Jaký byste doporučily krém proti opruzeninám?

1297
5.11.11 21:03

Jaký byste doporučily krém proti opruzeninám?

Ahoj maminky. Jelikož ted ještě dva měsíce nebudeme kadit do plíneček, ráda bych už s předstihem věděla jakou byste mi doporučily mastičku na opruzeniny. Dcera bude kadit do plíneček až v jejích 10ti - 11ti měsících a chci ji ochránit od opruzenin co nejvíce to půjde… Zadeček na to není zvyklý, tak to bude ze začátku divoké. Co byste doporučily? s čím máte nejlepší zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Sudocrem Antiseptický ochranný krém?

Přidejte zkušenost s Sudocrem Antisept...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4572
5.11.11 21:06

na opruzeniny sudocrem :palec: :palec: :palec: lepsi neznam :palec:

Příspěvek upraven 05.11.11 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.11.11 21:07
Hmarilla píše:
Ahoj maminky. Jelikož ted ještě dva měsíce nebudeme kadit do plíneček, ráda bych už s předstihem věděla jakou byste mi doporučily mastičku na opruzeniny. Dcera bude kadit do plíneček až v jejích 10ti - 11ti měsících a chci ji ochránit od opruzenin co nejvíce to půjde… Zadeček na to není zvyklý, tak to bude ze začátku divoké. Co byste doporučily? s čím máte nejlepší zkušenost?

Přiznám se, že jsem nepochopila do čeho bude kadt ještě ty dva měsíce :oops: (už je večer :lol: ), ale já používala krém na opruzeniny Babylove z DMka, při růstu zubů (to bývá Mája hodně opruzená) Welledu. Ale vím, že to chce vyzkoušet a já třeba při opruzeninách dávala jen ekoplíny Alany z DM drogerie. Pak bylo do pár hodin po opruzeninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.11.11 21:08

Já mám nejlepší zkušenost s tím, nemazat preventivně ničím. Řekla bych, že se nám to vyplatilo, Johanka neměla opruzení nikdy a Jasmínka jednou. Podle mně když se maže preventivně tak potom když je problém nic nepomůže. Ale to je jenom moje zkušenost, urtiče ti někdo poradí líp. :mrgreen:
Jinak na tu jednu opruzeninu nám pomohl Bepanthen Plus a řepík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.11.11 21:09

Taky jsem to nějak nestihla, to teď do plín nekadí a chystáš se ji na to zas naučit či co?

Každopádně za mě Ondřejova mast při akutní opruzenině a na doléčení Bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
5.11.11 21:13

holky, já myslím, že Hmarilina holčička má něco s trávicím a vylučovacím ústrojím, nebo něco gtakového jsem někde pochytila…tak asi pak bude po nějakém zákroku :?:
jinak dřív jsem preventivně mazala sudocremem, teď ničím a je to lepší, když už se něco objeví, tak dávám weledu anebo pokud je to jó špatný, tak imazol :wink:

• Citovat
  • Upravit
1089
5.11.11 21:16

Nám vyhovuje Babylove z dm a na opruzeniny při rotavirovém průjmu nám zabrala měsíčková mast od Welledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.11.11 21:16
sterezie píše:
holky, já myslím, že Hmarilina holčička má něco s trávicím a vylučovacím ústrojím, nebo něco gtakového jsem někde pochytila…tak asi pak bude po nějakém zákroku :?:
jinak dřív jsem preventivně mazala sudocremem, teď ničím a je to lepší, když už se něco objeví, tak dávám weledu anebo pokud je to jó špatný, tak imazol :wink:

díky za vysvětlení ostatním. Asi by se mi nechtělo vypisovat to pořád dokola no. Právě se snažím shnat co nejvíce názorů, at vím po čem sáhnout. Od chirurga jsme byli upozorněni že po operaci je vysoká pravděpodobnost tvorby opruzenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
5.11.11 21:17
hkac píše:
Přiznám se, že jsem nepochopila do čeho bude kadt ještě ty dva měsíce :oops: (už je večer :lol: ), ale já používala krém na opruzeniny Babylove z DMka, při růstu zubů (to bývá Mája hodně opruzená) Welledu. Ale vím, že to chce vyzkoušet a já třeba při opruzeninách dávala jen ekoplíny Alany z DM drogerie. Pak bylo do pár hodin po opruzeninách.

Přiznám se, že jsem to taky nepochopila :mrgreen:
jinak já nedám dopustit na Sudocream

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.11.11 21:19

Preventivně ničím, syn byl hodně opruzený jednou, dostala jsem Imazol krémpastu, dá se koupit i volně. Jinak dobrý je Ochranný krém od Johnson's baby, já si s ním mazala i ekzém. :mrgreen: Ale ten krém taky až na začínající opruzeninu, ne preventivně. On je tuhý, takže se i hůř rozmazává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.11.11 21:22

ja mazu porad jinak by se asi oprudil a to sudocreamem nebo rybilkou ale sudocream je nejlespi, davat jen malinkou vrstvicku a hodne rozmazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.11.11 21:23

preventivně ničím, po každém bobku vždy umýt vodou a nějakým dětským mýdlem (momentálně mám pěnu alverde)

Když se objevilo zčervenání vždy zabral sudocrem, do příštího přebalení to bylo skoro pryč. Ale s velkými opruzeninami nemám zkušenost, nikdy je neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
5.11.11 21:28

Ahoj

U nas vzdy pomohl Imazol :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.11.11 21:32

Preventivně nemažu ničím, jednou jsem akorát mázla Sudocreme, takže neposoudím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
5.11.11 21:32

… mnohokrát zmíněná Weleda (měsíčkový kojenecký krém), na tu nedám dopustit, sudokrém se špatně pere (to jen poznatek k látkovým plenám). Na velké opruzeniny je třeba vyzkoušet, ale nám zabral Pytiol z lékárny (volně dostupný). A jak tu někdo psal, že po bobku omýt, to je jasné, ale zásadní je také osušit, neosušená kůže se oprudí hodně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí