Jaký byt byste vzaly pro rodinu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35792
28.1.19 15:38

@GabinkaCh 48m v přízemí bez balkonu už vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.1.19 15:40

ani jeden a hledala bych dál. S dětmi využiješ balkon i vanu a rozhodně výtak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
28.1.19 15:40

@GabinkaCh Tak rozhodně bych zohlednil další faktory, jako parkování, okolí, nakupování atp. ale čistě takto jak to popisuješ, tak větší byt s balkonem, tedy ten první. Na kuchyň bych nekoukal, stejně časem pořídíte novu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
28.1.19 15:46

Já nevím, my máme byt, který pronajímáme a ten má cca 47m2, než jsme měli dům tak jsme tam bydleli a upřímně i ve 2 nám to bylo těsný. Má balkon, parkování na pozemku domu, z jedny strany 2 patro, z druhé strany přízemí. Ale pro rodinu bych to nedoporučila a ani bych to rodině nepronajala. Tak ať si sestra rozmysli, jestli ten byt je nutný v tyhle metráži. A z těch 2 bych nevzala ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
28.1.19 15:48

Ja ani jeden. Podminkou je s detmi vytah a balkon, coz nesplnuji ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
28.1.19 15:51

Zase v tom prizemi ze zkušenosti nebude pravdepodobne takove vedro v lete jako v hornich patrech.
Musela bych oba byty videt, ale dost by me odradil vyslap do 3. patra s detma nebo psem 10× denne.
A ze neni v prizemi takove soukromi? Nevim ale bydlim v prizemi u hlavni ulice a kdyz zatahnu zaluzie nikdo me nerusi a nevidi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.1.19 15:52

@Kriss Tina kup starý houpací kočár na balkon. Bydleli jsme ve čtvrtém patře bez vytahu, nejdřív jedno mimino (tezka pohoda), pak dalsi mimino a batole, co občas nevylezlo schody - tam někdy to moje zada vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
28.1.19 15:52

Ale co dělat?chcou bydlet a nechtějí 3+1 ani 1+1 takže nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.1.19 15:53

@GabinkaCh hledat byt, který bude více vyhovovat. Chce to čas a kliku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
28.1.19 15:53
@GabinkaCh píše:
Takže druhy byt má 48 m2,oba jsou 2+1 a není to pro mě.Chce koupit segra s chlkapem a furt se rozhodují a nevi,probíráme to zleva i zprava :mrgreen: jde o to,že v tom městě není bytů na výběr.Oba tyto jsou za 1 650 000.Já sama nevím,ale asi bych brala ten první :nevim:

No ja pokud by nebylo opravdu nazbyt, tak ten druhy. Deti muzou dupat/skakat a nemusis tahat nakupy/deti do tretiho patra. Balkonu je skoda, ale pro me jeste dulezitejsi vytah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
28.1.19 15:54
@GabinkaCh píše:
Ale co dělat?chcou bydlet a nechtějí 3+1 ani 1+1 takže nevim

Vysvětlit jim, že s dětmi je to fakt málo. A oba byty ne prakticky, každý v jiným ohledu. :nevim: ale pokud se takhle rozhodnou tak už s tím stejně nikdo nehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24836
28.1.19 15:54

bohužel ani jeden…

• první má dost velkou chybu absence výtahu, já chodím do 2. NP (jakoby 2,5) a s nákupem je to fuška, paní pod námi se tahá s kočárkem a dvěma dětma a sotva funí.. navíc s dětma je rozhodně lepší vana a NAVÍC kilometr malé děti do školy tam a další kilák zpět třeba v první druhé třídě v zimě s tím batohem, je to dost daleko…(pokud není možnost dopravy?) ( jako plus zde vidím jen tu kuchyni)
  • druhý už je fakt dost malý a přízemí a bez balkonu, to je prostě klec, každý jim bude chodit kolem dveří, menší soukromí, v blátě a zimě furt bordel na chodbě.. zde vidím jako jediné plus lokalitu

ať se sestra neunáhluje, fakt je to hrozně moc kompromisů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
28.1.19 15:59

Oba jsou dost male. My bydlime ve 2. patre a to tahani kocarku me nici. Je tam aspon kocarkarna? Ten druhy byt se ti uz podle toho, jak ho popisujes, nelibi. ;) Do prizemi bych sla jedine pokud by bylo s predzahradkou, hlavne ne u rusne cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
28.1.19 16:04

Tak se tady strhla vychloubacna diskuze o tom kdo ma vetsi byt a vic balkonu :mrgreen: podle me 55 m2 je ok. Lidi bydli i v mensich bytech a maji deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
28.1.19 16:08

@Tichošlápek @Monchichik. Díky za radu, máme starší sportak po synovi ve sklepě tak uvidím jestli v něm bude mladší chtit spát na balkoně. Ale zas kam s ním v bytě? Balkon není krytý, aby tam mohl stát non stop v každém počasí :D každopádně první syn v kočáru nespal ani venku ani doma, jestli tohle bude stejné tak je vyřešeno za mě :mrgreen: nicméně to tahání nahoru je nejhorší no, stěhovali jsme se sem když byli synovi 3 roky a to už vyběhnul sám, ale teď představa že bych nějaké 2 roky toho mladšího jenom nosila nahoru, no jdou na mě osypky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí