Jaky polštář je ideální pro dítě ? A od kdy dáváte ?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaky polštář je ideální pro dítě ? A od kdy dáváte ?
Ahoj chci se zeptat poradit dáváte už prckum nějaký polstarek popr
jaký? Chtěla bych 18m pořídit nějaký polstarek mám tady sadu z Lidlu ale
nepřijde mi úplně plácáte muže mít tak 3,5 - 4cm no. Tak nevím zda mu
takový dat… jaký dáváte popr vy?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Od mala měla malá takový nizoucky tvarovaný polštářek pro miminka na formování hlavičky, pak jsem tak v 8m asi složila tenkou dětskou deku napůl, dala do povlaku na polštář a měla to, od roka to tam mít nechce a spí jen na matraci. Taky máme malý polštář z dětské soupravy, ale na tom by teda spát nemohla, to je fakt velký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Polstarek ze sady k perince do male postylky dostaly deti kolem 2 let. Bylo to v dobe, kdy spaly na perine nebo na plysakovi. Stejne se v noci tocily a na polstari temer nespaly. Velky polstar (ale stejne dost nizky) dostaly kolem 3 let (to uz davno spaly ve velke posteli).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nicooool5 Ve
14 měsících jsem synovi dala polštářek co měl v setu u zavinovačky
(kiedroňová). Je to péřový polštář, takže hlavu moc nezvedne, ale
může tam zavrtat čumák a je spokojený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já mám pro děti polštář kterému jde měnit množství náplně, takže ve dvou letech jsem synovi dala normální velký polštář, ale vysypaný na poloviční objem. Dobré to je, že když má dítě rýmu, můžu polštář pořádně nacpat, aby se mu dobře spalo. Dceři je 2,5 a teď dostane k svátku nový polštář a deku pro velkou holku, teď má ve velké posteli sadu z postýlky (tam byl polštářek asi 1 cm vysoký) a stejně má pod hlavou nahrabané plyšáky a deku, takže je to úplně jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Cca od dvou let jsem synovi dala polštářek, ze kterého jsem vyndala půlku výplně. Teď je mu deset a většinou na polštáři stejně neleží, v noci se různě přesunuje po posteli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V 18 m bych už ten, co uvádíš, klidně použila. Syn má taky tu Lidl sadu. Postýlku máme ale přidělanou k manželské posteli a ta potvůrka se nám v noci stejně přijde válet na našich polštářích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kdy jste byli na 2. screeningu?
- Mám mít prohlášení o jm.dítěte do porodnice, když jsem vdaná?
- Kde a kdy jste se dozvěděli krevní skupinu dětí?
- Kdy si pořídit druhé dítě?
- Jaké zranění můžete mít s větším penisem?
- Kdy s kašlem k doktorovi?
- Jaké jádrové mýdlo na praní?
- Jaká je porodní váha jorkšíra