víc času na všechno a teď i když by člověk už nějakou tu výpomoc ocenil tak má prostě smůlu…navíc co se mi teď po 2 letech rozbil starý mop mi bylo řečeno na co že potřebuju nový když sem ho měla jen opřený v rohu místnosti..:) ono holt když chlap nevidí ženskou přímo u práce tak nevěří že přes den něco dělala
ja mam kamardku, ktera ma na tohle recept. Ni cnedela pres den a zasadne uklizi je pred manzelem, aby vse videl:-)))
http://m.mall.cz/…-01-aquatrio
Tohle je největší paráda, pomocník, který vysavá, vytirá a je stoprocentně čisto. A neuvěřitelně ulehčí práci!
Mám tento: http://www.leifheit-online.cz/…o-duo-p-1514 a naprostá spokojenost ![]()