Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro mě jsou rozhodně těmi top Dobytí severního pólu a Dlouhý, Široký a Krátkozraký, se Švestkou v těsném závěsu.
V mém světě neexistuje situace, pro kterou by se v Cimrmanovi nedala najít hláška. ![]()
@vykladzkaret ty jo, takhle serazene
a co Hospoda na mytince?
V soucasne dobe vede hlaska „zuby - pohroma huby“
![]()
Edit : nejlepsi je asi fakt Zaskok, ale dal bych mela problem seradit, nejmin me oslovuje Afrika
Já ještě přidávávám Blaník… Opravdu Afrika se moc nepovedla… Jo a film Jára Cimrman ležící, spící je taky bomba…
Rozhodne Záskok, Dobyti severniho polu, Vizionář (poslouchala jsem zrovna včera)…"Vyjdete taky trochu na čerstvý vzduch… Ale né teď! "
Jedine, co nemusím je Afrika. Jinak se ki líbí všechno!
Záskok, České nebe, Akt - tyhle mám asi nejraději, těžko vybírat, všechny jsou pecka.
U nás je aktuální hláška, když koupeme prcka: šup hlavičku pod vodičku… a je klid, ne že by se utopily… ale napijou se
![]()
U me taky vede Zaskok, hned za nim Dlouhy, Siroky a Kratkozraky, Vrazda v salonnim kupe a Vysetrovani ztraty tridni knihy…ale i ostatni jsou super ![]()
Záskok a Akt, to jsou mé nejoblíbenější
jinak hlášky používáme téměř každý den…
U me rozhodne Zaskok. Hlasky „zehleni, zehleni, konce tomu neni " a "kam se hrabe Bitnar, to se neda srovnat“. Potom Blanik a „ja vas mam rad jako chlap chlapa“.
@vykladzkaret miluju cimrmanovce a vše okolo. Nej jednoznačně Dobytí severního pólu. Do Prahy, do Podolí, do lékárny, doprd*le to je mi smutno
Jinak hlášky z toho jsem naučila i chlapa
Mmchdm, když se dnes chlap vrátil z venku a zahlásil, že je tam fryšno, tak jsem se musela fakt smát ![]()
@martina.se Jo.
A taky:
Když si vzpomenu na ten výlet na Kokořín…
Lyže sejmout!
Vždyť jsme to probírali!
Ty máš krysu, huso!
Celá ta hra je jedna velká hláška. ![]()
Top 3: Záskok, Švestka, Akt. Hned v závěsu všechny ostatní, až na Afriku, ke které jsem si cestu nenašla. Trošku nedoceněný mi naopak přijde Lijavec (když jsem se na VŠ učila o psychodramatu, hra pro mě dostala nový rozměr).
Hodně ale taky rozlišuju verze, mám v mp3 i v avi různé i neoficiální verze, třeba Hospodu na mýtince si radši pustím v mp3, ale Akt se musí vidět ![]()
Jak tu tohle tema muze NEBYT? Pouzivam citaty z her temer denne.
Jakou mate nejoblibenejsi?
Moje asi v nasledujicim poradi od nej po nejmene oblibene: Zaskok, Vysetrovani ztraty tridny knihy, Dobyti severniho polu, Akt, Lijavec, Blanik, Ceske nebe, Posel z Liptakova (Vizionar, Posel svetla), Nemy bobes, Svestka, Cimrman v risi hudby, Afrika, Vrazda v salonnim kupe.