Holky prosím o rady a zkušenosti.
Sháním tandemový kočárek pro sourozence a jsem už docela bezradná, chci
aby byl trochu odpružený a měl nafukovací kolečka, jezdíme v terénu a
docela dlouhé trasy, zatím jsem na netu na nic podobného nenarazila
děkuji za jakýkoliv nápad
Jaký tandemový kočárek?
Jojo, phil je nejlepší teréňák, jaký znám. Sníh, kořeny, obrubníky… nic ho nezastaví a i se dvěma dětmi se dá řídit jednou rukou.
Ja mam Jane Powertwin a je super, jedina potiz je na sikme plose - treba ne uplne rovna polnacka, ktera je sikma ke strane.. kocarek se dvema detma (deti 12 a 8kg, tezsi vepredu) se ma tendenci prevracet do boku. Nebyla jsem schopna to udrzet, starsi si musel vystoupit. Tipuju ze tenhle problem musi mit i jine trikolky.
Phil and Teds mi prijde hrozne zvlastni, jak to jedno dite sedi dole a nevidi nikam. U toho meho maj oba vyhled. Starsi si nastupoval sam a jezdil by rad jeste ted:)
@Luminel a múže
v něm jezdit už od narození, našla jsem nějakou verzi kombinace dvou
sporťáků tak nevím jestli je ještě nějaká jiná?
Pokud to má být tandem, tak určitě Phil nebo starší Duette od Peg-Pérega. Phil je stabilitou úplně někde jinde než Powertwin, to je do terénu otřesnej kočár.
@JaneCase V powertwinu může od narození jezdit jen jedno dítko na zadní sedačce. Ta přední navíc nejde plně sklopit, má pidi boudu, je výrazně menší a má malý sklon, takže z ní dítě může sjíždět.
Easywalker je kočár vedle sebe, takže ne tandem. A pokud už kočár vedle sebe, co dá občas nějaký terén, tak bych šla do GT od BabyJoggeru.
Phil and teds bohatě stačí koupit bazarový. Tyhle kočárky jsou prakticky nezničitelné a lidé je používají krátce. Už jsem třetí majitelka a v pohodě zvládá děti 17 a 12 kg. Jen je ošklivá barva. Kluci jsou od sebe dva roky a 4 měsíce a jezdíme od narození dodnes. Je praktický i na jedno dítě. Všude se vejde.
Ja mam babyjoger city select a jsem naprosto spokojena. Ted uz teda uzivam jen jako monokocar, ale docela dlouho jsem vozila oba kluky. Nechtela jsem trikolku. Najezdili jsme hodne v terenu a I ted v zime zvladame v pohode. Jedinej problem byl, ze nebylo moc dostupnych barevnych kombinaci sedacek a toho rozsireni na korbicku, ale to jsem az tak neresila:)
Za me taky easywalker duo. Ja na nem vozim deti tri, aktualne 12,5 kg, 13 kg a 7 kg, plus narvanou tasku na madle vsim moznym, nakupy pod kocarem a kdyz je toho vic, privazu na madlo a i s tim vsim ovladam jednou rukou.
S přítelem čekáme dvojčátka a nějak se ztrácíme v té spoustě
kočárků. Přemýšlíme o Peg Perego nebo o Inglesine Domino Twin. Musíme
volit v provedení korbičky za sebou, jelikož máme úzký dveře jak do
baráku tak do bytu. Má tu někdo z vás zkušenosti s některým
z uvedených kočárků? Chceme něco stabilního s většími kolečky a taky
prostorné korbičky. Děkuji za jakoukoliv odpověď
S powertwin tu jezdí jedna pani a do terénu bych si s ním netroufla. Přijde mi, že má problém i ve městě (hlavně kvůli kolečkům)
Máme phila, na jedno dítě jsou i lepší kočárky, se dvěma nemám ještě dlouhodobě vyzkoušeno. Jen pokusně, jestli máme pořizovat. Ale je skladný (na kočárek pro dvě děti). Novorozeně nikam koukat nemusí a našemu staršímu zdá se spodní sedátko nevadí (druhé ještě není na světě). Jinak jsme taky třetí majitelé. Trochu vrže (nedaří se mi najít kde, abych to promázla) a boudička je trochu jetá, ale jinak vše ok. Do terénu super, do mhd trochu horší, ale to je dáno tím, že je prostě dělaný na dvě děti.
Ještě bych zkoukla Dvojitý britax a i-candy
@kotyk děkuji, opravdu
potřebuji tandem, protože s kočárem vedle sebe nevyjedu po schodech ale děkuji za tip
@Františka85 děkuji
už jsem pokukovala i po bazarech, vypadají zachovale, ale moc nerozumím těm
typům a kombinacím, ještě to budu muset prostudovat např. jestli je velký rozdíl mezi hlubokou
korbičkou a vložkou pro novorozence (jestli tam není moc stísněný)
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.